26 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні:
візитів всього: 171837
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2019 року

Любі друзі!

 

Від щирого серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що відходить у минуле, є водночас складним і визначальним для нас, адже нам вдалось успішно розв’язати низку важливих для об'єднаної громади питань, закласти у стратегічний план життєво важливі проєкти для подальшого розвитку інфраструктури. Віримо, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому.

В ці зимові дні наші серця сповнюються особливою любов’ю і надією. Надією на те, що прийдешній рік стане кращим, ніж попередній.

Хочемо побажати, щоб він приніс не лише випробування, а й багаточисельні перемоги. Тому в Новий 2020 рік ми йдемо з вірою і впевненістю, що він буде переможним!

Україна і українці заслуговують на кращу долю, і в наступному році всім нам обов’язково пощастить.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко

28 грудня 2019 року

24-27 грудня 2019 року в Гребінківській дитячій музичній школі відбулися творчі звітні концерти класів викладачів сольного співу, бандури, гітари, скрипки, фортепіано.

Три дні поспіль невеличкий актовий зал музичної школи був заповнений батьками і учнями. Традиційно святковим новорічним концертом розпочали «естафету» творчих звітів викладачі класу сольного співу Гринь Наталія Олексіївна та Гринь Таїсія Олександрівна. Прозвучали пісні у виконанні солістів, ансамблів малого та великого складу. Вдало підібраний репертуар – від класичної, української народної пісні до сучасної естрадної. Лунав, заворожував унісон дитячих голосів маленьких артистів. Чарував багатоголоссям зразковий вокальний ансамбль «Джерельце», неодноразовий переможець обласних і всеукраїнських конкурсів. Приємно спостерігати за впевненим і стрімким розвитком ансамблю «Консонанс». Відчувалася кропітка праця викладачів. Концерт класу пройшов на високому рівні.

27 грудня 2019 року

Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Теніс настільний дозволяє не лише підтримувати свою фізичну форму, а й розвиватися інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми. 

Цей вид спорту нестримно набирає обертів і у Гребінківській ОТГ. Свідченням того є проведення відкритого турніру з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2003-2006 р.н., 2007-2009 р.н., 2010 р.н. та молодші 26 грудня 2019 року у КЗ "Спортивний комплекс м. Гребінка". До участі залучилися команди з м. Полтава, м. Кременчук, м. Лохвиця, м. Прилуки, смт. Чорнухи, смт. Баришівка, Кременчуцького району.

26 грудня 2019 року

23 грудня 2019 року відбулася 29 сесія міської ради. Перед початком засідання депутатів привітали з наступаючими новорічними та різдвяними святами вихованці місцевого Центру дитячої та юнацької творчості.

На засіданні зареєструвались 18 депутатів. На розгляд сесії винесено 46 питань, які напередодні розглядалися на спільних засіданнях постійних депутатських комісій та виконавчого комітету. Серед головних – проект рішення про затвердження бюджету об’єднаної громади на наступний 2020 рік. Депутати міської ради його підтримали одноголосно. Відповідно до рішення, доходи бюджету Гребінківської об’єднаної територіальної громади складуть 110 328 573 гривень. Видатки - 110 328 573 гривень. Резервний фонд - у розмірі 100 000 гривень. На реалізацію місцевих/регіональних програм у 2020 році передбачено 16 723 799 гривень. 

26 грудня 2019 року

24 грудня автопарк КП “Гребінківський комбінат комунальних підприємств” поповнився новою вакуумною асенізаційною машиною АТ ВО-0102 на базі шасі МАЗ-4381N2. Цистерна має об’єм 5 м. куб. Також новий автомобіль укомплектований відвалом. Завдяки професійній та злагодженій командній роботі міської ради було підготовано проект на умовах співфінансування з обласним бюджетом.

Впевнені, що нове авто стане надійним помічником для наших комунальників.

25 грудня 2019 року

Дорогі воїни-інтернаціоналісти! Шановні земляки!

 

В цей день ми висловлюємо слова пошани тим людям, які пройшли через випробування Афганської війни, вклоняємось мужності та безмежній вірності  військовому обов’язку та Присязі воїнам, які входили до складу учасників бойових дій на території інших держав.

Ви витримали тяжкі військові будні, демонстрували приклади мужності, офіцерської честі та відчули, що таке війна, коли всі ми жили мирно. 

Висловлюємо подяку воїнам-афганцям, які, змінивши військову форму на цивільний одяг, зайняли активну громадянську позицію, стали справжніми вихователями юного покоління. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

В цей день, віддаючи шану тим, хто пройшов пекло війни в Афганістані, ми схиляємо голову перед вашою відвагою та мужністю.

Схиляємо голови у скорботі за тими, імена яких висічено на скрижалях нашої історії, імена загиблих земляків. Віддаємо шану матерям, які у житті втратили найдорожче. Згадаймо про той день, коли потрібно запалити свічу пам’яті героям, яких серед нас уже немає. І нехай цієї миті серця наші наповняться любов’ю і співчуттям.

Бажаємо всім Вам, воїни-афганці, та Вашим родинам щастя, здоров’я, благополуччя, достатку, мирного неба над головою.

 

З повагою

міський голова                                                                                   Віталій Колісніченко

24 грудня 2019 року

24 грудня 2019 року відбулося нагородження переможців конкурсу учительських проєктів.

Відповідно до наказу відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 24.12.2019 р. № 112 "Про підсумки конкурсу учительських проєктів “На хвилі сучасності” нагороджено дипломами ІІ ступеня і грошовими винагородами в розмірі 30 000 гривень:

- Вовкодав Альону Андрївну, вчителя інорматики філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребнківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4...

24 грудня 2019 року

25 грудня - день введення радянських військ до Афганістану. Десять років йшла неоголошена війна. Там, в ущеленах і на перевалах гористого Афганістану, воїни-інтернаціоналісти довели: вони гідні продовжувачі слави ветеранів Великої Вітчизняної війни, вони - умілі їх учні. Понад 160 тисяч українців пройшли дорогою цієї війни. 34 воїни-інтернаціоналісти проживають на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади. Відповідно до Програми соціального захисту воїнів-інтернаціоналістів, які приймали участь у військових конфліктах за межами України виплачено матеріальну допомогу в сумі 17 тис.грн. до Дня введення військ в Демократичну Республіку Афганістан.

24 грудня 2019 року

Кожного року перед новорічними святами міський голова Колісніченко Віталій Іванович від імені Гребінківської міської ради вітає солодкими подарунками дітей пільгових категорій закладів загальної середньої освіти громади. 

24 грудня 2019 року

Вихованці закладу дошкільної освіти "Барвінок" стали учасниками новорічної казки.

Вже традиційними стали привітання з прийдешніми новорічними святами від міського голови Колісніченка В. І. та солодкі подарунки від Гребінківської міської ради, які радують малечу та сприяють створенню святкової атмосфери у закладі дошкільної освіти.

24 грудня 2019 року

Шановні працівники архівних установ!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, що накопичує людство віками, це історія кожного громадянина та епохи загалом.

Ви, працівники архівних установ, виконуєте важливу місію – бережете історичну пам’ять, збираєте та документуєте факти сьогодення, потрібні, перш за все, нащадкам. Завдяки щоденній наполегливій праці теперішнє та прийдешні покоління матимуть змогу доторкнутись до сторінок нашої спільної історії.

Щиро вітаємо Вас та бажаємо творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, нових успіхів у досягненні Вашої високої професійної мети. Міцного здоров’я, благополуччя, затишку і миру Вам та Вашим родинам.

 

З повагою

міський голова                                                                              В. Колісніченко

23 грудня 2019 року

Розвиток спорту і фізичної культури молоді є запорукою формування здорової нації. Одним і з пріоритетних напрямів діяльності Гребінківської міської ради є стимулювання фізкультурно-спортивного руху у громаді.

Так, за підсумками проведення Відкритого чемпіонату Полтавської області серед юнаків та дівчат 2002-2003 та 2004-2005 р. н., який відбувся 20-21 грудня у манежі КЗ “Спортивний комплекс м. Гребінка”, маємо наступні результати:

У бігу з бар’єрами на 60 м:

ІІ місце – Пісня Софія, учениця Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4

У штовханні ядра:

ІІ місце – Пунько Таїсія, учениця Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце – Левченко Данило, учень філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. №2

ІІІ місце – Пушмін Андрій, учень Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Вітаємо переможців!

22 грудня 2019 року

Шановні працівники і ветерани енергетичної галузі!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Серед галузей, що зміцнюють економічну могутність нашої держави, одне з чільних місць займає енергетика, яка наповнює життєдайною силою практично усі сфери людської діяльності. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Ми вдячні вам за нелегку та вкрай важливу працю, адже від неї залежать добробут громадян, стабільна робота підприємств і установ, енергетична безпека держави. Результат вашої наполегливої та сумлінної праці– це один із показників успішності громади. Завдяки відданості професії, майстерності та відповідальному ставленню до своїх професійних обов`язків ви вирішуєте проблеми сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитися в завтрашній день.

Тож бажаємо всім вам натхнення та успіхів у реалізації професійних завдань, планів і задумів. Міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя, миру, злагоди вам і вашим родинам.

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко

21 грудня 2019 року

В освітніх закладах Гребінківської об’єднаної громади встановлено нові системи очищення води. Тепер учні початкових класів Гребінківської гімназії та учні Слободо-Петрівської школи вживатимуть чисту, насичену мінералами та мікроелементами, живу воду. Вода очищена до світових стандартів з допомогою системи очистки eSpring, що очищає від 140 потенційно можливих шкідливих домішок та мікробів, бактерій, що можуть потрапити в воду під час подачі через водогін.

Нагадаємо, що аналогічні системи очищення води вже працюють в опорному закладі Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, філіях ЗОШ №2 та ЗОШ №1 і Гребінківській гімназії. Нещодавно було виконано планове обслуговування систем та замінено фільтруючі елементи.

20 грудня 2019 року

20 грудня 2019 року у легкоатлетичному манежі КЗ «Спортивний комплекс м. Гребінка»  розпочався Відкритий  чемпіонат Полтавської області серед юнаків та дівчат 2002-2003 та 2004-2005 р.н., який триватиме два дні. Кращі спортсмени з різних районів області змагаються у вправності, швидкості і спритності.

Учасників привітав міський голова В. І. Колісніченко та віцепрезидент Федерації легкої атлетики Полтавської області О. В. Горбачов.

20 грудня 2019 року

Сьогодні в Гребінківській міській раді національний консультант ООН проєкту «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) Алла Лимарь зустрілася з активістами багатоповерхових будинків з питань створення ОСББ, пошуку та отримання фінансування для ініціатив з покращення стану будинків.

Під час заходу були обговорені питання щодо покращення енергоефективності житлового сектору міста шляхом об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та реалізації енергоефективних проєктів.

Заступник міського голови Зінченко В.М. проінформував активістів ініціативних груп з питання створення ефективного власника житла, діяльності ОСББ, впровадження заходів енергоефективності та енергоощадності у багатоквартирному житловому фонді.

20 грудня 2019 року

З метою створення святкового настрою у закладі дошкільної освіти “Теремок” розпочалися новорічні ранки. Маленькі зайчики, білочки, ведмедики, вовчики, сніжинки були надзвичайно раді зустрічі з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Також маленьких вихованців привітали солодкими подарунками секретар міської ради Людмила Цапенко та заступник міського голови Валерій Волошин.

20 грудня 2019 року

19 грудня в День Святого Миколая на площі перед міським будинком культури відбулося феєричне дійство – відкриття головної ялинки об’єднаної громади. Вона штучна і має 10 метрів висоти. Святковими гірляндами прикрасили і будинок культури. На свято прийшли сотні людей, було багато дітей. Святковий настрій глядачам дарували учасники художньої самодіяльності міського будинку культури та сільських будинків культури громади, зразковий хореографічний колектив «Забава» Гребінківської ДМШ, хореографічний колектив студії «Максимум», вокальний колектив ЦДЮТ.

Міський голова Віталій Колісніченко разом зі Святим Миколаєм під оплески глядачів засвітили Новорічну красуню та привітали зі святом. Діти, які прийшли подивитися на казкове диво, отримали солодкі подарунки в резиденції Святого Миколая.

Чарівна фотозона, створена помічницею Святого Миколая Дарією Самойлович, допомогла зберегти неповторні миті свята, мрії, надії і віри.

Нагадуємо, що 26 грудня о 17-00 в міському Будинку культури відбудеться новорічна театралізована вистава для дітей “Чудеса існують...”. Запрошуємо всіх бажаючих.

19 грудня 2019 року

Для комунального підприємства Гребінківський ККП придбано нову техніку: причіп-розкидач дорожньої суміші РДС-3 на загальну суму 159 999 гривень та причіп тракторний ПТС 6.5 на суму 170 000 грн.

Техніку профінансовано за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад – 320 338 гривень та бюджету Гребінківської ОТГ - 9 661 гривень.

Загалом, протягом 2019 року, для покращення благоустрою у Гребінківській об’єднаній громаді придбано техніки на загальну суму біля 1 млн. 300 тис. гривень.

19 грудня 2019 року

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

У День Святого Миколая хочу побажати кожній родині добра і щастя. Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі, а Святий Миколай приносить тільки радість.

Нехай цьогорічне свято запам'ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                                      Віталій Колісніченко

19 грудня 2019 року

Шановні адвокати!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури.

Адвокат з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права. Це та особливість, що незмінно присутня в діяльності адвоката в усі часи, що передається з покоління в покоління та зміцнює віру в силу права. Діяльність адвокатури є важливим показником гуманності, демократії і прогресу в державі.

Спасибі вам за відданість своїй справі та за розуміння важливості завдань, що стоять перед вами.

Щиро зичимо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, витримки та завзяття, мудрості, мирного неба над головою, родинного щастя і нових перемог у відстоюванні справедливості.

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                               В. Колісніченко

18 грудня 2019 року

24 грудня 2019 року об 11.00 годині в залі засідань Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (м. Полтава, вул. Міщенка, 2, 3 поверх) відбудеться нарада-семінар для фермерських господарств, малих та середніх сільськогосподарських товаровиробників, з питань впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур, переробки та експорту вирощеної продукції на засадах кооперування, з можливістю залучення фінансування.

Захід проводиться за ініціативи багатофункціонального сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Агровілл груп» та підтримки Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

Для участі у заході необхідно пройти попередню реєстрацією за наступним посиланням: https://forms.gle/eKHgoWQD7GRGhqDF9

Контактна особа від БФ-СОК «Агровілл груп» – Коваленко Сергій Йосипович, тел. 066-518-90-90.

18 грудня 2019 року

17 грудня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій під головуванням міського голови Віталія Колісніченка.

Першочергово розглянуто проєкти рішень питань, які будуть винесені на розгляд 29 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 23 грудня 2019 року, та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення з питань: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ на 2019 рік; про внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ на 2019 рік; про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2018 року...

18 грудня 2019 року

У закладах освіти Гребінківської громади встановлено новітні системи очищення води, що складаються з вугільного блоку, УФ-лампи і технологію електронного моніторингу. Крім того, проводяться роботи з проведення високошвидкісного, широкополосного інтернету у заклади середньої освіти міста. Про це йшлося на щотижневій апаратній нараді 17 грудня, яку провів міський голова Віталій Колісніченко.

Триває підготовка до проведення 29 сесії міської ради, що відбудеться 23 грудня. На засіданнях постійних депутатських комісій розглядаються проєкти рішень, які виносяться на розгляд сесії. Зокрема 16 грудня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації. 

17 грудня 2019 року

14 грудня в України відзначається – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

  У зв’язку з відзначенням цієї визначної дати в Гребінківській об’єднаній громаді за участю керівництва громади проведено ряд заходів. Напередодні міським головою підписане розпорядження, згідно якого 59 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС – мешканців громади отримали матеріальну допомогу через відділення «Полтава Банк».

У суботу, 14 грудня п. р., у міському Будинку культури відбулися урочистості.  Перед присутніми виступила секретар Гребінківської міської ради Людмила Цапенко.

17 грудня 2019 року

Особливості оновленого 21.08.2019 порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів.

 

Міністерство соціальної політики повідомляє, що Урядом прийнято постанову від 21.08.2019 № 768 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р № 115, внаслідок чого зазнав змін затверджений нею Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів.

Просимо ознайомитись із вказаними змінами до законодавства, взяти до відома особливості оновленого Порядку.

І. На повідомну реєстрацію подається один примірник колективної угоди (договору), змін та доповнень до них разом із додатками та супровідним листом.

16 грудня 2019 року

13 грудня в «Гребінчиній світлиці» народного краєзнавчого музею відбувся вечір пам’яті нашого земляка, чудового поета, гарної людини Олексія Афанасійовича Овсія, який пішов з життя у 54 роки.

Довгий час Олексій Афанасійович працював на посаді заступника начальника дистанції сигналізації та зв’язку, був вимогливим до себе і підлеглих, але водночас турботливий та добрий до людей, таким залишився в пам’яті всіх, хто з ним працював.

Олексій любив життя, Батьківщину, природу, був гарним чоловіком, батьком і дідусем. Саме про це він писав у своїх віршах. Дружина і донька видали збірку його віршів «Запах зів’ялих квітів», яка не залишила байдужим жодного читача.

На вечорі звучали його вірші у виконанні Ніни Третяк, Ірини Павлик, Валентини Рябоконь, Віктора Солодовніка, Євдокії Бичової, Раїси Карпової, Григорія Сухоноса.

Жити для людей, творити добро на землі стало головним лейтмотивом вечора пам’яті.

16 грудня 2019 року

13 грудня 2019 року відбулося чергове засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 19 заяв мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Комісія рекомендувала міському голові надати матеріальні допомоги на лікування відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ на суму 24 тис.грн.

16 грудня 2019 року

Виборовши перше місце на відбірковому етапі Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2003-2005 р.н., наша команда отримала право представляти Гребінківську ОТГ у фінальній частині вищої ліги Чемпіонату України, що відбудеться у березні 2020 року.

Бажаємо юним спортсменкам успіхів та перемог у подальних іграх!

15 грудня 2019 року

Шановні судді та працівники судів!

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей - честі, гідності, відданості справі й наполегливості. Саме від вашої самовідданої праці залежить дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.

То ж нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим, а людська шана стане гідною подякою за плідну працю та чесність.

З нагоди професійного свята щиро бажаємо вам вірного служіння ідеалам добра і справедливості, енергії і наснаги, міцного здоров'я і родинного затишку.

 

З повагою

міський голова                                                            В. Колісніченко

14 грудня 2019 року

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

 

14 грудня ми відзначаємо сумну дату в історії держави – день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Сьогодні ми складаємо шану мужнім людям, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

Ви завжди будете взірцем патріотизму та високого виконання свого обов’язку для усіх наступних поколінь. Ви залишаєтеся взірцем і для наших героїв-воїнів Антитерористичної операції та операції Об'єднаних Сил, які сьогодні захищають мир та спокій на східному кордоні України.

Дякуємо вам за самопожертву, відвагу та сміливість

Шановні ліквідатори! Бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, довгих років життя, злагоди, сімейного благополуччя та гідних умов життя.

 

З повагою

міський голова                                                                              В.І. Колісніченко

13 грудня 2019 року

Це вже IV конкурс "Scholarship в Україні" для студентів ЗВО, який ми, компанія CyberShark, ініціатори такого соціального проекту в Україні, організовуємо. Минулі конкурси цього проекту, за результатами якого студенти вже отримали свої гранти та призи, можна переглянути на сайті проекту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/

В межах цього конкурсу надається 3 окремих гранти. Три переможця отримають гранти по 15 000 грн кожний. Студенти, які посядуть 2і та 3і місця також отримають цінні грошові призи.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Переглянути теми та умови конкурсу можна на сторінках проекту грантонадавачів:

1 грант - https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant

2 грант - https://banker.ua/grant/

3 грант - https://maanimo.com/scholarship

Теми для написання робіт пропонуються в фінансово-економічній сфері для поліпшення фінансової грамотності української молоді.

На численні прохання конкурс подовжено. Роботи приймаються до 20.12.2019 р.
Контакти організаторів

тел.: +38067 622 62 82
e-mail: grant@scholarship.in.ua

13 грудня 2019 року

Напередодні Різдвяних та Новорічних свят міська рада звертається до підприємців громади з проханням оформити фасади, торгові зали та вітрини супермаркетів, магазинів і кафе, аптек та перукарень новорічними прикрасами та композиціями, штучними ялинками, дюралайтом (світловий шнур) та гірляндами.

Це не тільки створюватиме святковий настрій відвідувачам, а й сприятиме покращенню іміджу та рівню торговельно-побутового обслуговування в нашій громаді. 

Кожен мешканець може реалізувати власні творчі здібності шляхом участі у спільному святковому оформленні населених пунктів нашої громади.

Сподіваємося на порозуміння. Упевнені, що 19 грудня, до Дня Святого Миколая, святково оформлені об’єкти торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг будуть гостинно зустрічати жителів та гостей нашої громади.

Давайте разом створимо новорічну казку в населених пунктах нашої громади!

13 грудня 2019 року

Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Ядерна стихія опалила долі мільйонів українців. Ми в неоплатному боргу перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні і прийдешні покоління від радіаційного лиха. На території громади проживає 59 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС І-ІІ категорій.

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС виплачено матеріальну допомогу в сумі 29 тис.500 грн. Допомога виплачена відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

Для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до відділення Полтава-банк за адресою: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 11а. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер. Телефон для довідок 9-12-67.

12 грудня 2019 року

Настільний теніс – це особлива гра, яка не лише тренує тіло, але й розвиває спритність, витривалість, швидкість і мислення. Тому заняття з настільного тенісу є досить популярними серед учнів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ. Про це свідчать результати змагань, які було проведено 12 грудня 2019 року у КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка».

У особистому розряді серед дівчат:

І місце -  Чумарна Софія;

ІІ місце – Малихіна  Крістіна;

ІІІ місце  - Півториста Юліана.

11 грудня 2019 року

Державна служба зайнятості сьогодні діє на відкритому ринку праці, який висуває високі вимоги до учасників. Щоб конкурувати з численними приватними агентствами, Службі необхідно мати суттєві переваги і не лише безоплатність послуг, а клієнторієнтованість, швидкість і зручність обслуговування, доступність і різноплановість сервісів.

Саме тому в серпні 2019 року був запущений пілотний проект «Інститут «Консультант роботодавця», що став другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості. Його мета: оптимізація процесів укомплектування вакансій на замовлення роботодавців і працевлаштування осіб, що звернулись за допомогою у пошуку роботи; профілактика довготривалого безробіття.

11 грудня 2019 року

Децентралізація влади, зміни територіального устрою, реформування місцевого самоврядування ставлять нові вимоги до професійних та особистісних якостей посадових осіб місцевого самоврядування, рівня їх професіоналізму та компетентності.

Посадові особи, депутати, та інші особи мають право на професійне навчання, професійне зростання.

10 грудня 2019 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбувся навчальний семінар з посадовими особами. Одним з питань розглянуто питання щодо обов’язкового проходження курсів підвищення кваліфікації.

10 грудня 2019 року

Покращення благоустрою Гребінківської об’єднаної громади продовжується. Тривають роботи з укладання тротуарної плитки по провулку Піонерському та реконструкція вуличного освітлення по вулиці Незалежності. Крім того, навпроти Спортивного комплексу з’явиться «сонячне дерево» та нові ліхтарі. Про це йшлося на щотижневій апаратній нараді 5 грудня, яку провів міський голова Віталій Колісніченко.

На 23 грудня заплановано пленарне засідання 29 чергової сесії міської ради. Також в рамках підготовки до сесії відбудуться засідання постійних депутатських комісій 16 - 18 грудня.

7 грудня 2019 року

Шановні жителі громади, депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято людей, яких обирає суспільство, свято гілки влади, котра найбільше наближена до громадян, і за результатами діяльності якої люди формують думку про роботу влади в цілому.

Наша держава взяла курс на децентралізацію, а це означає, що кожна місцева громада отримає більше повноважень та стане справжнім господарем.

Процеси децентралізації державної влади в Україні, впровадження принципу субсидіарності, підвищення рівня вимог людини до різноманітності та якості отримуваних нею послуг, збільшення її впливу на процес функціонування органів публічної влади зумовили істотне оновлення системи місцевого самоврядування, зокрема в частині включення нових організаційних форм та складових елементів системи місцевого самоврядування.

Децентралізація відкриває значні можливості для самостійного забезпечення місцевого самоврядування при вирішенні питань місцевого життя, зокрема підвищення ролі громадян, їх впливу на процес прийняття та втілення рішень щодо забезпечення умов соціального та економічного розвитку суспільства.

Реформування має сприяти поліпшенню життя українських громадян, розбудові правової, сучасної, ефективної, конкурентоспроможної держави.

На представників влади на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання. Тому в органах місцевого самоврядування працюють справжні професіонали своєї справи.

Діяльність міської ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість громаді розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для жителів питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, членам виконавчого комітету, представникам громадських об’єднань за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх службових обов'язків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Вірю, що разом ми зможемо належним чином задовольнити потреби наших громадян, а також виправдати їх надії та сподівання.

Сьогодні, завдяки тісному співробітництву з територіальною громадою вдається не лише вирішувати чимало непростих питань сьогодення, а й реалізовувати перспективні плани та задуми.

У цей день хочу наголосити на важливості активної громадянської позиції кожного мешканця нашої громади. Закликаю бути небайдужими! Нам важливо знати, яким Ви хочете бачити своє рідне місто, село, адже Ви на це заслуговуєте! Місцеве самоврядування – це влада кожного з вас, це можливість будувати місто чи село, в якому захочуть залишитись жити наші діти та онуки!

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за те, що перебуваючи на посадах в органах місцевого самоврядування, Ви віддали часточку душі в становлення та розвиток місцевої громади. Прийміть слова вдячності і поваги за ваш професіоналізм, активну громадянську позицію, патріотизм та відданість ідеї розбудови місцевої демократії  в Україні. Ви- гідний приклад для наслідування!

Сердечно бажаю всім щастя, радості, достатку, добробуту, миру та довголіття.

Нехай це свято додасть усім нам єдності й впевності в тому, що лише спільними зусиллями, спільною працею ми й надалі будемо спроможною територіальною громадою з належним рівнем забезпечення та надання  послуг, зокрема у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства, з урахуванням кадрових ресурсів, фінансового забезпечення та розвитку інфраструктури .

Життєвих щедрот всім і світлої долі на довгі, щасливі літа.

 

З повагою

міський голова                                                                                             В. Колісніченко

6 грудня 2019 року

5 грудня під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася 28 позачергова сесія Гребінківської міської ради. На сесії були присутні 17 депутатів міської ради. В ході засідання були розглянуті наступні питання:

1. Про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2018 року.

2. Про затвердження додаткового проекту Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році.

5 грудня 2019 року

У Гребінківській ОТГ став відомим перелік місць, де можна легально купити ялинку.

Відповідне рішення 26 листопада 2019 року прийняв виконавчий комітет Гребінківської міської ради, яким визначено тимчасові місця під торгівлю новорічними ялинками (соснами) за адресами:

- вул. Миру поблизу будинків № 38, № 38а;

- вул. Незалежності поблизу буд. 4 (на розі вул. Незалежності та пров. Піонерський)...

5 грудня 2019 року

Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Так 4 грудня до Гребінківської міської публічної бібліотеки надійшло багато популярної та цікавої літератури. За підтримки депутатів міської ради та голови Гребінківської об’єднаної територіальної громади виділено кошти в сумі 20 000 грн. на придбання нових книг для бібліотек громади. Це перше з 2009 року масштабне поповнення книжкового фонду з місцевого бюджету. Приємно відзначити, що нові книги різної тематики та розраховані на різні вікові категорії читачів, тож кожен зможе обрати для себе щось цікаве. Це книги українських та зарубіжних авторів, світові бестселери, фантастика, історичні романи, пізнавальні книжки для підлітків та молоді. Нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.

5 грудня 2019 року

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил, волонтери!

 

Щиро Вітаю вас з Днем Збройних Сил України та Міжнародним днем волонтера!

У цей важкий для нашої країни час на військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя народу.

Виклики, що постали перед нашою країною, народили нове покоління Героїв.

Відвагу і героїзм, відчайдушність та бойову майстерність наші військовослужбовці демонструють кожної миті. Українські воїни швидкими темпами відроджують славні козацькі традиції в ім’я миру на рідній землі, заради спокою у домівках та достойного майбутнього дітей. І сьогодні українські воїни-захисники є найбільшим предметом гордості в українському суспільстві.

Глибоко символічно, що поряд з Днем Збройних Сил України у календарі стоїть Міжнародний День волонтерів. З цієї нагоди щиро вітаємо не лише військових, а й волонтерів, які допомагають нашій армії у такий важкий час своєю добровільною, самовідданою працею, їхня допомога нашій армії неоціненна. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття.

Дякуємо кожному захиснику, кожному волонтеру, усім небайдужим людям, завдяки яким ми стоїмо і вистоїмо. Сьогодні, як ніколи, маємо бути консолідованими, бути єдиними. Адже тільки в єдності ми сильні.

Бажаємо всім воїнам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, здоров’я, надійного родинного тилу.

Щастя, мирного неба, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни, ветерани, волонтери!

 

З повагою

міський голова                                                                                  В. Колісніченко

4 грудня 2019 року

Гребінківський ККП отримав ще один новий трактор. "Беларус-82.1" придбано за кошти інфраструктурної субвенції за 490 тисяч гривень. Це вже 6-та абсолютно нова комунальна техніка, придбана за останні 2 роки для потреб об'єднаної громади.

4 грудня 2019 року

04 грудня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій під головуванням міського голови Віталія Колісніченка.

Першочергово розглянуто проекти рішень питань, які будуть винесені на розгляд 28 (позачергової) сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 05 грудня 2019 року, та рекомендували сесії прийняти відповідні рішення з питань: про внесення змін до Переліку об’єктів, що фінансуються у 2019 році за рахунок залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що утворився на кінець 2018 року; про затвердження додаткового проєкту Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році; про внесення змін до рішення 16 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 24.01.2019 року № 541 «Про затвердження Плану соціально- економічного розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік»; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; про затвердження Плану діяльності Гребінківської міської ради з підготовки регуляторних актів на 2020 рік; про заходи щодо паспортизації дитячих ігрових майданчиків; про внесення змін до Програм Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

4 грудня 2019 року

6 грудня відзначаємо День Збройних Сил України. Цей день присвячений всім українським військовослужбовцям, які служать або раніше служили в українській армії. Сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.

На території Гребінківської об’єднаної територіальної громади проживає 132 учасники антитерористичної операції, учасники операції Об’єднаних Сил.

До Дня Збройних Сил України виплачено матеріальну допомогу учасникам АТО, учасникам ООС на суму 66 тис.грн. Допомога виплачена відповідно до Програми підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, учасників операції Об’єднаних Сил та членів їх сімей мешканців Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

Для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до відділення Полтава-банк за адресою: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 11А. При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер. Телефон для довідок 9-12-67.

4 грудня 2019 року

3 грудня 2019 року в залі засідань Гребінківської міської ради зібрались представники органів місцевого самоврядування, депутати Гребінківської міської ради, учні та вчителі закладів освіти для участі у засіданні круглого столу “Я живу в громаді”.

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування – державне свято, що підкреслює значимість інституту демократичного суспільства.

З нагоди відзначення цього свята в Гребінківській міській раді було проведено конкурс малюнків серед учнів 1-8 класів “Громада очима дітей”. Напередодні журі в складі Цапенко Л.В., секретаря міської ради, Волошина В.А., заступника міського голови, Радченко Л.М., начальника відділу освіти, Кудрик О.О., головного спеціаліста відділу освіти, Науменко Т.Б., депутата Гребінківської міської ради та Бутурлим Н.О, керівника гуртка “Образотворче мистецтво” ЦДЮТ, розглянуло малюнки,  визначило переможців та призерів. Всі учасники отримали заохочувальні призи.

3 грудня 2019 року

Гребінківський ККП заступає на нічну зміну, щоб зранку мешканці об'єднаної громади змогли спокійно дістатися до роботи, школи, садочку. Для розчистки та посипки доріг було задіяно 4 одиниці техніки.

3 грудня 2019 року

3 грудня відзначаємо Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

На сьогодні для України проблема захисту інвалідів набуває значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави. Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей. На території нашої громади проживає 63 інваліди І групи загального захворювання.

До Міжнародного дня людей з інвалідністю виплачено матеріальну допомогу інвалідам І групи на суму 31 тис. 500 грн. Допомога виплачена відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

Для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до відділення Полтава-банк за адресою: м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 11. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. Телефон для довідок: 91-2-67.

3 грудня 2019 року

Рейтинг закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ та Гребінківського району за результатами ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і конкурсів імені П.Яцика та Т. Шевченка (переглянути).

3 грудня 2019 року

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили, що це шлях в нікуди. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Адже ми всі рівні перед законом. 

Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі, і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Переймаючись буденними проблемами, всі жителі громади повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я. Не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги та уваги.

Захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя.

Тож хочеться побажати всім людям з обмеженими можливостями витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми. Нехай у цей день Господь обдарує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує.

 

З повагою

міський голова                                                                                         В. Колісніченко

2 грудня 2019 року

30 листопада 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії, української мови та літератури. Учні  закладів загальної середньої освіти громади показали такі результати:

Українська мова та література

7 клас

І місце – Гоч Анна, учениця Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 (вч. Клименко Т. І.)

ІІ місце – Варєнікова Варвара, учениця Гребінківської гімназії (вч. Калина Т. П.)

ІІІ місце – Князєв Артемій, учень  Гребінківської гімназії  (вч.Калина Т. П.)

ІІІ місце – Літвякова Анастасія, учениця Гребінківської гімназії (вч. Калина Т. П.)

2 грудня 2019 року

30 листопада 2019 року у приміщенні КЗ «Спортивний комплекс м. Гребінка» відбулося прекрасне спортивне свято на призи федерації греко-римської боротьби м.Гребінка.

У змаганнях взяли участь 140 учасників з міст Полтава, Кременчук, Черкаси, Золотоноша, Константинівка Донецької області, Миргород, Хорол, Решетилівка, Яреськи, Стасі, Лубни та Гребінка. Спортсменів привітала начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Л. М. На святі були присутні поважні гості: президент Федерації греко-римської боротьби України, депутат Полтавської обласної ради Олег Сазонов, президент Федерації греко-римської ботьби м. Гребінка, майстер спорту України, головний суддя Роман Смірнов.

2 грудня 2019 року

3 грудня 2019 року о 13-00 в залі засідань Гребінківської міської ради відбудеться Круглий стіл “Я живу в громаді” за участі старшокласників шкіл Гребінківської ОТГ, а також Конкурс учнівських проєктів “Гребінківська ОТГ: сьогодення та майбутнє”.

1 грудня 2019 року

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!

Завдяки вашій відповідальній і висококваліфікованій праці створюються умови щодо збереження в нашій державі політичної стабільності, громадянського миру і спокою.

Жителі нашої громади, усе суспільство розраховують на вашу професійність, чесність, сумління та принциповість.

Бажаємо вам міцного здоров’я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, добробуту та благополуччя. Миру, добра та злагоди вашим родинам!

 

З повагою

міський голова                                                                     В. Колісніченко


Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.388017 sec.)