29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 6
візитів сьогодні:
візитів всього: 171164
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 серпня 2019 року

30 серпня педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади зустрілися у міському Будинку культури на традиційних серпневих зустрічах “Фабрика освітніх ідей”.

Освітяни зібралися, щоб поділитися своїми педагогічними надбаннями, досвідом, прогресивними ідеями, обговорити завдання на новий 2019-2020 навчальний рік, окреслити перспективи розвитку освітянської галузі Гребінківської громади.

На конференцію були запрошені заступник міського голови Волошин Валерій Андрійович, представники батьківського активу.

29 серпня 2019 року

29 серпня 2019 року у сесійній залі Гребінківської міської ради відбулася розширена нарада керівників закладів освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

Участь у нараді брали керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти громади, освітяни, голови батьківських комітетів, представники громадських організацій, працівники відділу освіти, а також міський голова Колісніченко В.І., заступник міського голови Волошин В.А.

29 серпня 2019 року

З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві 29 серпня 2019 року відбувся мітинг на площі перед міським Будинком культури.

Участь у заході взяли міський голова Віталій Колісніченко, керівництво району, депутати міської ради, представники органів місцевого самоврядування, освіти, культури, військовослужбовці, члени громадських організацій, жителі громади.

29 серпня 2019 року

Шановні жителі громади!

З метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Президент України Володимир Зеленський підписав указ про щорічне відзначення 29 серпня Дня пам'яті захисників України.

На жаль, сьогодні в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються населені пункти. Як відомо, 29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти.

І знову тисячі знедолених людських життів. Але наші мужні захисники, як і багато років тому їхні діди та батьки, виборюють свободу, незалежність та територіальну цілісність рідної землі.

Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто поклав своє життя на вівтар Української гідності. У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які боролися за честь, правду і гідність та віддали своє життя за українську державу.

Ми не маємо права забувати Героїв, особливо наших земляків, які поклали своє життя на вівтар незалежності України: Вячеслава Лисенка - уродженця с. Саївка; Андрія Черненка - уродженця с. Слободо-Петрівка; Євгена Лукаша - уродженця м. Гребінка. Герої живуть доти, доки про них пам'ятають. Вічна їм пам'ять!

Колись Євген Коновалець сказав: «У великій світовій драмі наших днів ми маємо до вибору: або бути творцями, або жертвами історії».

Українські Герої стали справжніми творцями історії.

За прикладом Героїв минулого, сьогодні історію творять тисячі українців, що зупинили московську орду на Сході нашої держави.

Лише на повазі до Героїв, глибокій історичній пам’яті можна збудувати сильну національну державу.

Тож cхилімо сьогодні наші голови в знак поваги до подвигу минулих і теперішніх поколінь.

Від імені Гребінківської міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто зичу всім нам злагоди і добра, наснаги й оптимізму, добробуту й благополуччя. Щиро вірю в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.

Слава Українському Народові!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою

міський голова                                                                                          В.І. Колісніченко

27 серпня 2019 року

27 серпня 2019 року відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка. Керівники структурних підрозділів міської ради поінформували про стан справ у відповідних відділах та окреслили плани роботи на поточний тиждень. Зокрема, розпочато роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Євгена Гребінки. Згідно проекту, перша черга капітального ремонту запланована на ділянці від буд. №2 до буд. №6-А. Також тривають підготовчі роботи до опалювального сезону 2019-2020 року: встановлюються лічильники та комунікатори на теплову енергію.

27 серпня 2019 року

З метою створення належних умов для організованого початку 2019/2020 навчального року в період з 20 по 21 серпня 2019 року в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Гребінківської ОТГ був проведений огляд готовності закладів до роботи в новому навчальному році.

Комісію з перевірки стану готовності закладів освіти очолив заступник міського голови Гребінківської міської ради Волошин В.А. До складу комісії увійшли: Радченко Л.М. – начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, Кудрик О.П. – головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, Зінченко В.А. – головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, Коновалова Т.Г. – фельдшер-санітарний відділу державного нагляду за дотриманням державного законодавства Гребінківського районного управління держпродспоживслужби в Полтавській області, Антонов В.О. – головний спеціаліст відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестиційного енергоменеджменту Гребінківської міської ради, Довгаленко А.С. – провідний інспектор Гребінківського ГУ ДСНС України в Полтавській області, Гондарєв В.І. – головний спеціаліст відділу безпеки та якості харчових продуктів та ветеринарної медицини Гребінківського районного управління головного управління держпродспоживслужби в Полтавській області.

23 серпня 2019 року

Сьогодні відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України. Гребінківці активно долучилися до урочистої ходи "За мир, за єдність, за Україну". У ході взяли участь міський голова Віталій Колісніченко, керівництво району, депутати міської ради, представники органів місцевого самоврядування, освіти, медицини, культури, військовослужбовці, сільгоспвиробники, члени громадських організацій, діти, жителі громади.  

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на Майдані і в зоні проведення АТО, всіх тих, хто відстоював суверенітет і незалежність нашої держави. Учасники заходу поклали квіти до пам'ятника Т.Г. Шевченку.

23 серпня 2019 року

Шановні жителі та гості громади!

Щиро вітаю вас з найголовнішими державними святами - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор як втілення національної єдності, честі, гідності, прапор миролюбства. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності.

День Державного Прапора та День Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність.

Але наша боротьба за незалежність, яку розпочали наші діди і батьки, ще не завершена. Не завершена тому, що триває війна на Сході України. Схиляємо голову перед пам’яттю земляків, усіх українських воїнів, волонтерів, мирних мешканців, які своїм життям заплатили за нашу незалежність, зупинили агресора, небезпеку тероризму та сепаратизму. Родини загиблих Героїв, учасників Антитерористичної операції та Операції Об'єднаних сил, вимушених переселенців, наша армія потребують особливої підтримки та турботи громади. Тож будемо з честю виконувати наш громадський і людський обов’язок.

Сьогодні ми в котрий раз дякуємо нашим воїнам, які не шкодуючи життя, захищають нас, нашу країну від агресора.

Впевнений, що разом, думаючи про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, ми подолаємо всі труднощі та негаразди. А ті зрушення, які розпочато у останні роки, незабаром отримають позитивний результат.

Тож будьмо згуртованими у благородному прагненні побудови нового життя! Хай щастить в усіх добрих починаннях, а в наших душах додасться ще більше наснаги та впевненості у власних силах.

Від щирого серця зичу всім жителям і гостям громади миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі. Нехай ваші серця будуть сповнені прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

 

З повагою

міський голова                                                                                                   В.І. Колісніченко

23 серпня 2019 року

У лютому 2019 року українці отримали нові платіжки за спожиту електроенергію. Змінився постачальник електроенергії, а отже, й реквізити оплати послуги. У чому полягає реформа і як тепер оплатити послуги електропостачання?

Що змінилося?

Цього року в Україні реформували такі установи, як обленерго, які раніше надавали послугу й формували платіжки за світло. Відтепер в регіонах працюють дві компанії: одна розподіляє електроенергію, друга — безпосередньо постачає її населенню.

Аби й надалі користуватися електроенергією, українці повинні оформити угоду з компанією-оператором розподільної системи (договір про розподіл електроенергії) та обраним постачальником електрики або універсальних послуг (договір про постачання електричної енергії).

Для укладення угоди передбачена спрощена процедура. Споживачеві не потрібно особисто заповнювати й нести до енергетичної компанії бланки заяв. Достатньо продовжувати споживати електричну енергію та регулярно оплачувати квитанції, що вже розцінюється, як згода з умовами публічного договору й підключає споживача до послуг обох компаній.

20 серпня 2019 року

20 серпня 2019 року під керівництвом міського голови Віталія Івановича Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання. 

На початку присутні доповіли про виконання доручень, даних на попередніх нарадах. Комунальники прозвітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства за минулий тиждень та доповіли, які основні завдання ставлять першочергово на поточний тиждень.

19 серпня 2019 року

Шановні жителі та гості громади!

 

Сьогодні ми відзначаємо дивовижне, світле та по-справжньому велике свято - Преображення Господнє, або, як у народі ще це свято називають, – Яблучний Спас. У цей день ми збираємо дари землі і дякуємо Всевишньому за його ласку до нас.

Це Свято дуже символічне для України. Адже наша країна, як ніколи, потребує свого «Преображення» в якісну нову країну, де кожен громадянин живе у достатку та у гордості за процвітання рідної країни.

У це Велике християнське свято прийміть щирі вітання. Нехай Преображення Господнє наповнить наші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Нехай у наших домівках панує мир, спокій і добро, віра та надія!

 

З повагою

Міський голова                                                                                                                   В.І. Колісніченко

16 серпня 2019 року

Гребінківська міська рада передала Гребінківському районному бюджету на утримання Гребінківської центральної районної лікарні в 2019 році- медичну субвенцію з державного бюджету в розмірі 2 млн. 121 тис. 900 грн., яку використано повністю на оплату праці працівників центральної районної лікарні у 1 кварталі 2019 року.

З бюджету Гребінківської міської об’єднаної громади в 2019 році заплановано передати районному бюджету на утримання ЦРЛ кошти в сумі 2 млн. 302 тис. 400 грн., в тому числі:

- стимулюючі виплати (оплата праці) – 829 тис. грн.

- придбання матеріалів, обладнання, інвентарю – 56 тис. грн...

16 серпня 2019 року

Останнім часом в нашій мові з’являється багато запозичених слів, які не тільки складні у вимові, а й не зрозумілі за значенням. Наприклад, «рекрутинг» і похідні від нього «рекрутер», «рекрутинговий». Ці поняття напряму пов’язані з пошуком і підбором персоналу. Але як розібратись роботодавцю в нюансах рекрутингових послуг, що пропонують численні агентства? І які переваги має рекрутинг від державної служби зайнятості?

Новомодне поняття рекрутинг має досить давнє коріння. Підбір персоналу як такий з’явився ще до нашої ери в епоху рабовласників. У вельмож були спеціально навчені слуги (прототип сучасних рекрутерів), до обов’язків яких входив відбір найбільш сильних і здорових рабів. При цьому оцінювався не лише зовнішній вигляд, а й набуті навички роботи.

15 серпня 2019 року

Експерти Групи фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні проаналізували показники фінансової діяльності 665 об’єднаних територіальних громад (ОТГ) за 2018 рік. Про це повідомила Яніна Казюк, координатор з фінансової децентралізації.

Експерти аналізували дані за чотирма показниками:

1. власні доходи на одного мешканця (співвідношення обсягу надходжень власних доходів до кількості мешканців відповідної ОТГ);

2. рівень дотаційності бюджетів (співвідношення обсягу базової чи реверсної дотації до загальної суми доходів ОТГ без урахування субвенцій з державного бюджету);

3. питома вага видатків на утримання апарату управління органів місцевого самоврядування в сумі доходів загального фонду без урахування трансфертів з державного бюджету;

4. капітальні видатки на одного мешканця (співвідношення проведених капітальних видатків без урахування власних надходжень бюджетних установ до кількості мешканців відповідної ОТГ).

13 серпня 2019 року

13 серпня 2019 року під головуванням Зінченка В.М., заступника міського голови, відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний були винесені питання, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Одним з важливих розглянуто питання про потребу щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на території Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

13 серпня 2019 року

13 серпня 2019 року під головуванням заступника міського голови Зінченка В.М. відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили нагальні питання та першочергові завдання. 

Комунальники звітували про виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства на території громади за минулий тиждень, про проведену роботу з упорядкування територій, обговорили основні завдання на поточний тиждень.

12 серпня 2019 року

11 серпня 2019 року на мальовничих околицях Більського городища, що в Котелевському районі на Полтавщині, вирував яскравий, колоритний етнофестиваль «Гелон-фест». Саме цього року тут проходив обласний огляд-конкурс фольклорних колективів, народних музик, гармоністів та бандуристів «Чиста криниця», в якому взяли участь колективи Гребінківського міського будинку культури: народний самодіяльний хоровий колектив «Берегиня» (керівник Анатолій Син, диригент Галина Савлук) і ансамбль музичних та шумових інструментів «Веселі музики» (керівник Микола Скрипниченко).

11 серпня 2019 року

Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Благородна професія будівельника завжди користувалася в народі особливою повагою, адже ті, хто будує житло, лікарні, школи, дитячі майданчики та інші об’єкти дарують людям домашній затишок і комфорт, а також естетичне задоволення від архітектурних витворів.

Шановні будівельники, ваша праця благородна, тяжка, але надзвичайно потрібна. Ви робите населені пункти красивими, зручними для життя, постійно вдосконалюєте свою професійну майстерність, впроваджуєте новітні ідеї, технології та задуми. Завдяки цьому оточуючий нас світ змінюється на краще.

Зичу всім вам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров'я. Нехай у родинах панує любов і злагода, небо буде чистим і мирним, а земля під ногами твердою. Нехай ваша праця приносить тільки радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні - процвітання. Хай це свято надихає вас на нові професійні звершення.

 

З повагою

Міський голова                                                                                                                     В. Колісніченко

11 серпня 2019 року

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Сердечно вітаємо вас з професійним святом. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини - віддані своїй професії, оберігають здоров'я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам, всім „братам нашим меншим".

Серед вас є чимало спеціалістів, для яких робота - це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна клопітка праця над підвищенням фахової майстерності. Тож нехай розвивається ваша галузь, хай міцнішає її матеріальна база.

Нехай кожна мить життя радує вас своєю неповторністю. Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до вас сторицею! Вам всім, шановні ветеринари, бажаємо міцного здоров'я, життєвих гараздів та утвердження в професії.

 

З повагою

Міський голова                                                                                                  В. Колісніченко

9 серпня 2019 року

Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 616 затверджено Порядок та умови надання у 2019 році вищезазначеної субвенції.

7 серпня 2019 року

Уже традиційно за ініціативи міської ради з 1 червня по 1 серпня проходить огляд–конкурс  на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Метою конкурсу є відзначення і заохочення жителів приватного сектору, які турбуються про чистоту і благоустрій своїх дворів, залучення підприємств, організацій установ та жителів багатоповерхових будинків до участі у спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій.

Цього року в огляді-конкурсі взяли участь 16 учасників. У конкурсі взяли участь мешканці багатоквартирних будинків усіх форм власності – від комунальної до ЖБК, ОСББ, приватного сектору фізичних осіб.

Члени комісії, до складу якої входять депутати міської ради, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники громадськості відвідали кожну садибу конкурсантів, прибудинкову територію багатоквартирних будинків, території установ та організацій і 30 липня визначилися із переможцями.

При підведенні підсумків враховувалися кількість та якість зелених насаджень, посаджених на прибудинковій території, квіткове оформлення, кількість інноваційних елементів благоустрою. 

7 серпня 2019 року

06 серпня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. На порядок денний були винесені питання, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Першочергово розглянуто питання, які будуть винесені на розгляд позачергової 24 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання.

5 серпня 2019 року

Шановні жителі Гребінківської громади.

Запрошуємо вас взяти участь у обговоренні подальшого функціонування відділень Гребінківської центральної районної лікарні, в першу чергу пологового відділення, з метою вирішення питання по суті. Обговорення відбудеться 7 серпня 2019 року в Гребінківському міському будинку культури за адресою: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 о 19-00 годині.

5 серпня 2019 року

4 серпня Гребінка відсвяткувала День міста. Святкування розпочалися з самого ранку у парку міського Будинку культури, де проходили святковий ярмарок, виставки майстрів, для дітей та молоді проводили дуже цікаві майстер-класи, працювали атракціони. Крім того, відбулася презентація книги «Твоя, моя і наша казка», авторами якої стали талановиті школярі Гребінківської громади. Кошти на видання такої книги виділила міська рада. Тим часом у міській публічній бібліотеці гребінківські письменники зустрічалися з поціновувачами їх таланту, а у краєзнавчому музеї відбулася традиційна «Кава з добродієм Гребінкою». На Спортивному комплексі провели змагання з міні-футболу, баскетболу, гандболу, волейболу, шахів та тенісу.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.297293 sec.)