29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 10
візитів сьогодні:
візитів всього: 171151
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 жовтня 2016 року

   27 жовтня 2016 року учні Гребінківської ЗОШ I-III ступенів №1 провели щорічний благодійний ярмарок  для підтримки військовослужбовців, що несуть службу в зоні АТО на сході України.
   Головна мета ярмарку – не лише продати чи скоштувати смачні наїдки. Головне – зібрати якомога більше коштів і передати їх українським солдатам, які зараз воюють в зоні АТО.
   Перед початком ярмарку директор школи Носова Н.С. сказала, що всі з тривогою спостерігають за тим, що відбувається на сході нашої держави. Спокійно на все це дивитися і стояти осторонь не можна. Тому й вирішили допомогти нашим військовим. Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.
   На один день  школа перетворилася на маленький ринок. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, торти, рогалики (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків). Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики, желе,  пиріжки. Хоча були в сортименті й звичайні «несолодкі» страви – вареники, голубці, млинці, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца, овочеві салати й багато іншого. Від такого різноманіття у гостей ярмарку мало не розбігались очі...
24 жовтня 2016 року

   Міський голова Віталій Колісніченко 20-21 жовтня 2016 року взяв участь у роботі XI Щорічної конференції малих міст, яку проводила  Асоціація малих міст України в м. Києві. В конференції брали участь голови об’єднаних громад та всіх малих міст України, представники українських асоціацій органів місцевого самоврядування, центральних органів державної влади, народні депутати України, міжнародні та українські експерти.
   В ході конференції учасники обговорили проблеми формування нової структури управління об’єднаними громадами та їх бюджету, організації надання послуг, стратегічного планування розвитку об’єднаних громад, синергію міжнародних програм у підтримці реформи місцевого самоврядування в Україні.
   Особливістю цьогорічної конференції стало те, що під час першого дня заходу відбувалося напрацювання рекомендацій представниками органів місцевого самоврядування, а під час другого дня – підведення підсумків, обговорення цих рекомендацій за участі представників центральних органів державної влади, народних депутатів, експертів.
   Конференція проводилася в партнерстві з  Комітетом Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Міністерством регіонального розвитку України за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та шведського проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні».
23 жовтня 2016 року

   В рамках проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), що реалізується  Асоціацією міст України та Федерацією канадських муніципалітетів, 20 жовтня проведено останній семінар  з циклу запланованих на поточний рік для координаторів Автоматизованої системи муніципальної статистики (АСМС) міст-членів АМУ.
   У семінарі взяли участь представники Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської областей України. В роботі семінару від Гребінківської міської ради брала участь Цапенко Л.В., секретар міської ради.
Відкрив захід заступник виконавчого директора Асоціації міст України, керівник проекту ПРОМІС Валерій Баранов.
   На семінарі учасники розглянули та обговорили такі питання:
  • АСМС – сучасний інструмент муніципального управління;
  • система показників АСМС;
  • шаблон для збору даних;
  • практичні рекомендації по збору даних;
  • електронний ресурс АСМС;
  • он-лайн робота з системою;
  • побудова звітів.
   За підсумками проведених семінарів навчання пройшли 83 регіональні координатори з 22-х областей України. 
22 жовтня 2016 року

    В Україні 4 жовтня розпочався осінній призов на строкову військову службу, боронити свою державу, непохитно стояти на варті її незалежності та територіальної цілісності завжди було і завжди буде святим та почесним обов’язком кожного громадянина України.
   18 жовтня 2016 року відбулися урочистості з нагоди осіннього призову  юнаків міста та  району до лав Збройних Сил України, участь в яких взяли  голова райдержадміністрації Роспопов В.В., заступник голови районної ради Волошин В.А., секретар Гребінківської міської ради Цапенко Л.В., заступник військового комісара Гребінківського РВК Кульомін С.В. та виступили з напутніми словами, щирими побажаннями перед призовниками та їхніми батьками. Виступаючі побажали юнакам міцного здоров’я, мудрості та мужності, успіхів у оволодінні військовими спеціальностями, з честю виконати свій конституційний обов’язок перед державою. З теплими напутніми словами та материнським благословінням до призовників звернулася мати одного з призовників – Тетяна Ігнатович.З нагоди пам’ятної дати призовникам вручили невеличкі подарунки.
19 жовтня 2016 року

13 жовтня 2016 року депутати відбулася 8 сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання. На засідання були запрошені: голова райдержадміністрації, голова районної ради, заступник  міського голови, керівники відділів та спеціалісти міської ради, члени виконавчого комітету, засоби масової інформації. На початку роботи сесії секретар міської ради Цапенко Л.В. привітала присутніх з наступаючим святом Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Хвилиною мовчання присутні на сесії вшанували пам’ять всіх, хто загинув за незалежність та суверінітет України.    

   Серед питань порядку денного основну увагу було зосереджено на бюджетних проблемах та на питанні про добровільне об'єднання територіальних громад.
   Так за підсумками 9 місяців 2016 року бюджет міста виконано на 113,6%, перевиконання склало 1273632 грн., і це дало змогу збільшити видатки на реалізацію міських Програм: Програми покращення благоустрою м. Гребінка на 2016 рік, а саме додатково виділити кошти на  поточний ремонт доріг, виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію освітлення по вулицях Молодіжна та Перемоги; Програми підтримки ЖКГ в м. Гребінка на  2016 рік, а саме на придбання техніки для комбінату комунальних підприємств; Програми соціально-економічного розвитку, Програми інформаційного забезпечення діяльності міської ради; Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту на 2016 рік; Програми підтримки футболу в м. Гребінка на 2016 рік; Програми популяризації настільного тенісу в м. Гребінка на 2016 рік; Програму розвитку та діяльності ОСББ на 2016 рік, а  також прийняти та затвердити нові Програми: Програму розвитку гандболу у м. Гребінка на 2016 рік;  Програму розвитку фут залу (міні-футболу) у м. Гребінка на 2016 рік; Програму розвитку хокею у м. Гребінка на 2016 рік; Програму підтримки розвитку територіального сервісного центру № 5347 регіонального сервісного центру МВС України в Полтавській області;  Програму розвитку поштового зв’язку в м. Гребінка на 2016 – 2018 роки.
   Активно обговорювали депутати питання про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад в Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду з центром у місті Гребінка.
18 жовтня 2016 року

   12 жовтня в сесійній залі міської ради було проведено спільне засідання виконавчого комітету та профільних постійних комісій Гребінківської міської ради:
  • з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном;
  • з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування;
  • з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення.
   В роботі спільного засідання взяли участь керівники комунальних підприємств міста, керівники загальноосвітніх, дошкільних, пошкільних навчальних закладів, які знаходяться в місті, представники ОСББ «Сезон-2016», заступник начальника Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Іщук Юрій Олександрович,  начальник Гребінківського міського відділення поштового зв’язку Якименко Тетяна Олексіївна, директор територіального сервісного центру № 5347 регіонального сервісного центру МВС України в Полтавській області Гармага Тетяна Анатоліївна, консультанти Асоціації міст України – Полупан Олександр Анатолійович, Дудка Ірина Анатоліївна, Саїдова Анжеліка Саїдовна.

   На засіданні обговорено ряд важливих питань. З питання надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад, про результати громадського обговорення, яке проведене 26 веренсня п.р. на засіданні Клубу громадського діалогу, та підготовки даного питання до розгляду на засіданні 8-ї сесії Гребінківської міської ради доповідала секретар ради Цапенко Л. В. В обговоренні взяли участь міський голова Колісніченко В.І., консультанти Асоціації міст України – Полупан Олександр Анатолійович, Дудка Ірина Анатоліївна, Саїдова Анжеліка Саїдовна, депутати міської ради. Виступаючі відмітили, що реформа децентралізації влади – найважливіша реформа, яка відбувається в Україні.

 

13 жовтня 2016 року

   Шановні  гребінківці!
   Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
   Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу, якби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
   Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. В найтяжчі часи іноземного поневолення козацтво було справжнім захисником рідної України, оборонцем віри, моралі та державницьких традицій нашої вітчизни. Впродовж століть могутнє козацьке братство здійснювало вплив на європейську історію. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України. Й донині нащадки козаків розвивають найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті і відданості Україні.
   На превеликий жаль, і в XXІ столітті наші захисники змушені в боях боронити незалежність і цілісність держави на сході України. З метою підтримки військовослужбовців, підвищення їх рівня соціального захисту, прийнято міську Програму підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні антитерористичної операції та членів їх сімей, яка діє протягом 3 років. Основними завданнями Програми є надання грошової допомоги учасникам АТО, членам їх родин, звільнення від сплати за користування житлом(квартирна плата) членам сімей учасників АТО, оплата за рахунок міського бюджету за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах, батьки яких перебувають в зоні АТО. Хочеться вірити, що перемога незабаром буде за нами і настане мирне життя в нашій державі.
   Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх  жителів Гребінки, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників!
  Сердечно бажаємо Вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизни. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.
 
   З повагою
   Гребінківський міський голова                                В.І.Колісніченко
13 жовтня 2016 року

  12 жовтня  2016 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та комісій з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном, з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування. Розглянуто ряд питань, які 13.10.2016 року будуть винесені на розгляд 8-ої сесії Гребінківської міської ради VІІ-го скликання.
  Одним з основних питань члени виконкому міської ради  розглянули питання «Про  початок опалювального сезону 2016-2017 років в м. Гребінка». Згідно рішення виконкому з 13 жовтня 2016 року розпочинається опалювальний сезон в м. Гребінка.
11 жовтня 2016 року

  У межах здійснення реформи системи юстиції України однією із новацій стало запровадження Кабінету електронних сервісів. Ця зручна інноваційна система Міністерства юстиції України сприяє значній економії Вашого часу. Адже надає широкий доступ до основних державних реєстрів та спрощує процедури отримання різного роду послуг.
  Зокрема, в режимі он-лайн Ви можете отримати документи з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Крім цього, маєте змогу в електронному вигляді подати заяву про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, а також заяву для проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи-підприємця.
  Також Ви можете ознайомитися із відомостями, які містяться у:
  • Єдиному реєстрі підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство;
  • Державному реєстрі друкованих ЗМІ та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності;
  • Єдиному реєстрі громадських формувань;
  • Реєстрі громадських об’єднань;
  • Єдиному реєстрі нотаріусів;
  • Електронному реєстрі апостилів;
  • Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення;
  • Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади»;
  • Єдиній базі даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб’єктів владних повноважень.
7 жовтня 2016 року

  Шановні працівники поштового зв'язку !
  Прийміть щирі вітання із Всесвітнім днем пошти!
  Ваша професія є однією з найдревніших і найважливіших на Землі. Ви постійно працюєте над підвищенням своєї професійної майстерності, удосконалюєте якість надання послуг, освоюєте нові форми роботи обслуговування населення. Ваша невтомна праця забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями, а глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку.
  Всесвітній день поштарів відзначають люди, які створили і розвивають найбільшу в світі мережу фізичної доставки поштових повідомлень. Вона забезпечує ефективне та недороге перевезення товарів і цінних речей у багатьох країнах, долаючи будь-які кордони та повітряний простір.
  Сьогодні мережа поштової доставки переживає активне реформування в усьому світі, оскільки глобалізація та інтернет внесли свої корективи в її роботу і, відповідно, змінили вимоги клієнтів пошти до оперативності та зручності її роботи.
  Всесвітній день пошти це чудова нагода привернути увагу громадськості до діяльності поштової служби. Навряд чи когось потрібно переконувати у тому, що праця поштарів відповідальна та складна, адже від них залежить не лише доставка адресатам поштової кореспонденції, а також пенсій, соціальних допомог, найнеобхідніших продовольчих та продуктових товарів.
  Незважаючи на погоду та долаючи чималі відстані листоноші забезпечують постійний зв’язок, приносять свіжі новини, радують звісткою від рідних та близьких, об’єднують людей, віддалених відстанню та часом.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.232399 sec.)