27 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 97
візитів сьогодні:
візитів всього: 171855
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 лютого 2024 року

Сьогодні, 29 лютого, в селі Майорщина стартувало громадське обговорення кандидатури на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Обговорення проходили біля магазину "Затишок" по вул. Набережна, біля магазину по вул. Перемоги та на території Майорщинської спеціальної школи.
Міський голова Віталій Колісніченко представив мешканцям села кандидатуру на посаду старости Олену Валеріївну Сікач, обґрунтувавши свій вибір, та надав відповіді на запитання. Секретар міської ради Людмила Цапенко наголосила, що обговорення проводиться відповідно до чинного законодавства, відкрито, шляхом опитування та заповнення підписних листів на підтримку внесеної кандидатури. В обговоренні мають брати участь особи, які є громадянами України та мають право голосу на місцевих виборах (офіційно зареєстрованих  на території населених пунктів Майорщинського старостинського округу).
 

27 лютого 2024 року

Податковий кодекс України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), який регламентує порядок оподаткування доходів фізичних осіб, у тому числі військовослужбовців, не передбачає звільнення від обкладання податком на доходи фізичних осіб грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями у зв’язку з виконанням обов’язків несення служби, крім сум грошового або майнового утримання чи забезпечення військовослужбовців строкової служби (у тому числі осіб, що проходять альтернативну службу), передбачених законом, які виплачуються з бюджету чи бюджетною установою (п.п. 165.1.10 п. 165.1 ст. 165 ПКУ).

23 лютого 2024 року

BRAMA - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Цілі проєкту:

• Знищення російських осередків в Інтернеті

• Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі

• Протидія наркотикам та шахрайству

23 лютого 2024 року

У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.

Юристи системи зазначають, що військовослужбовці та ветерани – одна з найбільших категорій громадян, які звертаються по безоплатну правничу допомогу. Минулого року від цієї категорії клієнтів надійшло більш ніж 24 тисячі звернень.

Військовослужбовці можуть звернутися до системи БПД по консультації, роз’яснення, допомогу у складенні документів, крім документів для звернення до суду.

23 лютого 2024 року

22 лютого, відбулося засідання 40 сесії Гребінківської міської ради. Перед присутніми виступив міський голова В.І.Колісніченко. Вже традиційно Віталій Іванович на початку роботи сесії зачитав імена та прізвища наших героїв-земляків, які віддали свої життя за Україну. Міський голова окремо  розповів про подвиг нашого  захисника, справжнього патріота, жителя  Слободо-Петрівки Жолобецького Володимира Івановича. Він народився  5 листопада 1982 року в селі Оржиця. В 2000 році закінчив Слободо-Петрівську загальноосвітню школу. З листопада 2000 по травень 2002 року Володимир проходив строкову військову службу  у лавах Збройних Сил України. Після проходження строкової служби працював у будівельній фірмі в Полтаві. Потім влаштувався на роботу в Бориспіль, щоб бути ближче до своїх рідних – мами та сестри.

22 лютого 2024 року

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що відповідно до  п. 57.1. ст. 57 Податкового кодексу України від  02.12.2010 № 2755-VI  (із змінами, далі - Кодекс) платник податків зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого цим Кодексом для подання податкової декларації, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Якщо граничний строк сплати податкового зобов'язання припадає на вихідний або святковий день, останнім днем сплати податкового зобов'язання вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем. 

20 лютого 2024 року

Україна, безумовно, є однією із передових цифрових держав. Онлайн сервіс вже став звичним явищем, які значно спрощує життя. Відтак, Головний сервісний центр МВС постійно розширює перелік онлайн послуг, аби вони були доступними для кожного.

Із 7 серпня 2023 року для українських водіїв стала доступна можливість онлайн бронювати номерні знаки для транспортних засобів. З початку запуску цієї послуги до 31 грудня 2023 року водії забронювали 23 242 номерних знаків державної реєстрації.

Серед кермувальників є популярними номерні знаки із певною комбінацією цифр або літер, так звані «гарні» номерні знаки. Перед візитом до сервісного центру МВС можливо не тільки їх переглянути, а й забронювати.

20 лютого 2024 року

10 років тому стався переломний момент Революції Гідності. Відбулися масові розстріли протестувальників. За вільне європейське майбутнє свої життя поклали 107 сміливих українців. Серед них і наш земляк – Андрій Черненко. Новітні Герої, що віддали своє життя за європейське майбутнє України.

Посадовці Гребінківської міської ради на чолі з міським головою Віталієм Колісніченком відвідали могилу та вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Андрія Черненка.

Пам'ятаємо подвиг кожного!

Герої не вмирають, а ми не забуваємо!

20 лютого 2024 року

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що для набуття статусу або підтвердження статусу платника єдиного податку четвертої групи відповідно до пп. 298.8.1 п. 298.8 ст. 298 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) сільськогосподарські товаровиробники не пізніше 20 лютого поточного року подать:

- загальну податкову декларацію з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок, з яких справляється податок (сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ, багаторічних насаджень), та/або земель водного фонду внутрішніх водойм (озер, ставків та водосховищ), – контролюючому органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку);

18 лютого 2024 року

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Одним із Героїв НебесноїСсотні є наш земляк Андрій Черненко.

Починаючи з листопада 2013 року Андрій відвідував Майдан Незалежності у Києві, де був активним учасником Революції Гідності. 18 лютого 2014 року отримав смертельне вогнепальне поранення грудної клітини, від якого помер у лікарні.

Тепер добре обличчя зі щирою посмішкою Андрія Черненка дивиться на гребінківців з Алеї Пам’яті Героїв.

Посадовці Гребінківської міської ради на чолі з міським головою Віталієм Колісніченком поклали квіти та вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Андрія Черненка на Алеї Пам’яті Героїв. Слободо-Петрівці відвідали могилу та поклали квіти.

15 лютого 2024 року

Сьогодні, 15 лютого 2024 року - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Цього дня віддають данину поваги мужності та героїзму воїнів, їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країн світу.

Пам'ять про страшні події афганської війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів Гребінківської громади біля пам’ятного знаку на честь загиблих та померлих учасників бойових дій на території інших держав.

Ми не маємо права забувати ту страшну трагедію далекої війни, в якій приймали участь багато наших земляків.

З гіркотою у душі й болем у серці сьогодні міський голова Віталій Колісніченко разом зі своїми побратимами поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам та вшанували   хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів та пам’ять героїв, які загинули підчас повномасштабної війни, захищаючи нашу Україну сьогодні.

14 лютого 2024 року

15 лютого 2024 року за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні ЮМ Ukraine в рамках проекту „Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” Чернігівська торгово-промислова палата проводить інформаційний день про безкоштовні консультації для бізнесу в межах ініціативи „Стійкість ділової активності українського бізнесу”, реєстрація на захід за посиланням http://surl.li/qhbqd

12 лютого 2024 року

Члени робочої групи, у складі якої представники громадськості, освітяни, активна молодь, представники міської ради, старости, представники бізнесу  протягом п’яти місяців активно працювали над важливим для громади документом, без якого громада не зможе брати участь у державних цільових програмах та міжнародних проектах із залучення додаткових коштів іноземних партнерів, на основі Стратегії буде здійснюватися подальше планування життя громади.

На відкритих засіданнях робочої групи напрацювано новий Профіль громади, підведено підсумки опитування жителів та бізнесу щодо пріоритетів розвитку громади, врахувавши які визначено стратегічні цілі та завдання.

12 лютого 2024 року

Відповідно до розділу IV Податкового кодексу України (далі – Кодекс)  з 1 січня 2024 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.

У 2024 році діє нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та інструкція щодо її заповнення. Оновлена редакція затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2023 року за № 1817/40873.

8 лютого 2024 року

Відтепер у застосунку Дія можна в кілька кліків знайти найближче укриття, переглянути про нього інформацію та прокласти маршрут. Так українці зможуть швидко знаходити безпечне та зручне місце під час повітряних тривог.

«З початку повномасштабного вторгнення ми адаптувалися до умов воєнного часу та майже щотижня запускали в Дії найнеобхідніші послуги для українців. Зокрема, єДокумент, військові облігації, єВідновлення, Дія.TV та Дія.Радіо тощо. Загалом у застосунку доступні понад 30 сервісів, а на порталі Дія — більш ніж 100 послуг. Кожен сервіс став реакцією на виклики реальності. За цим же принципом восени ми запустили Мапу пунктів незламності. Тепер додали й укриття, щоб українці в кілька кліків могли знайти безпечне місце під час повітряної тривоги», — зазначив Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

8 лютого 2024 року

Щорічно Мінцифра досліджує Індекс цифрової трансформації регіонів. Це дає змогу оцінити ефективність цифрових рішень на місцях та визначити рівень цифрової культури громадян. 

Індекс містить 8 субіндексів, 28 індикаторів та 88 показників. Субіндекс — це показник у загальному індексі, який формується на основі середніх значень індикаторів з урахуванням коефіцієнтів. Його використовують для оцінки рівня розвитку цифровізації в кожному регіоні. 

7 лютого 2024 року

6 лютого відбулось перше засідання Координаційного штабу з питань приведення об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту як таких, що мають стратегічне значення для забезпечення захисту населення, у належний стан.

Нагадаємо, Координаційний штаб було створено Кабінетом міністрів за ініціативи Міністерства стратегічних галузей промисловості 29 грудня. Це тимчасовий консультативно-дорадчий орган КМУ, він сприятиме тісній співпраці та комунікації між центральними та місцевими органами виконавчої влади, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності, а також оперативному розв’язанню питань, що виникають у процесі.

6 лютого 2024 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

За останній час у нашій громаді почастішали випадки пожеж у житлових будинках ДСНС прохає Вас проявляти обережність щодо дотримання правил пожежної безпеки, правил експлуатації побутових (туристичних) газових балонів та інших газових приладів, недопущення використання газобалонного обладнання у багатоповерхових будинках, правил поводження з побутовими електроприладами, безпечного використання пічного опалення у побуті, основних вимог правил пожежної безпеки в побуті, правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій та пожеж.


Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.255862 sec.)