28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171141
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 грудня 2016 року

26 грудня 2016 року

   23 грудня 2016 року було проведено пленарне засідання 10 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Із 26 депутатів, у роботі сесії зареєструвалось 19 народних обранців. На порядок денний виносились 12 питань, які напередодні сесії розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління майном; з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природо- користання; з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури, молоді і спорту, туризму, соціального захисту населення. Питання прийняття бюджету міста на 2017 рік викликало бурхливе обговорення серед членів виконавчого комітету та членів постійних комісій. Після активної дискусії все ж таки рекомендували сесії затвердити бюджет міста.
   Депутати, попередньо отримали усі робочі матеріали для детального ознайомлення з ними, з метою конструктивної роботи під час сесії.Головним питанням порядку денного було прийняття бюджету на 2017 рік, за яке депутати проголосували одноголосно.
   За інформацією начальника відділу фінансово-господарського  забезпечення, головного бухгалтера міської ради Ірини Черненкової доходна частина бюджету міста на наступний рік складає 12036000 грн., видаткова - 12036000 грн.  У переліку видатків з міського бюджету також затвердили кошти на реалізацію місцевих програм у сумі 9434000 грн., та перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2017 рік.
   Як відзначив міський голова Віталій Колісніченко документ пройшов всебічне обговорення на депутатських комісіях, що передували сесії. Коментуючи показники бюджету на наступний рік, міський голова  назвав документ збалансованим, а також нагадав, що відповідно до Бюджетного Кодексу, протягом 2017 року відбуватиметься перерозподіл видатків відповідно до потреб кожної галузі життєдіяльності міста.
   Серед інших 12 питань порядку денного засідання було схвалено проект Програми соціально - економічного розвитку на 2017 рік  та затверджено низьку міських програм на 2017 рік в новій редакції. Депутати затвердили Положення про преміювання працівників міської ради на 2017 рік, розглянули звернення громадян, підприємств, організацій щодо земельних питань.
   Крім цього, депутати розглянули і прийняли рішення щодо надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та направлення ініціативи до двох сільських громад району Марьянівської сільської ради та Слободо-Петрівської сільської ради, які погодилися на об’єднання громад з центром в місті Гребінка, а також рішення  «Про схвалення додаткової угоди на співробітництво територіальних громад в частині делегування виконання завдань (у сфері ведення Реєстру територіальних громад». Детальну інформацію по цих питаннях надала секретар міської ради Людмила Цапенко.
   Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію.

 

20 грудня 2016 року

   Найочікуваніша подія року дітей та дорослих відбулася 19 грудня біля районного Будинку культури.  У День Святого Миколая відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки нашого міста.
   Незважаючи на те, що цього року цей день випав на понеділок, який для більшості містян є робочим днем — свято відбулось. На площі, біля  Будинку культури, на території якого цьогоріч розмістили ялинку, о 17:00 зібрались дорослі й діти, громадський актив міста. На відкритті ялинки були присутні голова районної державної адміністрації Роспопов В.В., голова районної ради  Зінченко В.М. Міський голова Віталій Колісніченко привітав усіх присутніх з  днем Святого Миколая Чудотворця, з початком новорічних свят,  побажав всім миру, святкового настрою, здійснення мрій  і бажань і звісно ж новорічних чудес. Адже, коли,  як не в дитинстві вони мають збуватися.  На відкриття прибув Святий Миколай, від якого дітки, що приймали участь у конкурсах та водили хороводи біля ялинки, отримали солодкі подарунки. Гребінківська малеча з радістю та веселим настроєм  сприймала всі   святкові дійства, що відбувалися  з цієї нагоди. Дитячі забави довкола ялинки наповнили місто позитивною, дійсно новорічною атмосферою.
   Святий Миколай та міський голова Колісніченко В.І. вручили новорічні подарунки дітям, батьки яких є учасниками АТО. У рамках святкової програми для дітей та гостей свята проведено розважально - ігрову програму.  Із святковими концертними номерами та конкурсами на відкритті ялинки виступали учасники художньої самодіяльності районного будинку культури, будинку дитячої та юнацької творчості, колективи музичної школи.
   Яскраві вогні на головній зимовій красуні запалив господар новорічних свят – Святий Миколай та господар міста міський голова Віталій Колісніченко і місто наповнилось чарівною атмосферою Нового року і Різдва. Тож, віднині   в Гребінці  відкрита  головна новорічна ялинка,  яка буде прикрашати місто та радувати своїми веселковими вогнями у ці святкові дні жителів міста та його гостей.
19 грудня 2016 року

    Шановні гребінківці!
   Свято Святого Миколая - дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії.
   Нехай цей день стане по-справжньому найщасливішим у низці щасливих днів! Щастя вам цілорічного, безперервного і величезного!
   Це свято любові і душевної теплоти! Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим!
   Від усієї душі вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках  панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому. Будьте добрі і уважні один до одного, до близьких, рідних, до друзів, адже найпростіше благе діло це маленьке диво.
   Зі святом вас!
 
   З повагою
   Гребінківський міський голова                                                               В.І.Колісніченко
14 грудня 2016 року

   14 грудня в Україні традиційно проводиться День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року.
   Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС. Зараз цю подію багато хто називає просто Днем ліквідатора. Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.
   Своїх героїв треба знати, шанувати і пам’ятати. Час може лікувати від усього, але не від пам’яті. Пам’ять … Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо народ пам’ятає уроки своєї історії, він вартий того, щоб дивитись у майбутнє. Герої живуть до того часу, доки про них пам'ятають.
   Сьогодні, 14 грудня 2016 року, згадати полеглих та подякувати тим,  хто залишився живий, до пам'ятного знака  «Тим, хто врятував світ»  прийшли голова Гребінківської районної державної адміністрації Роспопов В.В., голова Гребінківської районної ради Зінченко В.М., секретар виконавчого комітету Гребінківської міської ради Лисогор В.М., голова Гребінківської громадської організації « Союз Чорнобиль України» Петренко М.П., ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, громадськість міста.
   Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку «Тим, хто врятував світ». Відбулася панахида за загиблими та померлими. Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям. Нехай Господь Бог спасе їхні душі! А тим ліквідаторам, хто вижив, подяка і щире шанування.
14 грудня 2016 року

12 грудня в міській раді відбулося чергове засідання Клубу громадського діалогу. Головне питання - створення об’єднаної територіальної громади. Як наголосила секретар міськради, лідер Клубу громадського діалогу Л. В. Цапенко, відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» міська рада ініціювала таке об’єднання з сільськими радами Гребінківського району та Лазірківською сільською радою Оржицького району. Але лише дві сільські ради - Слободо-Петрівська та Мар’янівська погодились на об’єднання, інші - ні, а деякі були не проти, але не мають кордону з тими громадами, що об’єднуються. Отож, 9 грудня міський голова В. І. Колісніченко видав розпорядження про ініціативу щодо об’єднання з Мар’янівською та Слободо-Петрівською сільськими радами. Всі зацікавлені громади мають її ще раз обговорити, а сесії рад - прийняти, чи відхилити. На засіданні Клубу громадського діалогу жителі Гребінки якраз і обговорили питання об’єднання. Зразу ж було розвіяно “страшилки”, що розповсюджувалися серед мешканців міста та сіл. Села залишаються селами, пільги сільським жителям залишаються, земля не подорожчає, школи не позакривають, землю у фермерів не позабирають і т.д. Навпаки, поки що держава дає додаткові кошти для сільських громад, що об’єднуються. Переваги відчули на собі об’єднані громади Глобино, Шишак, інших містечок, селищ і сіл. Ми втрачаємо час, втрачаємо кошти, втрачаємо можливість зробити життя кращим. Просто цим шляхом треба йти, а людям уважно слухати, розбиратися, думати, реально дивитися на все, що відбувається. Відповідно до реформ, які відбуваються в державі, буде змінено адміністративно-територіальний устрій, в якому базовій рівень це громади, а також рівень району і регіону. Всі три рівні матимуть свої повноваження. Кількість районів буде значно меншою, чим на сьогодні. На території Полтавської області буде 4-5 районів. Створиться новий район з центром у Лубнах, а ті сільські ради, що не об’єдналися, залишаться сам на сам із усіма проблемами, утриманням шкіл, садочків та іншого. Про всі ці питання говорили під час обговорення голова райдержадміністрації В. В. Роспопов, голова районної ради В. М. Зінченко, заступник міського голови В. М. Зінченко, член міськвиконкому: Ф. Г. Мілевський, Р. В. Рохманійко, Д. А. Кохно; депутати міської ради: І. М. Бондарь, А. М. Сидоренко, С. П. Карпович, громадські активісти А. І. Чумарний, , директор спорткомплексу Ю. П. Копилов, директор ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Н. С. Носова, голова Слободо-Петрівської сільської ради А. М. Зінченко, голова Мар’янівської сільської ради І. П. Малярик.

14 грудня 2016 року

    Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!
   14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.
   Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.   
   Надійні основи законодавчого забезпечення соціального захисту постраждалого населення закладено в Законі України від 28 лютого 1991 року «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи». Саме цим законом визначено основні положення щодо реалізації конституційного права постраждалих громадян на охорону їхнього життя та здоров’я. Після прийняття зазначеного Закону в державі широко розгорнуто роботу з розроблення та введення в дію підзаконних актів для реалізації визначених законодавством вимог та положень і, передусім, організації їх належного соціального захисту. З метою надання адресної соціальної допомоги  ліквідаторам Чорнобильської АЕС, які опинились в складних життєвих обставинах, покращення їхнього соціального захисту, сесією Гребінківської міської ради прийнято міську Програму підтримки районної громадської організації «Союз Чорнобиль України».
   Ми, повинні пам'ятати та вшановувати героїв, завдяки яким ми сьогодні живемо. Відлуння Чорнобиля завжди залишатиметься з нами, тому згадувати його ми будемо не тільки сьогодні, а постійно.Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.
   Щоросердно дякуємо Вам за Ваш подвиг! Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!
 
  З повагою,
  Гребінківський  міський голова                                                        В.Колісніченко
13 грудня 2016 року

   12 грудня 2016 року відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Гребінківської міської ради. На засіданні розглянуто 2 адміністративні матеріали за ознаками частини 1 статті 154 «Порушення правил тримання собак і котів» Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме на подвір’ї свої домоволодінь громадяни К. та П. утримують собак без прив’язу. Відповідно до «Правил поводження й утримання собак, котів та диких тварин в місті Гребінка», затверджених 26 сесією Гребінківської міської ради 5 скликання від 18.05. 2010 року дозволяється утримувати домашніх тварин у вільному вигулі на ізольованій, добре огородженій території на прив’язі або без неї із попереджуючим написом при вході про наявність собаки, але якщо огорожа індивідуальних помешкань дозволяє собаці покинути територію і заподіяти шкоду людям, майну такі тварини повинні утримуватися лише на прив’язі із попереджувальним надписом при вході про наявність собаки. За рішенням адміністративної комісії на громадян К. та П. накладено адміністративний штраф.
7 грудня 2016 року

6 грудня весь український народ щорічно відзначає день народження своїх збройних сил. День Збройних Сил України відзначається щороку 6 грудня, починаючи із 1993 року, коли Верховна Рада ухвалила відповідну постанову. Тому 5 грудня в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди свята. У святковій залі зібралось багато гостей: керівництво міста, райради та райдержадміністрації, ветерани Другової світової війни, афганці, воїни АТО, волонтери та мешканці міста.

З вітальним словом перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Віталій Роспопов, голова районної ради Валерій Зінченко, міський голова Віталій Колісніченко, військовий комісар Гребінківського військового комісаріату Михайло Холодов, голова громадської організації Роман Тютюнник.  Щирими словами привітань, грамотами  були в цей день відзначені військовослужбовці, волонтери,  учасники АТО.

Всі присутні переглянули ролик, який змонтований з особистих відеозаписів учасників АТО та волонтерів.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про воїнів, побратимів, близьких та товаришів, які віддали своє життя за суверенність та цілісність нашої держави.

На урочистому зібранні прозвучали найщиріші побажання мирного неба над українською землею, міцного здоров’я, добра та достатку в оселях.

Після привітань відбувся святковий концерт за участю гостей з міста Пирятин, колективів музичної школи та районного Будинку культури.

6 грудня 2016 року

У вівторок, 29 листопада, відбулася чергова дев’ята сесія Гребінківської міської ради. Головував на засіданні міський голова Віталій Колісніченко. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати міської ради, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Запорожець, заступник міського голови Володимир Зінченко, начальники відділів міської ради, представник Гребінківського відділу поліції Анатолій Грушовий, працівники виконавчого комітету міської ради, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання міський голова привітав депутатів з Днем місцевого самоврядування, який щорічно відзначається в Україні 7 грудня, побажав наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.

У ході пленарного засідання було розглянуто всі питання порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях міської ради.

Традиційно депутати заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 10 місяців та внесли зміни до  бюджету міста  на 2016 рік, затвердили проект рішення міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2017 рік», затвердили розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період.

5 грудня 2016 року

    Шановні військовослужбовці, ветерани, учасники антитерористичної операції, гребінківці!
 
     6 грудня - День Збройних Сил України.
   Цей день став надзвичайно важливим для українців, тому що особливим в даний час є ставлення до тих, хто захищає наші життя і свободу, хто проливає кров за нашу незалежність, хто ціною свого життя зупиняє агресора.
     У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України захищають спокій наших домівок, воїнів, здатних завжди підставити своє сильне плече усім українцям.
    Сьогодні у важких, виснажливих боях з терористами утворилося сучасне національне військо. Воно міцне не лише зброєю та хистом, а й потужним моральним і патріотичним духом, підтримкою всього суспільства. Військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.  Патріотизм, мужність та самовідданість військових доведено на полях бойових зіткнень з ворогами нашої держави. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. 
    Ми з впевненістю можемо стверджувати, що кожен військовий вірний присязі своєму Українському народові та славним бойовим традиціям предків.
Захист незалежнoсті та теритoріальнoї ціліснoсті ріднoї землі в усі часи був пoкликанням та oбoв'язкoм справжніх чoлoвіків, захисників своєї держави, які щoдня вірoю і правдoю служать Українськoму нарoдoві. Всі ми щирo віримо, що наші Збройні Сили є націoнальнoю гoрдістю, гарантoм стабільнoсті та безпеки України.
   Нині ж до складнощів військової служби додаються численні життєві проблеми, насамперед житлово-побутові, які не надихають оптимізмом і наснагою, особливо молоде покоління військовослужбовців.
   Поточна ситуація в Україні ( проведення антитерористичної операції) зумовлює значне збільшення кількості сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, зниження їх життєвого рівня. Тому виникла необхідність надання додаткових соціальних гарантій учасникам АТО , членам їх сімей, члени яких загинули або постраждали під час проведення АТО, зокрема, в частині поліпшення фінансово- матеріального стану зазначених  категорій осіб, забезпечення їх потреб у соціальному обслуговуванні. Міською радою прийнято   Програму  підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні антитерористичної операції, та членів їх сімей на 2016 рік. Згідно Програми проводиться виплата матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей , сім'ям загиблих на вирішення соціально-побутових питань, звільнення учасників АТО та членів їх сімей , членів сімей загиблих від сплати за користування житлом( квартирної плати); за харчування та перебування дітей в дошкільних навчальних закладах міста, батьки яких являються учасниками АТО.
    Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам'ятаємо про те, що це саме Ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання - забезпечити Вам гідне сьогодення.
Вітаємо також сьогодні всіх молодих захисників Батьківщини, які опановують нелегку майстерність військової справи! Від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Беріть же приклад зі своїх славетних попередників, які зуміли зберегти Україну для нас і доручили Вам продовжувати цю відповідальну справу.
    Від всього серця зичимо миру та спoкoю Вам, дoрoгі захисники нашої держави, пoдальших успіхів у вдoскoналенні бoйoвoї майстернoсті, дoбра та дoстатку Вашим oселям, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх Ваших мрій і бажань. Ваша мужність та сила духу здатні пoдoлати будь-які перешкoди.
    Хай Господь Бог допомагає Вам та Вашим родинам, щастя та Божої милості всім Вам, нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові!

 
   З повагою,
   Гребінківський  міський голова                                                        В.Колісніченко
2 грудня 2016 року

   В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування - це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців, а також свято для всіх мешканців громад.
   Місцеве самоврядування в Україні — це право територіальної громади - самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України.. Міська рада, як і всі місцеві ради, є представницьким органам місцевого самоврядування.
   Шановні представники територіальних громад! Шановні гребінківці!
  Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Наполеглива і самовіддана праця кожного, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна життєва позиція є гідним внеском у розбудову нашої громади, нашої держави в цілому. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка реформи, яка нині відбувається в місцевому самоврядуванні. Міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.
 
1 грудня 2016 року

28 листопада відбулося спільне засідання постійних комісій Гребінківської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування; з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном та виконавчого комітету міської ради. На засіданні розглянули проекти рішень по 16 питаннях, включених у порядок денний 9 сесії.

Заслухано інформацію про стан виконання рішення 8 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 13.10.2016 року «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад».

Депутати в постійних комісіях та члени виконкому схвалили рішення і з особистих питань громадян, як-то розгляд заяв з питань архітектури та містобудування і з питань життєзабезпечення та благоустрою міста.


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.242161 sec.)