28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 6
візитів сьогодні:
візитів всього: 171134
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
20 лютого 2018 року

Пам`ятаємо про наших героїв,

що за волю поклали безцінне життя,

що творили історію, наше минуле,

у яке вже нема вороття.

Ми ще не раз згадаємо ту весну

й ті події, і той кривавий шлях.

І закарбуємо у серці Небесну Сотню,

яка тепер на небесах!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова Колісніченко В.І. взяв участь у панахиді біля могили героя України Андрія Черненка в с. Слободо-Петрівка.

20 лютого 2018 року

Небесна сотня – це наш біль і наша гордість,

це наші сльози і душевний щем вдячності за все,

що вони зробили для нас.

 

/Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ/

 

Минає чотири роки найдраматичнішої події сучасної історії України – масового розстрілу активістів Майдану в Києві. Криваві події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ. На Майдані загинули понад сотня українських патріотів – Героїв Небесної Сотні – сміливих, вольових, мужніх, незалежних, цілеспрямованих, справедливих, чиї серця були переповнені щирою любов’ю до України. Вони віддали своє життя, відстоюючи ідеали демократії, європейський вибір, гідне майбутнє для наступних поколінь.

Захищаючи право жити в державі, де гідність і свобода буде найвищою цінністю, мирні протестувальники пройшли через складні випробування. Найбільш жорстоке протистояння відбулося 18-20 лютого 2014 року на вулиці Інститутська, де від куль снайперів загинули більше сотні мітингувальників – Героїв України, Героїв Небесної Сотні, для кого “справедивість”, “гідність”, “свобода”, “Україна” були не просто словами, а сенсом їхнього життя. У найважчий момент вони не відступили, а пожертвували собою заради кращого майбутнього української держави. Вони не чекали, доки зміниться «хтось» чи «щось», не сподівалися на «когось», а почали змінювати країну ціною власного життя.

Ці героїчні і водночас трагічні події залишаться не лише на сторінках історії Української держави, а й у нашій пам’яті, в душах та серцях всіх українців. Вони знаменували початок нової епохи національного пробудження українського народу, усвідомлення права вільно жити на своїй землі та святого обов’язку — боронити її. І сьогодні, продовжуючи боротьбу за цілісність та незалежність нашої держави на Сході України кращі сини і доньки захищають нас від ворога, жертвуючи найдорожчим – життям та здоров’ям.

Ми свято віримо, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього подиху. Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині. Нашим святим обов’язком є пам’ятати та вшановувати Героїв Небесної Сотні, всіх, хто в різні історичні епохи стали на захист своєї рідної землі. Будьмо гідними нащадками борців за свободу України! Єднаймося в спільній меті – берегти й утверджувати вільну, незалежну, соборну Українську Державу.

 

 

Слава Героям Небесної Сотні!

Слава Героям України!

Україні Слава!

 

19 лютого 2018 року

16 лютого 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантної  посади провідного спеціаліста відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.

За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцем конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:

- ШНІТ ВАЛЕРІЮ АНАТОЛІЇВНУ.

16 лютого 2018 року

Під час засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради, яке відбулося 15 лютого під головуванням міського голови Віталія Колісніченка, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

В ході засідання члени виконкому розглянули питання порядку денного, зокрема, про погодження Програми передачі багатоквартирного житлового будинку у с.Слободо-Петрівка на баланс ОСББ; про надання дозволу на пошукову роботу громадській організації «Меморіал»; про затвердження проектно-кошторисної документації; про затвердження документів з питань цивільного захисту.

15 лютого 2018 року

15 лютого 2018 року громадськість Гребінківщини вшановувала учасників бойових дій на території інших держав. Біля пам'ятного знаку воїнам-афганцям в м.Гребінка відбувся мітинг та покладання квітів за участю воїнів – учасників бойових дій на території інших держав, воїнів – учасників антитерористичної операції, керівників органів місцевого самоврядування, представників громадських організацій, жителів району, учнівської молоді, засобів масової інформації.

 

15 лютого 2018 року

15 лютого в Україні відзначається День виведення радянських військ з Афганістану. Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах. З глибокою шаною звертаємось до всіх синів і дочок України, яким довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави. Ми шануємо їх героїзм і звитягу. Ми захоплюємося кращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь Афганістан, Ірак, колишню Югославію, Ліван, інші держави світу з миротворчою місією, не посоромивши своєї честі та гідності. Там, на чужині, наші співвітчизники проявили мужність і професіоналізм. Їх високий гуманізм та милосердя з вдячністю та повагою згадують у багатьох куточках світу.

Нічим не зміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли такий складний життєвий шлях. Ветеранам та родинам загиблих ми висловлюємо сьогодні шану і вдячність. Всім жителям Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади щиро зичимо мирного неба, добра та благополуччя.

 

З повагою

Міський голова                                                           В. Колісніченко

14 лютого 2018 року

     14 лютого 2018 року в Гребінківській міській раді був проведений тренінг для працівників Гребінківської міської ради та керівників структурних підрозділів ОТГ за участю адміністратора сайту міської ради Ковтонюка Анатолія Васильовича. На семінарі були висвітлені питання інформаційної політики органу місцевого самоврядування,  у відповідності до вимог чинного законодавства  в цілому та Закону України «Про доступ до публічної інформації» - зокрема. А також обговорено ряд питань щодо підготовки інформації для загального доступу, перспективи та необхідності впровадження центру адміністративних послуг, електронного документообігу в об`єднаній територіальній громаді, популяризація електронного інформування серед населення.
13 лютого 2018 року

    8 лютого 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради було проведено конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу культури і туризму Гребінківської міської ради.
    За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією переможцем конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду Ільчука Олександра Володимировича.
10 лютого 2018 року

8 лютого 2018 року відбулося друге пленарне засідання 4 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. У роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів. На порядок денний було винесено одне питання «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність». Секретар міської ради Цапенко Л.В. на початку засідання зазначила, що розпорядженням №60 від 31 січня 2018 року Кабінет Міністрів України  доручив Держгеокадастру, починаючи з 1 лютого 2018 року забезпечити формування земельних ділянок с/г призначення державної власності в межах, визначених перспективним планом формування територій громад, шляхом проведення інвентаризації земель с/г призначення державної власності з подальшою передачею зазначених земельних ділянок у комунальну власність відповідних ОТГ згідно із статтею 117 Земельного кодексу України. Питання розпорядження землею залишалося актуальним з моменту набрання в 2015 році чинності Закону «Про добровільне об’єднання громад». Тож передача земель ще один гарний стимул для нової хвилі об’єднання громад, оскільки земельний ресурс – надійне джерело фінансової стабільності громади. Відтепер матимемо виключну прозорість і чіткість обліку земель, а бюджет ОТГ ще одне власне джерело фінансування. Нарешті ці земельні ділянки перейдуть у власність громади.

Процес передачі землі складний, але механізм  прозорий і передбачає чотири етапи:

  1. Формування клопотання від ОТГ до ГУ Держгеокадастру області про передачу земель у межах ОТГ з державної до комунальної власності.
  2. Аналіз графічних матеріалів у межах кожної ОТГ фахівцями Держгеокадастру і проведення інвентаризації земель.
  3. Внесення оновлених даних до Держгеокадастру.
  4. Прийняття наказу ГУ Держгеокадастру про передачу земельних ділянок з державної власності в комунальну власність ОТГ.

Разом з наказом готується та підписується акт приймання-передачі з відображеним переліком земель, їхніми кадастровими номерами, площею. Ці документи є підставою для реєстрації речового права за ОТГ в реєстрі речових прав на ці землі.

Питання порядку денного доповідав Приліпко І.П., начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Депутати обговорили і вирішили доручити виконавчому комітету Гребінківської міської ради звернутися до Головного управління Дежгеокадастру у Полтавській області з клопотанням про передачу у комунальну власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності орієнтовною площею 470,3987 га, які розташовані на території Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

На цьому 4 сесію було закрито.

9 лютого 2018 року

Сьогодні 9 лютого Гребінківський міський голова Колісніченко В.І. під час робочої поїздки до обласної ради та обласної державної адміністрації зустрічався з головою Полтавської обласної ради О.Ю. Біленьким та окремо із заступником голови Полтавської обласної державної адміністрації А.А. Пісоцьким. Колісніченко В.І., порушив перед обласним керівництвом, які і самі є активними учасниками та любителями спорту питання щодо подальшого функціонування унікального Спортивного комплексу м. Гребінка. Розглядалися різні варіанти забезпечення подальшого утримання Гребінківського Спорткомплексу. На базі Спорткомплексу проводяться постійно змагання всеукраїнського та обласного рівня. Ось і сьогодні Гребінківський Спорткомплекс приймає учасників легкоатлетичного турніру, в якому беруть участь 14 команд з 4 областей України: Київської, Чернігівської, Сумської та Полтавської. З рідної Полтавщини в змаганнях приймають участь 9 команд, серед них команди з міст Полтави, Лубен, Пирятина, Карлівки, Лохвиці, Гребінки та три команди з м. Кременчука. Загалом понад 100 учасників, які в прохолодний зимовий день мають можливість змагатися в затишному манежі Гребінківського Спортивного комплексу. Унікальний Спортивний комплекс фінансується і утримується лише за рахунок бюджету ОТГ та власних надходжень комунального закладу. На його базі дії Дитяча юнацька спортивна школа, яку відвідує 245 дітей та підлітків.

За 2017 рік на базі Спортивного комплексу було проведено 142 спортивно-масових заходів. (Протягом 210 днів) З них:

  • 27 міських та районних змагань;
  • 81 змагання обласного рівня;
  • 6 всеукраїнських змагань;
  • 10 змагань чемпіонатів України;
  • 18 матчевих зустрічей;
  • 2 навчально-тренувальних збори (з них: Хмельницький - 2, Бориспіль - 4, Київ - 4, Ромни - 3, Прилуки - 3, Черкаси - 2).

Гребінківська дитячо-юнацька спортивна школа, що функціонує на базі спорткомплексу, виростила не одного майстра спорту, серед них:

  • чемпіон світу серед студентів по гандболу Тищенко Олексій;
  • чемпіон Радянського Союзу з футболу, майстер спорту Лисенко Олександр;
  • майстер спорту міжнародного класу, член Національної Олімпійської збірної з легкої атлетики на Олімпіаді в Афінах Ткалич Тетяна;
  • член Національної збірної України з легкої атлетики Панасейко Вадим;
  • чемпіони України 2012 року Центральної ради ФСТ «Колос» - футбольна команда з футзалу «Надія» (дівчата 1998-1999 рік народження) –учасник чемпіонату України серед команд вищої ліги з футзалу.

Згідно ст.89, 91 Бюджетного Кодексу України, видатки на утримання та навчально-тренувальна робота дитячо-юнацьких шкіл усіх типів, фінансування місцевих програм з розвитку фізичної культури і спорту здійснюються з місцевих бюджетів.

Для повного забезпечення фінансування видатків комунального закладу Спортивний комплекс міста Гребінки в місцевому бюджеті коштів недостатньо. Спортивний комплекс крім поточних видатків, а це - понад 4 млн. грн. разом з видатками на ДЮСШ, потребує термінового проведення капітального ремонту. Міською радою, ще в 2013 році замовлена і виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт, кошторисна вартість якого становить 5 млн.600 тис. грн. – вартістю по цінам на 2013 рік, що є непосильним для місцевого бюджетів ОТГ.

Під час зустрічі обласне керівництво пообіцяло міському голові Колісніченку В.І. надати підтримку в забезпеченні належного функціонування Спорткомплексу.

9 лютого 2018 року

9 лютого минає 75 років з дня подвигу нашого земляка Григорія Кагамлика, який народився і виріс в с. Слободо-Петрівці. А в вересні 1941 року пішов добровольцем на фронт. Воював на Західному, Брянському та Центральному фронтах. 19-річним юнаком, був командиром відділення роти 47-го стрілецького полка 15-ої стрілецької дивізії 13-ої армії не шкодуючи життя, він, разом зі своїми бійцями, утримував  позицію біля села друге Нікольське на Курській дузі. Відбивши атаку ворожих «Тигрів», отримавши поранення в голову, продовжував косити фашистів з кулемета. Третє поранення командира було смертельним… Свій військовий обов’язок Григорій виконав, заплативши своїм життям. Його подвиг житиме у віках, викликатиме велику шану всіх  наступних поколінь людства.

З нагоди вшанування пам’яті героя Григорія Сергійовича Кагамлика в Гребінківській  об’єднаній громаді проведено ряд заходів.

В рамках акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», 8 лютого в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено урочистий захід, під патронатом голови ОТГ Колісніченка В.І. , присвячений цій даті.

9 лютого до пам’ятника Григорію Кагамлику в м. Гребінка та в с. Слободо-Петрівка покладено квіти та проведено мітинг. В заходах взяли участь керівництво  Гребінківської міської ради об’єднаної територіальної громади та району, школярі. На базі Гребінківського Спортивного комплексу 9-10 лютого проходить щорічний легкоатлетичний турнір присвячений подвигу земляка Григорія Кагамлика та всіх героїв-земляків, які віддали своє життя за свободу та незалежність Батьківщини. В легкоатлетичному турнірі приймають участь команди з різних областей України - Сумської (м. Ромни та район), Чернігівської (м. Прилуки, Прилуцький район, м. Мена), Київської (м. Яготин), Полтавської (м. Гребінка. м. Пирятин. м. Лохвиця, м. Карлівка, м. Лубни, м. Полтави, три команди з м. Кременчук). Загалом більше ніж 100 учасників змагань.

7 лютого 2018 року

Урочисто відзначено 206-ту річницю від дня народження нашого славетного талановитого земляка Євгена Павловича Гребінки.

2 лютого 2018 року з робочою поїздкою в Гребінківській ОТГ побували народний депутат України Ігор Мосійчук та депутати Полтавської обласної ради від Радикальної партії, які разом з міським головою Віталієм Колісніченком поклали квіти до могили Є.П. Гребінки в с.Мар’янівка та відвідали Мар’янівський Будинок культури, а також Краєзнавчий музей у Міському будинку культури.

3 лютого керівники ОТГ та району відвідали могилу Є.П. Гребінки у Марянівці і пам'ятник байкарю у Гребінці та поклали квіти до підніжжя. У Гребінківському міському Будинку культури відбулося обласне літературно-музичне свято «Гребінчина світлиця». У фойє міського Будинку культури розмістилися виставки художників, майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а на сцені міського Будинку культури виступили: ансамбль «Веселі музики», хореографічний колектив «Забава», дитячий вокальний ансамбль «Джерельце». Зі щирими вітаннями до присутніх на святі звернулася секретар міської ради Гребінківської об'єднаної громади Л.В. Цапенко, яка наголосила, що "ми горді тим, що живемо в місті Поета і плекаємо нові молоді таланти".

7 лютого 2018 року

6 лютого 2018 року відбулось засідання 4 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Депутати міської ради розглянули 16 питань порядку денного. Напередодні сесії всі питання розглядалися на спільному засіданні виконкому і постійних комісій Гребінківської міської ради.

Рішенням сесії затверджено звіти про виконання бюджетів м. Гребінка, с. Мар’янівка, с. Слободо-Петрівка за 2017рік, а також внесені зміни до бюджету ОТГ на 2018рік.

Депутати внесли зміни до міських Програм, а саме:

- Програми зовнішнього освітлення міста;

- Програми благоустрою;

- Програми соціально-економічного розвитку Гребінківської ОТГ;

- Програми оздоровлення та відпочинку дітей;

- Програми організації оплачуваних громадських робіт на території Гребінківської ОТГ на 2018 рік.

Також прийнято ряд Програм для підтримки трудового архіву, громадської організації «Інвалідів та ветеранів союз чорнобильців Гребінківщини» та Гребінківської районної організації ветеранів.

6 лютого 2018 року

   30 січня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради проведений конкурс на заміщення вакантних посад:
  •  провідного спеціаліста  відділу  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  •  головного спеціаліста  відділу  освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради.
 За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцями конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:
- Величко Альбіну Валеріївну - на посаду провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету   Гребінківської міської ради;
- Кудрик Ольгу Петрівну -  на посаду головного спеціаліста відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради.
   31 січня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантних  посад:
  • провідного спеціаліста фінансового відділу виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • головного спеціаліста відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Гребінківської міської ради.
За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцями конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:
  • Пестич Яну Віталіївну - на посаду провідного спеціаліста фінансового відділу виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • Антонова Василя Олексійовича - на посаду головного спеціаліста відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Гребінківської міської  ради.       
   1 лютого 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантних посад:
  • провідного спеціаліста (з обліку та нарахування заробітної плати) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • провідного спеціаліста (з обліку батьківської плати за навчання у школі естетичного виховання) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • провідного спеціаліста (з бюджетного планування) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • провідного спеціаліста (з обліку та нарахування заробітної плати) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • спеціаліста І категорії (з обліку товарно-матеріальних цінностей, малоцінного інвентаря, паливно- мастильних матеріалів) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • спеціаліста І категорії (з обліку основних засобів, розрахунків орендної плати, розрахунків з підзвітними особами) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради.
За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцями конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:
  • Дудник Ірину Іванівну -  на посаду провідного спеціаліста (з обліку та нарахування заробітної плати) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • Колесник Галину Іванівну - на посаду провідного спеціаліста( з обліку батьківської плати за навчання у школі естетичного виховання) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • Медвідь Світлану Петрівну- на посаду провідного спеціаліста (з бюджетного планування) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • Коваленко Оксану Анатоліївну - на посаду провідного спеціаліста (з обліку та нарахування заробітної плати) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  • Левицьку Юлію Іванівну - на посаду спеціаліста І категорії (з обліку товарно-матеріальних цінностей, малоцінного інвентаря, паливно-мастильних матеріалів) відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради;
  •  Скляр Тамару Володимирівну - на посаду  спеціаліста І категорії (з обліку основних засобів, розрахунків орендної плати, розрахунків з підзвітними особами)  відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.248922 sec.)