19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171657
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 вересня 2020 року

Шановні бібліотекарі!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники - лікарями людських душ. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

Діяльність бібліотечних установ нашої громади - багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна. В бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.

У день Вашого професійного свята дозвольте побажати Вам міцного здоров'я, довголіття, щастя, добра, творчої наснаги і нових успіхів та звершень у Вашій благородній просвітницькій справі.

 

З повагою

міський голова                                                                                 Віталій Колісніченко

28 вересня 2020 року

Надання послуг роботодавцям – один з пріоритетних напрямків діяльності Державної служби зайнятості. Що стоїть за цією фразою? Соціальне партнерство, засноване на взаємовигідній співпраці та соціальній відповідальності. Адже мета у нас одна: досягнення загального блага громади через забезпечення продуктивної зайнятості в регіоні та країні в цілому.

Роботодавці впроваджують господарську діяльність, створюють чи зберігають (що не меш важливо!) робочі місця, заробляють самі та надають таку можливість своїм працівникам, сплачують податки в державний бюджет і розвивають економіку.

Побудова довірливих стосунків із роботодавцем, обізнаність про його кадрові потреби, специфіку економічної діяльності; підбір унікального комплексу послуг відповідно до його запиту; надання послуг на високопрофесійному рівні з залученням сучасних засобів комунікації - такі функціональні завдання  ставить перед собою Державна служба зайнятості.

27 вересня 2020 року

Шановні працівники дошкільних закладів!

 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом, святом добра, мудрості та любові.

Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших мешканців нашої громади.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому закладається любов до природи, навколишнього світу, любов до Батьківщини.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія. 

Хай доля буде прихильною до вас, даруючи приємні враження, цікаві зустрічі, творчу наснагу, віру у власні сили!

Від усієї душі бажаю всім працівникам дошкільних закладів міцного здоров’я, натхнення, творчості і любові від вихованців та їхніх батьків! Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя дають дружні сходи в серцях і душах дітей! Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                             Віталій Колісніченко

25 вересня 2020 року

18 вересня 2020 року відбулося засідання комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги. Розглянуто 18 заяв мешканців Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування.

Відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської ОТГ  матеріальні допомоги виплачено на суму 33 тис. грн.

25 вересня 2020 року

Шановні працівники позашкільних навчальних закладів!

 

Щиро вітаю Вас із Днем позашкілля!

Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах. Гуртки та спортивні секції допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до вас біжать діти не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!

Дорогі працівники позашкільних закладів! Бажаю Вам на життєвому шляху тільки хороших людей, допитливих дітей, достойних умов праці, здоров’я міцного, миру на нашій землі!

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

24 вересня 2020 року

22 вересня 2020 року у Міському будинку культури відбулася 38 сесія Гребінківської міської ради. В роботі сесії взяли участь 21 депутат, які розглянули 75 проєктів рішень. Провела засідання секретар міської ради Людмила Цапенко.

Спочатку затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог відповідно до Програм Гребінківської ОТГ, які були прийняті в міжсесійний період. Це виплати на лікування, виплати учасникам АТО та ООС та матеріальна допомога породіллям. До речі вже 45 породіль отримали допомогу в розмірі 5 тисяч гривень за кожного малюка у поточному році.

22 вересня 2020 року

Тривають роботи по благоустрою нашого міста, а саме, асфальтування прибудинкових територій за адресами: вул.Полтавська, 1, 2, 3, 4, 6, 8; вул.Незалежності, 4, 8, 16; вул.Миру, 36; вул.Кошового, 1 і провул.Піонерський, 5. Це дозволить всім нам пересуватися по місту з більшим комфортом. 

Разом ми робимо громаду кращою!

21 вересня 2020 року

18 вересня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва Гребінківської міської ради, яке провів міський голова Колісніченко В.І. 

Першочергово розглянуто ряд питань, які будуть винесені на засідання 38 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання, яка відбудеться 22 вересня 2020 року, а саме: про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до:  Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік; Програми підтримки породіль у Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік...

20 вересня 2020 року

19 вересня 2020 року у парку Слави, біля меморіалу загиблим воїнам, відбувся традиційний мітинг з нагоди 77-ї річниці визволення міста Гребінка та Гребінківщини від нацистських окупантів.

Вшанувати пам'ять земляків, які віддали своє життя, захищаючи рідний край у Другій світовій війні, завітали керівники міста та району, представники ветеранської організації та громадськості.

Вітаючи присутніх, міський голова Віталій Колісніченко закликав завжди пам’ятати величний подвиг визволителів рідної землі, зазначивши, що мужність і вірність своїй Батьківщині ветеранів Другої світової війни є прикладом для нинішніх патріотів, які сьогодні боронять свою державу.

19 вересня 2020 року

Шановні жителі та гості громади!

 

19 вересня - особливий день для нашої громади. В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності нашим визволителям. Ось це звання «визволителі» - найважливіше для наших ветеранів Другої світової війни. І болить душа, що з кожним роком їх залишається все менше.

Змінюються покоління, але пам`ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли міста і села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Мужність і відвага, героїзм та нескореність духу ветеранів Другої світової війни є зразком для прийдешніх поколінь. А воля до перемоги, сміливість знищили підступні наміри ворога.

Наш святий обов'язок - зберегти пам'ять про тих, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи наш рідний край від нацистських окупантів. Бо як тільки ми забудемо, знехтуємо досвідом і пересторогами ветеранів Другої світової війни, ми ризикуємо втратити усе, за що вони боролися.

Наразі Україна переживає, мабуть, найважчі часи за всю історію свого існування в якості незалежної держави, бо саме її незалежність та суверенність знаходяться під великою загрозою. Захищати ці великі надбання українського народу пішли і наші земляки. Хтось - за повісткою з військомату, хтось - за покликом серця. Вони пішли з однією метою - захистити рідну землю, рідну країну, кожного з нас.

Ціна свободи в антитерористичній операції, Операції об'єднаних сил - десятки, сотні життів. Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них будемо пам'ятати. А тим, хто повернувся додому, або захищає нашу землю сьогодні, хочемо подякувати за їх героїзм, мужність, за патріотизм.

Сучасні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності, а тому ми твердо віримо у нашу перемогу.

Бажаємо ветеранам Другої світової війни, всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям громади міцного здоров'я, довгого віку, добробуту, тепла й затишку, оптимізму, мирного неба над головою і здійснення найзаповітніших мрій.

 

З повагою

міський голова                                                                     Віталій Колісніченко

18 вересня 2020 року

Рішенням виконавчого комітету Гребінківської міської ради № 347 від 03 вересня 2020 року затверджено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час проведення місцевих виборів у 2020 році.

Одночасно нагадуємо, що розміщення агітаційних матеріалів на будівлях, стовпах та інших місцях, не визначених даним рішенням, ЗАБОРОНЕНО!

17 вересня 2020 року

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби!

 

Від щирого серця вітаю вас із вашим професійним святом !

Порятунок людського життя – відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності.

Рятувальники – люди сильні духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

З нагоди професійного свята висловлюю вам щиру вдячність за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

На особливу повагу заслуговують наші ветерани, які віддали багато років свого життя пожежно-рятувальній службі. Для всіх нас ваш професійний досвід є запорукою подальшого удосконалення роботи та забезпечення відмінних її результатів.

Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя та благополуччя, нових досягнень та успіхів у виконанні покладених на вас відповідальних завдань, мирного неба над головою.

 

З повагою

міський голова                                                                          Віталій Колісніченко

17 вересня 2020 року

Розпочалися роботи з поточного ремонту в’їздів до багатоквартирних будинків із заміною каналізаційних люків, де є в цьому необхідність. Наразі закінчено роботи по вулиці Парковій, 13, 14, 15, 17, 21, по вулиці Незалежності, 8А, 10, 17, 18 і по вилиці Миру, 33. Усі роботи виконуються для того, щоб життя гребінківців стало безпечнішим та комфортнішим. 

Разом робимо громаду кращою!

16 вересня 2020 року

16 вересня відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій міської ради з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

На засіданні попередньо розглянуто питання, що вносяться на чергову 38 сесію міської ради, яка відбудеться 22 вересня. Зокрема, члени комісій розглянули зміни до Положення про відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Гребінківської міської ради та проєкт рішення міської ради «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

16 вересня 2020 року

Підтримайте наш проєкт №131 у Бюджеті участі Полтавської області 2020 «Облаштування зони відпочинку біля «Сонячного дерева» по пров. Спортивному в м. Гребінка». Для того, щоб проголосувати за даний проект, потрібно перейти за посиланням https://smartregion.pl.ua/pb/projects/6/131, вибрати один із запропонованих варіантів ідентифікації та підтримати проект (більш детальна інструкція додається). Долучайтеся до позитивних змін у нашій громаді!

16 вересня 2020 року

Напередодні Дня визволення Гребінківщини від фашистських окупантів міський голова Віталій Колісніченко відвідав учасників бойових дій Другої світової війни Ірклієнка Михайла Сільвестровича і Соломеннікову Віру Володимирівну.

Ветеранів цієї жахливої війни залишилося всього п’ять в нашій громаді. Величезна пошана та уклін цим мужнім людям, що захистили нашу землю, щастя їм і здоров’я. Не забудемо про їх величний подвиг!

15 вересня 2020 року

Екобус – це пересувний приймальний пункт для збору небезпечних побутових відходів (відпрацьованих батарейок, люмінесцентних ламп та ртутних термометрів), який курсує Полтавщиною.

Щиро вдячні усім небайдужим мешканцям, які відгукнулися та принесли речі, що насправді є досить небезпечними! Ви – молодці! 

Адже просто погляньте на ці цифри:

- 1363 люмінесцентних ламп.

- 313,6 кг батарейок.

- 28 ртутних термометрів.

15 вересня 2020 року

15 вересня відбулась щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка. Керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та озвучили завдання на наступний тиждень.

Триває підготовка до опалювального сезону 2020-2021. Підписані акти готовності до роботи в опалювальний період у закладах об’єднаної громади. У Спортивному комплексі готові до занять у приміщеннях спортивного залу та манежу.

Розпочато роботи з асфальтування в’їздів до багатоквартирних будинків у місті Гребінка. Вже заасфальтовано в’їзди по вулиці Паркова та Незалежності.

12 вересня 2020 року

В День фізичної культури і спорту відбулося урочисте відкриття турніру з міні-футболу на Кубок Гребінківського міського голови. Міський голова Колісніченко В.І. привітав усіх причетних до свята і вручив подяки всім працівникам Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи, вчителям фізичної культури закладів освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Вихованці спортивної школи прийняли активну участь у естафетних змаганнях, а зразковий колектив «Забава» подарував всім запальний танок.

Бажаємо спортсменам, тренерам вчителям фізичної культури, ветеранам галузі міцного здоров’я, наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади!

12 вересня 2020 року

Шановні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, спортсмени, шанувальники спорту !

 

Прийміть вітання з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту. Це свято об'єднує людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, наполегливістю, прагненням до поставленої мети і перемогами.

День фізичної культури і спорту відзначається щорічно у другу суботу вересня і згуртовує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

Наш край відомий славними спортивними традиціями та талановитими спортсменами. Ми пишаємося вашими досягненнями, шановні земляки! Ви продовжуєте виховувати спортивну еліту, яка гідно представляє нашу громаду далеко за її межами.

Висловлюємо всім вам щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі.

Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від своєї благородної справи.

Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію, а також відчуття вічної молодості.

 

З повагою

міський голова                                                                              Віталій Колісніченко

8 вересня 2020 року

8 вересня 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів заступник міського голови Валерій Волошин. Керівники структурних підрозділів міської ради поінформували про стан справ у відповідних відділах та окреслили плани роботи на поточний тиждень. Також обговорили нагальні питання життєдіяльності громади, а саме: підготовку до чергової 38 сесії міської ради, що запланована на 22 вересня; стан виконання бюджету; капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Євгена Гребінки, ведення реєстру територіальної громади та інші.

У закладах освіти Гребінківської ОТГ працює комісія з перевірки дотримання протиепідемічних заходів у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Адже дотримання всіх протиепідемічних вимог має зупинити поширення коронавірусної хвороби та сприяти повноцінному функціонування закладів освіти нашої громади.

7 вересня 2020 року

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільгосппродукції, затвердженого постановою КМУ від 07.02.2018 №107(зі змінами) передбачена виплата дотації за наявні бджолосім’ї.

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявності в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 грн. за бджолосім’ю.

7 вересня 2020 року

Повідомляємо, що наразі діє Постанова КМУ від 07.02.2018р.№106 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств” (із змінами, внесеними згідно з постановою КМУ від 03.06.2020 №447).

Пунктом 11-3 Порядку Постанови передбачена “Спеціальна бюджетна дотація за утримання корів молочного напряму продуктивності надається на безповоротній основі фермерському господарству, у власності якого перебуває від 5 корів, індентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень але не більше 250 000 гривень”.

6 вересня 2020 року

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо зі святом!

Цей день об’єднує людей різних професій, інтересів та різної фінансової спроможності, але є те, що вас споріднює – це енергійність і цілеспрямованість. Ви не лише змогли організувати власну справу – вам вдається створювати нові робочі місця, налагоджувати виробництво й торгівлю, надавати послуги, наповнювати бюджет громади.

Для успішної підприємницької діяльності потрібні не тільки талант, а й напружена праця, гідна поваги і підтримки. Тому висловлюємо слова щирої вдячності підприємцям за працьовитість, небайдужість, допомогу у вирішенні проблем нашої громади.

Бажаємо працівникам бізнесових структур впевненості в собі, наполегливості в діях, рішучості у вчинках, перспектив у прагненнях, вдалих угод, надійних партнерів, невичерпної наснаги у праці, а також подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і добробут нашої громади і незалежної України.

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко

4 вересня 2020 року

Законодавством України про охорону та захист прав дитини встановлено відповідальність за факти перебування дітей без супроводу дорослих у вечірній час на вулиці.

Про це йдеться в Законі України «Про охорону дитинства».

Стаття 20-1. Особливості перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування. 

4 вересня 2020 року

3 вересня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради , яке провів міський голова Колісніченко В.І. 

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації під час проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Розглянуто питання про встановлення тарифу на послугу теплопостачання виробничому підрозділу «Локомотивне депо Гребінка» регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Українська залізниця» та прийнято рішення: встановити тариф на послугу теплопостачання виробничому підрозділу «Локомотивне депо Гребінка» регіональної філії «Південна залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії по вулиці Локомотивна м. Гребінка в розмірі 1648, 26 грн/Гкал (без ПДВ).

1 вересня 2020 року

1 вересня під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада. Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні та розглянули актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади.

На початку наради міський голова привітав всіх присутніх з Днем знань. Віталій Колісніченко подякував за злагоджену роботу у підготовці до нового навчального року  відділу освіти, Гребінківському ККП, директорам шкіл, вчителям та батькам і висловив сподівання, що новий навчальний рік пройде успішно, адже всі заклади освіти Гребінківської громади готові до навчання та забезпечені всім необхідним для дотримання протиепідеміологічних правил МОЗ. 

1 вересня 2020 року

Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року. Перше вересня – це всенародне свято, яке об’єднує школярів, студентів, педагогів і батьків. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого дорослого життя.

Цей день найособливішим є насамперед для першокласників, які за руку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи.

Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи! Віднині для вас багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо вам бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

Також вітаємо одинадцятикласників. Цьогорічний перший дзвоник сповістить про початок фінішної прямої, яку вони мають пройти з гідністю. Бажаємо нашим майбутнім випускникам досягнути бажаних результатів у навчанні, здійснення мрій, впевненості в завтрашньому дні.

У зв'язку з непростою ситуацією, яка нині склалася в нашій країні,  міська рада , виконавчий комітет приклали максимум зусиль, щоб підготувати заклади освіти до роботи в умовах епідемії; зробили все можливе для того, щоб підготувати школи, дошкільні та позашкільні заклади до навчального року, щоб в класах було тепло, світло і затишно.

В цей перший день осені, яким розпочинається новий навчальний рік, хочеться побажати педагогам і батькам професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими дітьми, вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління інтелектуальної громади!

А всім школярам - наполегливості, високих досягнень, творчості та насиченого життя в новому навчальному році здоров’я, тепла.

Бажаємо вам, щоб крім випробувань, цей навчальний рік приніс всім вам і приємні спогади про шкільну дружбу, веселі розваги та конкурси, про рідну школу.

 

З повагою

міський голова                                                                         Віталій Колісніченко


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.278771 sec.)