29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 11
візитів сьогодні:
візитів всього: 171163
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 вересня 2018 року

30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.

Саме напередодні цього свята 28 вересня в читальній залі абонементу для дорослих Гребінківської міської публічної бібліотеки відбулася урочиста нарада. Зі святом бібліотекарів привітав начальник відділу культури і туризму Гребінківської міської ради Олександр Ільчук, який вручив бібліотекарям грамоти та квіти.

27 вересня 2018 року

26 вересня 2018 року відбулася 12 позачергова сесія Гребінківської міської ради 7 скликання. У роботі пленарного засідання взяли участь 20 депутатів. На порядок денний було винесено одне питання «Про внесення змін до бюджету Гребінківської ОТГ на 2018 рік». Засідання провів міський голова Віталій Колісніченко, який зазначив, що необхідність проведення позачергової сесії виникла у зв’язку з розподілом коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти „Нової української школи”.

27 вересня 2018 року

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти!

 

27 вересня в Україні відзначають своє професійне свято люди, які присвятили своє життя роботі з дітьми.

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей та своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

Особливі слова подяки працівникам закладів дошкільної освіти, які знаходяться на території нашої громади, за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Саме Ви виховуєте наше майбутнє покоління, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте до шкільного життя та виховуєте справжніх патріотів нашої держави.

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти! Прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом. Хай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю. Міцного Вам здоров’я, творчості й наснаги. Нехай життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                                                                                                В. Колісніченко

26 вересня 2018 року

Футбольні традиції Гребінки складалися десятиліттями. В 2018 році команді "Локомотив" виповнюється 80. Й у інших містах є футбольні команди, вони з серйозними здобутками, вагомими успіхами, але, щоб з такою багатолітньою історією, - на Полтавщині мало. Складатися Гребінківська команда почала ще до війни, в далекому 1938 році, коли на залізничний вузол приїхав працювати інструктором по спорту Олександр Федорович Лавришин.

25 вересня 2018 року

25 вересня 2018 року заступник міського голови Володимир Зінченко провів щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та в.о. старост. Нараду розпочали з обговорення основних заходів, запланованих до підготовки опалювального сезону 2018-2019 років.

25 вересня 2018 року

На черговій 11 сесії Гребінківської міської ради, що відбулася 24 вересня 2018 року, розглянуто 17 питань. Спочатку депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог. Потім внесли ряд змін до програм та бюджету Гребінківської ОТГ. В зв’язку з тим, що на території громади з’явилося чимало нових дитячих майданчиків, депутати затвердили план проведення їх інвентаризації та паспортизації.

21 вересня 2018 року

Триває підготовка до 11 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання, яка запланована на 24 вересня 2018 року. 21 вересня 2018 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Члени комісії розглянули ряд питань, які виносяться на розгляд сесії.

21 вересня 2018 року

20 вересня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій.

Розглянуто ряд питань, які будуть винесені на засідання 11 сесії міської ради 7 скликання, яка відбудеться 24 вересня 2018 року. Зокрема, члени виконкому та постійних депутатських комісій розглянули питання про:  затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ; внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ...

19 вересня 2018 року

Минають роки, відлітають у вічність. Минуло багато років, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.

Сьогодні, 19 вересня 2018 року, відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ої річниці визволення міста Гребінка та Гребінківщини від фашистських загарбників.

Щороку гребінківці йдуть на мітинг в парк Слави аби вшанувати пам’ять тих, хто такою дорогою ціною подарував нам мирне сьогодення.

19 вересня 2018 року

Шановні учасники бойових дій, інваліди та учасники війни, солдатські вдови, сім’ї ветеранів війни, жителі та гості міста!

 

Кожного року у вересні ми відзначаємо День визволення Гребінки та Гребінківщини від фашистських загарбників. В наших серцях ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя заради щасливого майбутнього.

19 вересня 2018 року ми відзначаємо 75 річницю з Дня визволення м.Гребінка та Гребінківщини від фашистських загарбників. Але, на жаль , сумні спогади про війну, яка тривала 1418 днів і ночей, живуть і досі в душах тих, хто її пережив. Чотири роки!.. Тридцять чотири тисячі годин!.. Мільйони загиблих!.. А скільки ненароджених дітей?.. А скільки залишилось вдів і сиріт?.. Страшні сліди залишила війна. На території України в руїни та згарища перетворили фашисти 114 міст і 28 тисяч сіл. Серед них і наші населені пункти міської об'єднаної територіальної громади та села району.

З перших днів війни фашистська авіація систематично бомбила залізничний вузол станції Гребінка. На станції скупчувалися ешелони з людьми, тому було багато жертв. 19 вересня 1941 року німецькі війська захопили Гребінку. Рівно 2 роки лилася людська кров, знищувалися матеріальні і культурні цінності, духовне надбання народу. Вже з перших днів окупації партизани і підпільники розгорнули боротьбу проти окупантів. У партизанському русі брало участь 545 чоловік, 194 з них були розстріляні, серед них 23 жінки. Наші земляки вставали в ряди захисників рідної землі.

За два роки фашистські загарбники зруйнували підприємства залізничного вузла, школи, жилі будинки, ферми в господарствах, чим нанесено збитків народному господарству на мільярди карбованців. Були вивезені на роботи до Німеччини майже 3 тис. чоловік. Розстріляно, замордовано 1336 чоловік. Війна рясно засіяла Гребінківщину братськими та індивідуальними могилами. В оборонних та визвольних боях на території району загинуло 412 бійців та командирів.

19 вересня 1943 року 253–тя стрілецька дивізія 47-го Стрілецького корпусу 40-ї Армії та 2-га мотострілецька бригада 10-го танкового корпусу звільнили наше місто і села району від загарбників.

Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а згодом, у надзвичайно важких умовах відбудували зруйноване місто та села, відродили економічний потенціал, плекали наше мирне майбутнє. Ми вдячні воїнам-визволителям, які відстоювали нашу свободу, трудівникам тилу, і всім, хто своєю невтомною працею відновлювали місто, район, працювали на благо людей, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я. Низький Вам уклін!

Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті.

Шановні ветерани! Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь! Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

Наразі Україна переживає, мабуть, найважчі часи за всю історію свого існування в якості незалежної держави, бо саме її незалежність та суверенність знаходяться під великою загрозою. Захищати ці великі надбання українського народу пішли і наші земляки. Хтось – за повісткою з військомату, хтось – за покликом серця. Вони пішли з однією метою: захистити рідну землю, рідну країну, кожного з нас.

Ціна свободи в антитерористичній операції - десятки, сотні життів. Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо. А тим, хто повернувся додому, або захищає нашу землю сьогодні, хочемо подякувати за їх героїзм, мужність, за патріотизм.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів та прадідів, а тому ми твердо віримо у нашу перемогу. 

Вітаємо усіх вас, дорогі ветерани, шановні жителі громади, із 75-ю річницею звільнення Гребінки та Гребінківщини від фашистських загарбників. Бажаємо міцного здоров’я, довгого віку, щедрого добра і щастя, мирного неба над головою і здійснення усіх добрих задумів і починань!

Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучішим!

 

З повагою,

Міський голова                                                              В.І. Колісніченко

18 вересня 2018 року

Напередодні святкування 75-ї річниці з Дня визволення Гребінківщини від фашистських загарбників учасників бойових дій та інвалідів Другої світової війни привітали на дому та вручили матеріальну допомогу у розмірі 300 гривень секретар Гребінківської міської ради Цапенко Л.В., голова Гребінківської районної ради ветеранів Неруш В.М. та головний спеціаліст відділу соціального захисту Гребінківської міської ради Охотник Н.О.

18 вересня 2018 року

18 вересня 2018 року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка проведено щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств. Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні та розглянули наступні питання:

- про підготовку до засідання 11 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання;

- про підготовку до засідання виконкому та постійних депутатських комісій...

17 вересня 2018 року

17 вересня в м.Гребінка біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулася зустріч з волонтером, громадським діячем, шевченкознавцем, співзасновником волонтерського проекту для допомоги бійцям АТО і сім’ям загиблих героїв „Меценати для солдата“ Русланом Теліпським, який здійснює пішу ходу з м.Слов’янська Донецької області до м.Канева Черкаської області на Чернечу гору, де похований Тарас Шевченко.

17 вересня 2018 року

Шановні працівники та ветерани рятувальної служби!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ви – люди мужньої професії, яка потребує відваги і самовідданості. На вас покладено надзвичайно почесний та відповідальний обов’язок — охороняти безпеку жителів нашої громади, адже немає нічого дорожчого, ніж життя людини.

Кожен ваш робочий день - це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія - це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності.

Прийміть щиру подяку за вашу сміливість і витримку, за готовність у будь-яку мить прийти на допомогу.

Сердечно бажаю вам, шановні пожежники, здоров’я і витримки, сили і наснаги у вашій нелегкій справі.

Щиро бажаю кожному з вас і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добра.

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                                                        В. Колісніченко

11 вересня 2018 року

11 вересня 2018 року під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка проведено щотижневу апаратну нараду з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та в. о. старост. Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні та розглянули наступні питання:

- встановлення тренажерів на спортивному майданчику біля ЗОШ І-ІІІ ст. №4;

- поточний ремонт дорожнього покриття...

10 вересня 2018 року

8 вересня в с.Мар'янівка відбулося відкриття ІІ Міжнародного фестивалю культури «Гребінчині вечорниці».

Свято розпочалося вшануванням пам'яті нашого земляка, письменника-байкаря, громадського діяча Євгена Гребінки на його могилі. Далі дійство продовжувалося біля Мар'янівського сільського будинку культури, де гостей зустрічали кумоньки Мотря і Феська, які запрошували на гуляння до хутору, де Гребінківська об’єднана територіальна громада та сільські ради Гребінківського району не тільки презентували свої виставки, а й пригощали дорогих гостей смаколиками.

8 вересня 2018 року

Щиро вітаю спортсменів, тренерів, ветеранів спорту, фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

В усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства. Сьогодні здоровий спосіб життя стає усе більш популярним, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я.

Наш край завжди славився своїми спортивними талантами, а вагомі досягнення наших спортсменів відомі всьому світові.

Працівники сфери фізичної культури і спорту Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади продовжують традиції з виховання вольової, фізично загартованої і здорової молоді.

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних спортсменів заради здорового та щасливого майбутнього. Нехай їх приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для юних жителів громади.

З нагоди свята бажаю всім щастя, міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наснаги та перемог в усіх справах!

 

З повагою,

Міський голова                                                  Віталій Колісніченко

7 вересня 2018 року

В рамках проведення ІІ Міжнародного фестивалю культури «Гребінчині вечорниці» та з метою вшанування пам’яті, більш глибокого вивчення життєвого та творчого шляху поета, письменника, байкаря, перекладача, громадського діяча, нашого земляка Євгена Гребінки 07 вересня в читальному залі Гребінківської міської публічної бібліотеки відбулося засідання круглого столу на тему «Духовна спадщина Євгена Гребінки на сучасному етапі».

Відкрила засідання круглого столу директор Гребінківської міської публічної бібліотеки Оксана Вельбой.

7 вересня 2018 року

07 вересня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету.

Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про затвердження проектно-кошторисної документації, про погодження плану проведення інвентаризації та паспортизації дитячих майданчиків у Гребінківській міській ОТГ. Розглянуто заяви громадян про надання дозволів на реконструкцію житлового будинку та будівництво господарських будівель, добудови; про надання дозволу на приватизацію квартири; про присвоєння поштової адреси. По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

4 вересня 2018 року

4 вересня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада з начальниками структурних підрозділів міської ради та керівниками комунальних підприємств. Нараду розпочали з обговорення основних заходів, запланованих до підготовки опалювального сезону 2018-2019 років. Заступник міського голови Володимир Зінченко озвучив найбільш проблемні питання та проінформував про процес встановлення засобів обліку тепла в багатоквартирних будинках.

3 вересня 2018 року

Сьогодні, 3 вересня, у всіх закладах освіти Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади пролунав Перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року. За шкільні парти в 2018-2019 навчальному році сіли 142 першокласників Гребінківської ОТГ.

Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі привітання i кожне учнівське серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик Першого дзвоника. Школярі подарували присутнім номери художньої самодіяльності.

2 вересня 2018 року

Шановні підприємці!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня підприємця!

Справа, якою ви займаєтесь, – вагомий вклад у розвиток економіки не тільки Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, а й країни в цілому. Окрім цього, ви завжди проявляєте активну громадянську та життєву позицію, постійно долучаючись до соціальних проектів, покликаних зробити життя жителів громади кращим. А сьогодні ще й здійснюєте неоціненну підтримку бійцям АТО та людям, які, втративши все, знайшли надію, підтримку й розуміння у нашій громаді.

Висловлюю кожному з вас глибоку вдячність за допомогу у скрутні часи, наполегливу працю, ініціативність, прийняття важливих рішень, що сприяють розвитку Гребінківської міської ОТГ й покращенню добробуту громадян. Хочу побажати вам невпинного руху вперед, великих успіхів, вдалих угод, надійних партнерів, удачі в усіх починаннях та невичерпних сил і здоров'я для здійснення планів та ідей на майбутнє! Нехай вам щастить!

 

З повагою,

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

1 вересня 2018 року

Шановні педагоги, учні та батьки!

 

Від імені міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю всіх із прекрасним святом - Днем знань!

У цей день радість і хвилювання знову переживають і ті, кого відділяють від школи десятиріччя, і ті, кого вересень покликав до неї вперше. Нова українська школа гостинно відчинить двері для 147 маленьких школярів Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади. Віднині вперше першокласники сядуть за парти і помандрують в країну знань. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів, мріяти, адже мрії обов'язково здійснюються.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої. Бажаю вам ставати ще кращими, сильнішими та успішнішими людьми.

Я щиро вітаю студентів, для яких сьогодні починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції значною мірою залежить майбутнє нашої громади. Тож бажаю вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог. Шановні вчителі! Зичу вам натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Батькам зичу терпіння, взаєморозуміння , наснаги, взаємоповаги.

Бажаю усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам, тепла , любові  й миру!

Зі святом вас!

 

З найкращими побажаннями,

Міський голова                                                                     В.І. Колісніченко


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.475146 sec.)