28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 13
візитів сьогодні:
візитів всього: 171149
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 лютого 2022 року

Змінено тривалість комендантської години, а саме з 20-00 до 6-00. 

27 лютого 2022 року

Негайно!!! З 15.00 27.02.2022 року заборонити цілодобовий продаж алкогольних напоїв, в тому числі й слабоалкогольних напоїв на території Гребінківської міської територіальної громади. Торгівельним закладам прибрати з вітрин всі алкогольні напої, в тому числі слабоалкогольні напої.

27 лютого 2022 року

Сьогодні 27.02.2022р. о 10-30 буде здійснюватись перевірка за допомогою безпілотного літального апарату (дрон) на наявність ворожих міток. Прохання зберігати спокій та не панікувати. Робимо все для вашої безпеки.

26 лютого 2022 року

Шановні власники закладів торгівлі, громадського харчування, аптечних закладів!

Шановні мешканці громади!

 

У зв’язку з введенням воєнного часу в Україні, заборонено підняття цін на продукти харчування на об'єктах торгівлі та громадського харчування, а також  медичних засобів в аптечній мережі. Відповідне розпорядження доводиться до власників торгової мережі громади.

Розраховуємо на дотримання відповідних вимог та порозуміння.

25 лютого 2022 року

25 лютого 2022 року

Шановні мешканці  громади!

 

Спеціалізовані станції переливання крові відкриті і фукціонують в штатному режимі та на підставі  регіонального принципу. На території нашого регіону – Лубинського району, тобто для Лубенської, Пирятинської, Оржицької, Гребінківської, Хорольської, Чорнухинської територіальних громад  діє одна спеціалізова станція переливання крові, яка знаходиться в м. Лубни.

Для забезпечення роботи спеціалізованої станції потрібне високоякісне спеціалізоване обладнання та спеціально підготовлений медперсонал.

Лубенська районна станція переливання крові проводить виїзди в медичні заклади територіальних громад згідно графіку. Плановий виїзд до Гребінківської міської лікарні відбудеться 10 березня п.р.

Всі бажаючі здати кров зараз, не чекаючи планового виїзду, можуть безпосередньо звернутися до Лубенської станції, номер телефону 0959014623, або звернутися до приймального відділення Гребінківської міської лікарні, тел. 91-1-43 для попереднього запису. 

25 лютого 2022 року

ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!!!! ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ВСІХ
Шановні мешканці громади, представники бізнесу, небайдужі, терміново необхідно зібрати
Продукти харчування: крупи, консерви, ковбаса, сир у герметичній упаковці, цукор, чай (пакети), кава розчинна, сухарі, мівіна та інше;
Пункт збору допомоги: ЗОШ № 4.
Тільки разом вистоїмо.

 

24 лютого 2022 року

Жителі Гребінківської громади, прохання зберігати спокій і залишатися вдома до особливих розпоряджень. В Україні введено воєнний стан. Працюють тільки об’єкти критичної інфраструктури. Без нагальної потреби не покидайте домівки. Карта захисних споруд

Адреси захисних споруд на території Гребінківської громади:

1. СХОВИЩЕ – окремо розташована споруда  м. Гребінка вул. Магістральна, 37а

2. СХОВИЩЕ - окремо розташована споруда м. Гребінка провул. Пирятинський, 46

3. ПРУ - підвал будинку м. Гребінка вул. Незалежності, 7

23 лютого 2022 року

П'ятий відділ Лубенського РТЦК та СП повідомляє, що 22 лютого 2022 року, Президент України видав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «Про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період».

Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад.

Призов розпочнеться відсьогодні. Максимальний термін служби 1 рік.

Резервісти оперативного резерву першої черги проходитимуть службу у тих військових частинах і за тим фахом, в яких вони проходили службу до цього та підписали контракт для проходження служби в оперативному резерві.

23 лютого 2022 року

Шановні мешканці Гребінківської об’єднаної територіальної громади !

Вже вісім років наша держава перебуває в стані гібридної війни з однією з найпотужніших армій світу, стримує ворога, який різними методами намагається не лише захопити території, а й знищити нашу з Вами Батьківщину.

З 21.02.2022 року, визнавши незалежність терористичних угрупувань ЛДНР «Путінський режим» фактично перейшов в наступ без оголошення війни. Настали вирішальні часи, які визначать не тільки незалежність українського народу, а й існування держави Україна на політичній карті світу і трапиться це чи ні залежить не від західних партнерів і не від агресора, а від нас з Вами шановні земляки, від того на скільки ми об’єднаємося навколо спільної мети і проявимо таким чином найкращі риси характеру, що передаються з покоління в покоління на протязі не одного віку. Гребінківський край багатий історією і визначними людьми, які в свій час внесли великий вклад в розбудову рідної землі. Тож прийшов час вписати в історію і наші імена - імена, що збережуть наші землі, рідні домівки, близьких людей і незалежність рідної України.

22 лютого 2022 року

Декларант самостійно приймає рішення щодо визначення активів, які будуть зазначені ним у одноразовій (спеціальній) добровільній декларації

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до п. 4 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Кодексу об'єктами декларування можуть бути активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, зокрема нерухоме майно (земельні ділянки, об'єкти житлової і нежитлової нерухомості). 

22 лютого 2022 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 28 лютого по 4 березня 2022 року (переглянути графік відключень).

22 лютого 2022 року

Зміст послуги: консультування, регулярні зустрічі чи відвідування отримувача соціальної послуги з метою моніторингу виконання завдань, спрямованих на розв'язання складної життєвої ситуації отримувача соціальної послуги; допомога в усвідомленні значення дій та/або розвиток вміння керувати ними; навчання та розвиток соціальних навичок, навичок виховання та догляду за дітьми, управління домогосподарством; консультування, психологічна підтримка. 

22 лютого 2022 року

Декілька простих порад для населення, як діяти у випадку будь-якої надзвичайної ситуації та як протидіяти дезінформації.

22 лютого 2022 року

У Полтавській області наразі оголошено 130 аукціонів із оренди та продажу земель сільськогосподарського призначення. Загальна площа таких земельних ділянок становить 1 092 га. Дохід від вказаних аукціонів – 9,9 млн грн.

Стартова ціна за цими земельними лотами показує зростання в 10,2 разу. Традиційно в системі «Прозорро.Продажі» вже декілька місяців поспіль 73 % усіх аукціонів припадає на лоти з оренди та продажу саме сільськогосподарської землі.

Загалом у системі на сьогодні оголошено 3028 таких аукціонів – вони охоплюють 21 188 га.

20 лютого 2022 року

Дорогі земляки!

 

Сьогодні ми вшановуємо подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя за європейський вибір нашого народу, демократичні цінності, можливість жити гідно та будувати краще майбутнє. Серед них і наш земляк Андрій Черненко, що загинув 18 лютого від вогнепального поранення.

Цей день – данина жертовності, героїзму, мужності та патріотизму.

Схилимо голови перед світлою пам’яттю янголів-охоронців — Героїв Небесної Сотні, перед пам’яттю тих майданівців, які пішли захищати Схід України від російської агресії, тих, хто поліг під час проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Вони віддали своє життя за Україну, за наше щасливе майбутнє. І ми не маємо морального права забувати про їх жертву, а робити все можливе, щоб розпочата ними справа дійшла до перемоги.

Переконані, спільними зусиллями ми змінимо Україну і досягнемо того майбутнього, про яке мріяли майданівці. І це буде найкращою даниною їх пам’яті.

А над українською землею нехай буде мирне небо, достаток та злагода у кожній домівці, і ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Слава Україні! Слава її героям!

 

З повагою

міський голова                                                                              Віталій Колісніченко

18 лютого 2022 року

У зв’язку з складною внутрішньополітичною обстановкою, зростанням соціальної напруги в Україні в державі виникла нагальна проблема в створенні  військових частин (підрозділів) територіальної оборони та їх матеріально-технічному забезпеченні, для захисту суверенітету і незалежності держави, охорони важливих об’єктів і комунікацій, органів державної влади, території і населення, боротьби з диверсійними розвідувальними групами та незаконними збройними формуваннями, а також підтримання безпеки та правопорядку. Так, 15 лютого 2022 року  на позачерговій 19 сесії Гребінківської міської ради були внесені зміни до Програми «Територіальна оборона» на 2021-2025 роки. Метою внесених змін до Програми є залучення додаткових фінансових ресурсів з місцевого бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством для підтримання боєготовності та ефективного виконання поставлених державою завдань з територіальної оборони щодо здійснення заходів матеріально-технічного забезпечення військових частин (підрозділів) територіальної оборони, а саме військової частини територіальної оборони А7313 Лубенського району.

18 лютого 2022 року

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. Гідність, свобода, відвага, єдність, честь – стали одними з головних об'єднавчих цінностей Революції Гідності.

Роки не зітруть із пам’яті ті сторінки історії. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого європейського майбутнього.

Серед таких героїв і наш земляк Андрій Черненко. 18 лютого 2014 року потрапив під обстріл на Майдані Незалежності та отримав смертельне поранення в груди. Андрію посмертно було присвоєно звання Герой України та нагороджено орденом «Золота Зірка».

16 лютого 2022 року

Лубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації та недопущення занесення африканської чуми (далі - АЧС) на територію Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади рекомендує власникам,які утримують поголів’я свиней посилити заходи профілактики з недопущення АЧС.

За 2021 рік в Україні виявлено 16 неблагополучних пунктів щодо АЧС (9-домашні свині, 3- дикі та 4 інфіковані об’єкти). Карантин продовжує діяти в 5 неблагополучних по АЧС пунктах – у 3 областях України: Чернівецькій(3), Кіровоградській(1), та Херсонській(1).

16 лютого 2022 року

Станом на 8:00 16 лютого 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –62,

Лубенська міська територіальна громада –117,

Новооржицька селищна територіальна громада –27...

16 лютого 2022 року

15 лютого 2022 року відбулося пленарне засідання позачергової 19 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання. На сесії одноголосно підтримали рішення «Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона» на 2021-2025 роки», відповідно до якої передбачено майже 800 тисяч гривень на потреби сил територіальної оборони.

Міський голова Віталій Колісніченко подякував депутатам за консолідовану позицію та згуртованість у непростий для держави час.

16 лютого 2022 року

З метою підняття патріотичного духу громадян України, посилення згуртованості та консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості, патріотизму 16 лютого 2022 року Указом Президента України оголошено Днем єднання, який щорічно буде відзначатися як день єдності українців.

Зараз нашій країні, як ніколи, потрібно бути єдиною та згуртованою. Україна пройшла війни та мир, поразки та перемоги, завжди пишалася вірними синами та доньками. Вона була і залишається вірною матір’ю українців, які свято шанують і люблять її.

На честь нового державного свята сьогодні на площі біля Гребінківського міського будинку культури урочисто піднято Державний Прапор України. На захід зібралося близько ста осіб з жовто-блакитною символікою. 

16 лютого 2022 року

01 лютого 2022 року  відбувся конкурс на заміщення вакантної посади консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради. Рішенням конкурсної комісії, за результатами конкурсу,  переможницею визнано Боковець Людмилу Іванівну.

16 лютого 2022 року

Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області інформує, у Міністерстві розвитку громад та територій розробили та презентували інформаційний посібник, будівництва харчових блоків у середніх загальноосвітніх школах. Рекомендації стосуються як звичайних шкільних харчоблоків, так і харчоблоків так званих «опорних кухонь», які зможуть забезпечувати доставку їжі в інші заклади загальної середньої освіти. Посібники розроблені у межах реформи шкільного харчування, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська.

15 лютого 2022 року

Станом на 8:00 15 лютого 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –20,

Лубенська міська територіальна громада –77,

Новооржицька селищна територіальна громада –12...

15 лютого 2022 року

Гребінківська філія АТ "Полтаваобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в період з 21  по 27 лютого 2022 року (переглянути графік відключень).

15 лютого 2022 року

Сьогодні, 15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці завершення виведення військ із Афганістану керівники міста, воїни – афганці та громадськість Гребінківської громади біля пам’ятного знаку вшанували пам'ять усіх тих, хто пройшов пекло війни в Афганістані.

Війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей–тих, хто безпосередньо знаходився на афганській землі, і тих, хто безмежно тривожними і довгими днями, і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів…

Вони з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності, є яскравим наслідуванням молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. 

15 лютого 2022 року

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

Служба безпеки у межах своєї компетенції постійно аналізує різні сценарії розвитку подій – є чіткий план дій на кожен із них. Разом із керівництвом держави, представниками виконавчої та законодавчої влади, іншими правоохоронними та безпековими органами влади ми готові реагувати на ситуацію не тільки тоді, коли виникне така необхідність, а заздалегідь. І вже робимо це.

15 лютого 2022 року

Шановні учасники бойових дій на території інших держав,

ветерани війни в Афганістані!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в інших країнах, брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів. Ризикуючи своїм життям, Ви чесно й мужньо виконували свій військовий обов’язок, забезпечуючи мир та спокій у різних країнах світу.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру.

Міцного Вам здоров’я, благополуччя і злагоди у родинах, успіхів і неодмінно миру нашій Україні.

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

14 лютого 2022 року

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. 

Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

Довідки: 

Довідка про відсутність заборгованості з платежів

Довідка про сплату податкових зобов’язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань  

14 лютого 2022 року

Чи безпечна вакцина проти COVID-19? Як її перевіряють?

Усі вакцини, які використовує Україна, пройшли стадію перевірки на безпечність.

Кожна країна має регуляторні органи, які контролюють безпеку та ефективність вакцин перед їхнім широким використанням. В усьому світі ВООЗ координує низку незалежних технічних органів, які перевіряють безпеку вакцин до і навіть після їхнього запровадження. Суворі тести та клінічні випробування, котрі пройшли вакцини, схвалені ВООЗ для використання, підтверджують їхню безпечність та ефективність у боротьбі із захворюваннями. Незважаючи на те, що вакцини проти COVID-19 розробляються дуже швидко, вони зможуть отримати необхідні дозволи регуляторних органів, тільки якщо вони відповідають суворим стандартам безпеки та ефективності.

14 лютого 2022 року

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 річниця виведення військ з Республіки Афганістан.

Десять років йшла неоголошена війна. Там, в ущеленах і на перевалах гористого Афганістану, воїни-інтернаціоналісти довели: вони гідні продовжувачі слави ветеранів Великої Вітчизняної війни, вони - умілі їх учні. Понад 160 тисяч українців пройшли дорогою цієї війни. Нікого з нас не можуть лишити байдужими страшні цифри: кожний четвертий із військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в Афганістані, - наші співвітчизники, і кожний четвертий із тих, хто не повернувся з Афганістану, - також наш співвітчизник. 

11 лютого 2022 року

9 лютого 2022 року в легкоатлетичному манежі КЗ ,,Спортивний комплекс м. Гребінка” проходив відкритий легкоатлетичний турнір Гребінківської міської територіальної громади серед юнаків і дівчат 2007 років народження і молодші, присвячений пам’яті Героїв Гребінківщини.

Юнаки та дівчата змагалися на дистанціях: 60 м, 60 м з бар’єрами, 400 м та 800 м, стрибках у довжину, стрибках у висоту, штовханні ядра та комбінованій естафеті 4 х 200 м.  

Серед учасників були юні атлети з Лубен, Шполи, Прилук, Ніжина, Ромен, Яготина, Пирятина та закладів загальної середньої освіти громади.

11 лютого 2022 року

Мінцифра розпочинає комунікаційну кампанію «Бажаєте, щоб наступний візит став кращим? Розкажіть про останній» у межах першої всеукраїнської оцінки якості адмінпослуг.

Мета кампанії — проінформувати українців про можливість ділитися враженням про сервіс у ЦНАПах. Адже кожен відгук, скарга або пропозиція допоможуть покращити обслуговування в держорганах. 

https://youtu.be/J4NuCSk749g

10 лютого 2022 року

МІФ №1: Штам «Омікрон» переважно інфікує тричі вакцинованих людей – італійська професорка

У соціальних мережах поширюється відео, на якому професорка Анна Тереза ??Паламара, директорка департаменту інфекційних захворювань італійського Національного інституту здоров’я в ефірі телеканалу TG5 нібито визнала, що штам «Омікрон» здебільшого в Італії вражає тричі вакцинованих людей.

ФАКТ: Цитата італійської професорки Анни Паламари була вирвана з контексту. Професорка наголошує, що важких форм захворювання COVID-19 поменшало, тому що в Італії штамом «Омікрон» здебільшого заражені вакциновані люди. Саме вакцинація, за її словами, стає бар’єром для серйозного захворювання. Однак це речення користувачі соцмереж навмисно вирізали з оригінального відеоролика, щоб довести так звану неефективність та небезпеку вакцин від SARS-CoV-2.

Більше інформації тут: https://bit.ly/3B5DqNJ

10 лютого 2022 року

9 лютого 2022 року відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС на якій розглядалося  питання: «Про епідемічну ситуацію на території Гребінківської міської територіальної громади, яка пов’язана з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Протокол рішення комісії додається.

10 лютого 2022 року

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

· Статус оптового ринку сільськогосподарської продукції

· Внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації

· Внесення відомостей до реєстру заявок на сорти рослин

· Реєстрація імпортованих селекційних досягнень

10 лютого 2022 року

Увага семінар!

  11 лютого 2022 року о 10-00 годині Головне управління ДПС у Полтавській області проводить семінар у он-лайн форматі (зум, ютуб) з питань порядку застосування РРО\ ПРРО з 1 січня 2022 року. 

10 лютого 2022 року

В січні місяці відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 19 заяв мешканців Гребінківської міської територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування. Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської територіальної громади матеріальні допомоги виплачені на загальну суму 38 тис. грн.

9 лютого 2022 року

В Україні продовжує зростати кількість дітей, які хворіють на COVID-19 та потрапляють з ним до лікарні. Так, станом на 6 лютого на стаціонарному лікуванні знаходиться  2 093 дітей із діагнозом COVID-19 та 502 дітей із підозрою на нього.

В Україні діти від 12 років можуть щепитися від COVID-19 вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

За даними (https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7042e1.htm?s_cid=mm7042e1_w) Центрів з контролю та профілактики захворювань США на середину жовтня 2021-го, вона на 93% ефективна проти госпіталізації підлітків віком 12-18 років.  

9 лютого 2022 року

Скільки б років не минуло, не зітруться у народній пам’яті світлі імена тих, хто віддав своє життя за щасливе та мирне майбутнє. Материнські руки Батьківщини високо піднесли імена патріотів усіх часів і поставили їх на постаменти вічності.

Сьогодні згадуємо тих, хто в тяжкі роки війни став на захист нашої Вітчизни. Серед них і наш земляк - Герой Радянського Союзу Григорій Сергійович Кагамлик. Слова, написані кров’ю «Умру, але не відступлю ні кроку назад…», безсмертям увійшли в історію, його подвиг став взірцем безстрашності та мужності. 

8 лютого 2022 року

Станом на 8:00 8 лютого 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –48,

Лубенська міська територіальна громада –88,

Новооржицька селищна територіальна громада –31...

7 лютого 2022 року

У 2020 році в Україні розпочала роботу програма європейської допомоги “EU4Skills: кращі навички для сучасної України». Один з компонентів цієї програми – опитування роботодавців Вінницької, Запорізької, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської та Чернівецької областей.

У 2021 році в рамках програми EU4Skillsбуло проведено опитування роботодавців Полтавської області, - мета якого підтримка реформи професійно-технічної освіти в Україні та її наближення до реальних потреб роботодавців.

За результатами опитування зроблено аналіз регіонального ринку праці та надано рекомендації по розбудові комплексної системи забезпечення кадрами потреб роботодавців та підготовки найбільш потрібних спеціалістів.

7 лютого 2022 року

Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін на брифінгу щодо ситуації із поширенням COVID-19 розповів про особливості тестування на коронавірус, терміни самоізоляції та підстави для її завершення.

«Тестування на COVID-19 варто робити у разі будь-яких симптомів вірусного захворювання. Тобто кашель, нежить, біль у горлі, температура – це вже підстава для того, щоб зробити тест на коронавірус. Направлення на безоплатне тестування можна отримати у вашого сімейного лікаря», – пояснив головний державний санітарний лікар. 

7 лютого 2022 року

Запитували? Відповідаємо!

Яка ставка збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування застосовується щодо номінальної вартості державних облігацій України з терміном обігу більше ніж 365 днів без права дострокового погашення, придбаних ФО після 01.09.2021 за рахунок грошових коштів, з яких не сплачено податки, та розміщених у закордонних фінансових установах?

5 лютого 2022 року

Із 1 лютого цього року триває реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року. Одним із етапів  успішної реєстрації є підготовка комплекту реєстраційних документів, до якого входить засвідчена копія паспорта громадянина України. Паспорт громадянина України (ID-картка) видається особі при досягненні 14-річного віку.

Отож, якщо вам виповнилося 14 років і ви ще не стали власником біометричного документа ? ID-картки, необхідно звернутися до територіального підрозділу міграційної служби (контакти підрозділів Управління ДМС України в Полтавській області  https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html) для подачі заяви на оформлення ID (перелік необхідних документів → https://bit.ly/2SgmDBg).

4 лютого 2022 року

Станом на 8:00 4 лютого 2022 року вакциновано:

Гребінківська міська територіальна громада –95,

Лубенська міська територіальна громада –144,

Новооржицька селищна територіальна громада –8...

3 лютого 2022 року

До відома керівників та агрономів господарств для належної організації та проведення навчання з наступним отриманням Посвідчення та Допуску на роботи з пестицидами та агрохімікатами відділ фітосанітарної безпеки Лубенського районного управління  Головного управління Держпродспоживслужби  в  Полтавській  області доводить до Вашого відома, що відповідно до статті 16 Закону України «Про  захист  рослин»...

2 лютого 2022 року

2 лютого 2022 року минає 210 років від дня народження нашого земляка письменника, педагога, видавця, байкаря і просто добродія Євгена Павловича Гребінки.

Євген Павлович Гребінка прожив коротке життя — всього 36 років. Та за свій недовгий вік він встиг зробити добре ім’я як в українській, так і в російській літературі. За 15 років видрукував понад 50 повістей,  3 романи, 27 байок, які стали класикою та багато поезій, які були покладені на музику і стали відомими піснями.

- Євген Павлович Гребінка народився на хуторі Убєжище (нині с. Мар’янівка Гребінківської територіальної громади). Початкову освіту хлопець здобував вдома. З 1825 навчався у Ніжинській гімназії вищих наук, де й почав писати вірші.

- 1829 року розпочав перекладати українською поему Олександра Пушкіна "Полтава". Разом з товаришами-гімназистами створював студентську бібліотеку, видавав рукописні журнали "Аматузія" та "Пафія" та брав участь у студенському театрі.

2 лютого 2022 року

І вікова категорія від 7 до 10 років

І місце – Шерзой Мадіна (Пирятинський ліцей); відео

ІІ вікова категорія від 11 до 14 років

І місце – Супрун Софія (Гребінківська гімназія); відео1   відео2

ІІІ вікова категорія від 15 до 17 років

І місце – Бондаренко Яна (Кулажинська ЗОШ І-ІІІ ст.); відео

ІV вікова категорія від 18 років

І місце – Коваленко Тетяна (Комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» Краснолуцької сільської ради) відео1  відео2

1 лютого 2022 року

Відсьогодні усі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19, можуть завантажити новий COVID-сертифікат. Міністерство охорони здоров’я разом з Міністерством цифрової трансформації запустило технічний функціонал для нових цифрових документів про щеплення.  

Щоб отримати сертифікат, достатньо надіслати запит на порталі чи в застосунку «Дія». Зробити це можна одразу в перший день введення дози вакцини проти COVID-19, щойно медики введуть дані про вакцинацію до ЕСОЗ. Термін дії такого документа складатиме 270 днів, як і в усіх країнах ЄС.  

“Як і обіцяли, всі, хто отримав бустерну дозу щеплення від COVID-19 можуть завантажити новий COVID-сертифікат. Наразі понад 350 тисяч українців посилили свій захист та вже отримали бустерну дозу антиковідної вакцини.  Принаймні 1 дозою вже вакциновано половина дорослого населення. Більше 47% отримали повний базовий курс вакцинації, а саме 2 дози. Збільшення відсотку вакцинованих українців, дозволить нам з більшою впевненістю дивитися у майбутнє”, - заявив міністр Віктор Ляшко.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.379591 sec.)