29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 14
візитів сьогодні:
візитів всього: 171161
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 жовтня 2022 року

Увага! ВПО, які проживають у Гребінківській громаді мають право зареєструватися на фінансову допомогу 6660 грн. від "Карітас Полтава".

Дата:02.11.2022р.

м.Гребінка

Час:10.00-16.00 м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки , буд.13- (приміщення Гребінківського міського будинку культури)

Майорщинський старостинський округ

Час:10.30-12.30 с.Майорщина, пров.Світанковий, буд.16 (приміщення старостату)

Слободо-Петрівський старостинський округ

Час:13.00-15.00 с.Слободо-Петрівка, вул.Перемоги, буд.83 А (приміщення старостату)

27 жовтня 2022 року

В усіх комунальних закладах охорони здоров’я Полтавщини працює шеринг документів через Дію. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Шеринг документів – це передача копій документів за допомогою мобільного застосунку Дія. І не потрібно робити ксерокопії.

«Разом із Міністерством цифрової трансформації України активно запроваджуємо цифрові послуги на Полтавщині. Наразі сервіс шерингу документів Дія.QR доступний в 187 обласних і міських комунальних закладах та амбулаторіях. Працюємо, щоб наблизити якісні державні послуги до громадян», – розповів Дмитро Лунін.

27 жовтня 2022 року

Мінагрополітики затвердило перший перелік отримувачів в рамках Програми підтримки малих агровиробників на загальну суму понад 1,5 млрд грн - в рамках бюджетної підтримки Європейського Союзу. Незабаром виплати отримають 13 960 агровиробників.

Для того, щоб отримати кошти, агровиробник має ОБОВ’ЯЗКОВО підписати Договір з Українським державним фондом підтримки фермерських господарств у своєму електронному кабінеті в системі ДАР.

25 жовтня 2022 року

2,8 млн грн зібрали для потреб ЗСУ на благодійному аукціоні «Перемога починається з тебе». Аукціон проводили в Полтаві, участь у ньому взяли близько 80 учасників – меценатів, представників великого бізнесу, депутатів Київської, Полтавської міських рад та Полтавської обласної ради. Долучилися зокрема й голова облради Олександр Біленький, а також депутати з обласної фракції «Слуги народу».

Організаторами заходу стали БФ «Рідна Оболонь», БФ «Культурні новації», БО «Благодійний Фонд «Княжа Україна», Полтавський художній музей Віктора Бажана за підтримки начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна.

23 жовтня 2022 року

21 жовтня у Київському військовому госпіталі від тяжких поранень помер сержант ОВРАМЕНКО Євгеній Володимирович. Схиляємо голови у глибокій скорботі і сумуємо разом із рідними, друзями, бойовими побратимами, знайомими Героя. Євген до глибини душі був справжнім патріотом своєї Батьківщини, свого рідного краю, був надійним товаришем, вірним побратимом, хорошим сином, батьком та чоловіком, був щедрим на добро і ласку дідусем, був…

Його змучене від тяжких поранень тіло не витримало, а зболіла за майбутнім нашої України душа, яка не давала йому спокою, тепер стала ангелом – охоронцем для своєї родини, для усіх нас, щоб ми жили і боролися далі, щоб не здавалися, не зупинялися.

Народився Євгеній 6 вересня 1977 року. Йому назавжди буде 45 …

У 1994 році закінчив ЗОШ І-ІІІ ст.№ 4. Жив звичним життям, але війна сусідньої росії проти України перекреслила його долю назавжди. Тож і пішов до лав Збройних Сил України у 2015 році, щоб обороняти східні рубежі. Повернувшись у рідне місто, не став байдужим до долі держави. Був одним і найактивніших волонтерів у нашій громаді. Очолював спілку атовців Гребінківщини.

Був ініціатором встановлення пам’ятного знака нашим захисникам. Допомагав своїм побратимам, спілкувався із захисниками – земляками на фронті, мав активну громадянську позицію. Після повномасштабного вторгнення пішов воювати, і став у стрій разом з такими ж небайдужими до долі України Героями. Воював на Донеччині, де всі ці місяці ведуться чи не найтяжчі бої. Наприкінці вересня родина отримала важку звістку, що їхній чоловік і тато тяжко поранений. Більше тридцяти днів лікарі Дніпровського та Київського шпиталів боролися за його життя, більше тридцяти операцій було зроблено… Але 21 жовтня серце Євгенія зупинилося. Смертельні рани більше не болітимуть, а душа знайде свій спочинок у небесах…

21 жовтня 2022 року

У п’ятницю гребінківці провели нашого земляка в останню путь. Згорьовану родину прийшли підтримати знайомі і незнайомі люди, адже це наше спільне горе, а війна – наше спільне лихо. Без сина залишилися згорьовані батьки, без батька – син та донька, без чоловіка – дружина, без брата – брат, без надійного товариша – побратими та друзі, без мужнього земляка та захисника – уся наша громада…

Під час траурного мітингу з прощальними словами виступили: міський голова В.І.Колісніченко, заступник начальника Лубенського районного ТЦК та СП І.Співак, директор Гребінківської гімназії О.П.Отченко, заступник директора Гребінківської гімназії С.І.Чайка, чин віспівування провели священнослужителі Православної Церкви України.

21 жовтня 2022 року

1. Як радіоактивність харчових продуктів може впливати на людину?

За звичайних умов люди щодня зазнають впливу природних, а також створених людиною джерел радіоактивного випромінювання. Щодня в легені та травний тракт людини потрапляють радіонукліди, що містяться у повітрі, харчових продуктах та воді.

У разі витоку радіоактивних елементів внаслідок ядерної або радіологічної аварійної ситуації в харчових продуктах може бути додаткове радіаційне забруднення.

20 жовтня 2022 року

25 жовтня 2022 року в приміщенні Гребінківського міського Будинку культури (м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13) о 17-00 год. відбудеться громадське обговорення проекту Договору «Про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства «Екосервіс-2022» щодо розвитку системи управління відходами» (проект договору). Запрошуємо всіх небайдужих та активних мешканців громади.

20 жовтня 2022 року

Згідно рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 20 жовтня 2022 року № 117 розпочинається опалювальний період 2022-2023 років у Гребінківській міській  територіальній громаді для підприємств, установ та організацій, у тому числі надавачів послуг з централізованого опалення з 24 жовтня 2022 року. 

20 жовтня 2022 року

І знову обірвалось молоде життя…

17 жовтня в боях під містом Костянтинівка Донецької області загинув наш земляк, справжній патріот України Устинов Олексій Віталійович.

Народився Олексій 29 вересня 1985 року в м. Гребінка. Навчався в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, після 9 класу продовжив навчання в ЗОШ I-III ступенів № 1. Професійно-технічну освіту машиніста дрезини здобув у Люботинському пофесійному ліцеї залізничного транспорту.

З листопада 2003 року по квітень 2005 року проходив службу в Збройних Силах України.

Працював на залізничному підприємстві 18-а дистанція колії в м. Гребінка на посаді монтера колії, останнім часом - в м. Києві.

Протягом 2015-2016 років захищав Україну в зоні проведення АТО.

Після повномасштабного вторгнення росії був мобілізований 25 лютого 2022 року та став на захист України. Мав звання солдат та проходив військову службу на посаді навідника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти 3-го механізованого батальйону.

Без батька залишився син Ілля та донька Надія.

Олексій був щирою, доброю, працьовитою людиною, надійним товаришем, вірним другом.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі...

Світла пам‘ять і вічна шана!

18 жовтня 2022 року

18 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і у воєнний стан. 

Для тих, хто виготовляє, доставляє та продає ліки, ділимось добіркою держпослуг у відповідній сфері на Гіді.

Виробництво лікарських засобів:

Висновок щодо відповідності умов виробництва лікарських засобів вимогам належної виробничої практики

Ліцензія на виробництво лікарських засобів

18 жовтня 2022 року

Торгівля людьми - це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у XXI столітті для жодної країни світу, включаючи Україну.

Торгівля людьми - це злочин. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян.

Пам’ятайте: стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації! Тому лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми в суспільстві.

Національна гаряча лінія - 15-47

14 жовтня 2022 року

В День захисників і захисниць України не можна не згадати тих, хто віддав своє життя у боях з московитським ворогом за нашу рідну неньку-Україну, за нас з вами.

З цієї нагоди керівники Гребінківської міської територіальної громади разом з представниками 5-го відділення Лубенського РТЦК та СП в м.Гребінка вшанували пам’ять в хвилині мовчання та поклали квіти до могил наших земляків, які віддали своє життя в боротьбі з ненависним ворогом – Євгена Лукаша, Романа Іванченка, Олександра Назарка, Якима Аронова, Максима Черниша. Посадовці старостинських округів вшанували пам’ять покладанням квітів до могил Осіновського Руслана в с.Тополеве, Жолобецького Володимира та Андрія Черненка в с.Слободо-Петрівка, В’ячеслава Лисенка в с.Сербинівка.

Герої не вмирають! Слава Україні!

14 жовтня 2022 року

День захисника та захисниці України цьогоріч відзначаємо з особливими почуттями: гордості за наш відважний народ, надії на світле майбутнє рідної держави.

У цьому переліку немає страху – попри безжальний терор ворогів-окупантів, які хочуть відібрати нашу волю і незалежність.

Символічно, що цього дня ми відзначаємо й Покрову Пресвятої Богородиці, яка оберігає нас у цій священній боротьбі, та День українського козацтва. Дивно, що ворог досі не збагнув, що нащадки відважних українських козаків не віддадуть рідну землю, за яку століттями боролись і наші предки.

Бути єдиними – головне завдання сьогодні, аби вже невдовзі привітати одне одного з найочікуванішою Перемогою!

Віримо в Збройні Сили України, дякуємо нашим захисникам і захисницям за героїзм, мужність, відвагу, самовідданість і жертовність!

Слава ЗСУ! Слава Україні! Слава її Героям!

12 жовтня 2022 року

Гребінківська громада знову вшановує Героїв, котрі віддали своє життя за нашу свободу. В останню путь сьогодні провели Жолобецького Володимира та Черниша Максима, які загинули на війні з російськими окупантами.

Клята війна з росіянами щодня забирає життя вірних синів та доньок України, в яких попереду ще мало б бути безліч щасливих і радісних моментів. На початку жовтня війна забрала життя одразу двох мужніх воїнів, нашиз земляків. Їм обом навіки буде 40…

Виконуючи бойове завдання на війні загинули наші земляки Володимир Жолобецький та Максим Черниш, обидва 1982 року народження.

Володимир, житель села Оржиця, поліг 3 жовтня під час мінометного обстрілу в селищі Білогорівка на Луганщині.

10 жовтня 2022 року

Гребінківська громада продовжує всебічно підтримувати та допомагати військовим, котрі боронять Україну від загарбницьких рук московської орди.

Цього разу отримали те, що просили наші бійці, зокрема зимову гуму для автомобіля, який виконує бойові завдання, для 58-ої бригади – домкрат та розгрузки-плитоноски для захисників з 53-ої окремої механізованої бригади. Разом до перемоги!

Наша сила – у єдності, боротьбі та вірі у перемогу!

10 жовтня 2022 року

Знову прилетіла сумна звістка до нашої громади. На війні загинув наш земляк, молодший сержант Черниш Максим Вікторович. Йому було лише 40 років...

Максим Черниш народився 26 лютого 1982 року в м.Гребінка, навчався в Гребінківській ЗОШ №4, згодом здобув спеціальність механізатора у Березоворудківському аграрному технікумі. З 2002 по 2003 рік проходив строкову військову службу в ЗСУ на посаді командира відділення.

19 квітня 2022 року призваний по мобілізації та направлений до проходження служби у військову частину А4010. Був стрільцем-помічником гранатометника штурмового відділення.

Загинув 5 жовтня внаслідок ворожого мінометного обстрілу поблизу Майорська Донецької області.

Без батька залишилося двоє малолітніх дітей.

Вічна слава і шана Герою!

7 жовтня 2022 року

Попри те, що ворог безжально руйнує наші міста і села, український народ все неодмінно відновить та відбудує. І все стане лише кращим, сучаснішим та комфортнішим! Для тих, хто будує хмарочоси, мости, та інші архітектурні шедеври, ділимось добіркою держпослуг у сфері архітектури на Гіді.

Професійна атестація:

Професійна атестація виконавців робіт (послуг), пов’язаних зі створенням об’єктів архітектури

Зміна відомостей, зазначених у документах, для проведення атестації виконавців робіт (послуг), пов’язаних зі створенням об’єктів архітектури

6 жовтня 2022 року

За оперативними даними, протягом січня-вересня 2022 року, послуги обласної служби зайнятості отримали 51 тисяча людей, які шукали роботу. Із них 44,3 тисячі –  мали статус зареєстрованого безробітного.  

Від 4,1 тисячі роботодавців загалом за цей період надійшло 18,1 тисячі  пропозицій роботи.

 

Працевлаштовані 13,5 тисячі людей    

За допомогою обласної служби зайнятості у січні-вересні 2022 року отримали роботу 13,5 тисячі осіб. Зокрема працевлаштовані 12 тисяч зареєстрованих безробітних.

5 жовтня 2022 року

Знову втрата. Обірвалося життя ще одного захисника, справжнього патріота, жителя села Оржиця Слободо-Петрівського старостинського округу Жолобецького Володимира Івановича.

Народився Володимир 5 листопада 1982 року в с. Оржиця. В 1999 року закінчив Слободо-Петрівську загальноосвітню школу. З листопада 2000 по травень 2002 року проходив строкову військову службу у лавах Збройних Сил України.

Після проходження строкової служби працював у будівельній фірмі в Полтаві. Потім влаштувався на роботу в м. Бориспіль, щоб бути ближче до рідних.

Після повномасштабного вторгнення росії, в липні 2022 року був мобілізований та пішов боронити рідну землю. Загинув 3 жовтня 2022 року під час мінометного обстрілу в смт Білогорівка Сєвєродонецького р-ну Луганської області.

Володимир був надійною опорою та розрадою для мами та сестри.

Світла пам‘ять і вічна шана! Безмежна шана Герою!

2 жовтня 2022 року

Шановні освітяни!

 

Щорічно у першу неділю жовтня ми відзначаємо без перебільшення народне свято – День вчителя або День працівників освіти. Для суспільства це свято особливе, адже об’єднує дорослих і дітей, педагогів і школярів, батьків і учнів.

Бути педагогом, вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, але водночас і наполеглива та натхненна праця, що вимагає не тільки глибоких знань, але й безмежної любові до дітей.

У цей непростий для усіх нас час освітяни гідно виконують свої професійні обов’язки, а також беруть активну участь у різних громадських ініціативах, благодійних заходах.

Завдяки невтомній праці наших освітян, учнівська молодь громади здобуває знання, здобуває базову освіту та перемоги у різноманітних конкурсах, олімпіадах, виставках та змаганнях різних рівнів.

Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Вітаючи зі святом, від Гребінківської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто. зичу кожному з вас міцного здоров’я на довгі роки, миру та спокою, родинного щастя та затишку, благополуччя, наснаги, невичерпних творчих сил, вдячних учнів та довгої людської пам’яті.

 

З повагою

міський голова                                                                         Віталій Колісніченко

1 жовтня 2022 року

Дорогі ветерани Гребінківщини!

 

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

Цей день – символ єдності поколінь, прекрасна можливість висловити слова вдячності за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю, доброту і мудрість.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Нехай ця осіння пора, у яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, наповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, здоров’я, оптимізму і благополуччя!

 

З повагою

міський голова                                                                      Віталій Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.248081 sec.)