18 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні:
візитів всього: 171619
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 листопада 2020 року

27 листопада 2020 року в приміщенні Міського будинку культури відбулася 42 позачергова сесія Гребінківської міської ради 7 скликання. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко. У роботі сесії взяли участь 16 депутатів.

Головним питанням порядку денного було прийняття об’єктів із спільної власності територіальних громад Гребінківського району у власність Гребінківської ОТГ. З 1 січня 2021 року до комунальної власності Гребінківської ОТГ приймаються заклади освіти та культури, КНП «Гребінківська центральна районна лікарня», Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування, Трудовий архів та рухоме і нерухоме майно Гребінківської районної ради і відділу освіти молоді та спорту Гребінківської РДА.

28 листопада 2020 року

Дорогі земляки!

 

В останню суботу листопада ми разом із українцями всього світу вшановуємо пам'ять жертв голодоморів: геноциду українського народу 1932-1933 років, голодоморів 1921- 1922, 1946-1947 років в Україні. Цього дня у загальнонаціональній хвилині мовчання Україна схилить голови в жалобі за мільйонами людей, життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі.

Гребінківщина відчула на собі всю біль голодомору, тому кожен з нас втратив частку свого коріння.

Сьогодні голодомор – не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять і його очевидців і сучасне покоління.

Час дедалі більше віддаляє нас від тих страшних подій. Але пам’ять жива. Пам’ять священна. Тож схилімо голови у ці скорботні дні листопада перед світлою пам’яттю тих, хто потрапив у грізні жорна тоталітарного режиму, кого забрала голодна смерть. Пам’ятаймо, що надзвичайно дорогою ціною, у вимірах мільйонів людських життів, наш народ заплатив за право жити на рідній землі.

Ми всі маємо усвідомити, що подібної трагедії не має статися ні з нашими дітьми, ні з внуками. Ми українці, ми родина, маємо бути сильними в творенні нашої громади і держави.

Вічна пам’ять безневинним жертвам!

 

Міський голова                                                                         В. Колісніченко

24 листопада 2020 року

Пошук роботи - це процес взаємного вибору, а не дорога з одностороннім рухом. Тому природнім є намагання кандидата дізнатися якомога більше про роботодавця, перш ніж витрачати на нього свій час.

У свою чергу і роботодавець може попросити вас розповісти про компанію, в яку ви прийшли на співбесіду. Адже йому важливо знати, що ваш вибір усвідомлений, а не просто тому, що «дуже потрібні гроші».

Випадки, коли людина погоджується на першу-ліпшу пропозицію, характерні хіба для критичних ситуацій — коли вкрай необхідне джерело прибутку. Втім, на такій роботі рідко затримуються надовго. 

21 листопада 2020 року

Шановні жителі громади!

 

Щиро вітаємо вас з Днем Гідності та Свободи!

Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини. Людина, сповнена почуття власної гідності, завжди посяде достойне місце в суспільстві, а народ, який плекає в собі національну гідність, буде знаний і шанований у світі.

Ми, українці, маємо усвідомлювати те, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної і демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Ми, громадяни України, повинні радіти здійсненню мрій багатьох поколінь українців про власну державу, бути гордими її визнанню у світі, вірити у її європейське майбутнє.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни для побудови європейської незалежної та заможної держави. В скрутну хвилину ми маємо згуртуватися і підтримувати один одного.

В цей день ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали життя за незалежність України. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

 

З повагою

міський голова                                                                   Віталій Колісніченко

20 листопада 2020 року

З метою упередження розповсюдження СОVID -19 Пирятинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області звертає увагу страхувальників щодо надання переваги електронній формі подачі заяв-розрахунків на отримання фінансування матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду та повідомлень про виплату допомоги.

Звертаємо вашу увагу на можливість вільного вибору спеціалізованого програмного забезпечення при подачі електронних документів до Фонду та відсутності потреби дублювання документів у паперовому вигляді.

19 листопада 2020 року

19 листопада 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Члени виконкому розглянули питання про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Розглянуто питання про затвердження зведених кошторисних розрахунків; про затвердження проєктно-кошторисної документації; про присвоєння поштової адреси.

19 листопада 2020 року

18 листопада відбулося засідання ради обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області, заснованого обласною радою з метою підвищення спроможності органів місцевого самоврядування Полтавщини у розв’язанні актуальних питань життєдіяльності територіальних громад, поширення позитивного досвіду реалізації проєктів-переможців конкурсу.

Рада конкурсу розглянула 38 проєктів, поданих на конкурс у 2020 році. Зокрема: 7 проєктів І категорії (ініційованих сільськими та селищними радами); 27 проєктів II категорії (поданих міськими радами районного і обласного значення, районними радами і ОТГ); 4 проєкти ІІІ категорії (проєкти міжмуніципального співробітництва).

15 листопада 2020 року

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства!

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів незалежно від форм власності та господарювання.

Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.

Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашої громади.

Доземний уклін вам і щира подяка, шановні працівники сільського господарства! Миру і злагоди вашим родинам, міцного здоров’я, стабільного майбутнього. 

Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі та громади.

 

З повагою

міський голова                                                                     Віталій Колісніченко

12 листопада 2020 року

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) представить проекти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад цільових областей. Запрошуються виробники і переробники продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів. У учасників буде можливість задати питання щодо проектів, які цікавлять, та запропонувати власні ідеї до співпраці.

Захід відбудеться 20 листопада 2020 року з 15-00 до 17-00 в режимі відеоконференції через систему Zoom. Для отримання запрошення із посиланням на зустріч необхідно зареєструватися за адресою: https://form.typeform.com/to/Gi38GwA4.

11 листопада 2020 року

10 листопада відбулася остання для цієї каденції депутатів міської ради 40 сесія. У ході засідання було розглянуто та прийнято 43 рішення, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій міської ради. Вів засідання міський голова Віталій Колісніченко.

Зокрема розглянули питання про прийняття із спільної власності територіальних громад Гребінківського району у власність Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади КНП «Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги». Створено комісію, яка здійснить приймання-передачу об’єкту і Акт приймання-передачі подасть на затвердження сесії міської ради.

9 листопада 2020 року

09 листопада 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг Гребінківської міської ради. В роботі засідання взяли участь: голова Гребінківської районної державної адміністрації Князєв О.В., голова Гребінківської районної ради Зінченко В.М., директор КНП “Гребінківський центр первинної медико-санітарної допомоги” Литвиненко С.П.

9 листопада 2020 року

Послугами обласної служби зайнятості за 10 місяців року скористалися  більше 88 тисяч громадян  

Протягом січня-жовтня 2020 року послуги обласної служби зайнятості отримали 88,1 тисячі громадян, які шукали роботу. З них 57,4 тисячі людей  мали статус зареєстрованого безробітного.

Від 8,3 тисячі роботодавців за цей період надійшло 43,7 тисячі пропозицій роботи. 

9 листопада 2020 року

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ми високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без Вашої підтримки і розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни у нашому культурному суспільному житті.

Ваша праця завжди помітна: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все найкраще і цінне; відкриваєте чисте живе джерело світової культури, знайомите зі скарбами людської цивілізації. Ви виховуєте нове творче покоління. Кожен з нас вдячний працівникам культури та майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                                   Віталій Колісніченко

9 листопада 2020 року

День української писемності та мови щороку відзначається в Україні 9 листопада, який започаткований 9 листопада 1997 року Указом Президента № 1241/97 "Про День української писемності та мови" на підтримку "ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства".

За православним календарем у цей день вшановують пам'ять преподобного Нестора-літописця. Він був письменником-агіографом, основоположником давньоруської історіографії, першим істориком Київської Русі, мислителем, вченим, ченцем Києво-Печерського монастиря.

4 листопада 2020 року

Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!

Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашого міста і країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування.

Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації - справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу.

Особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування.

У день професійного свята бажаємо всім залізничникам міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успіхів. Нехай на всіх життєвих і професійних магістралях вас супроводжує тільки зелене світло!

 

З повагою

міський голова                                                                            Віталій Колісніченко

3 листопада 2020 року

3 листопада 2020 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій обговорили ряд важливих питань сьогодення та організаційні питання стосовно заходів на поточний робочий тиждень.

Складною залишається ситуація з захворюваності на COVID-19. За інформацією Полтавського обласного лабораторного центру МОЗ України на Полтавщині за минулу добу зареєстровано 338 нових випадків, 1 новий випадок у Гребінківському районі. Від початку карантину на Гребінківщині діагностували 63 випадки захворювання на COVID-19. Гребінківська міська рада закликає жителів громади дотримуватися карантинних заходів: дезінфікувати руки, носити маски, тримати соціальну дистанцію! Прості речі рятують життя.

2 листопада 2020 року

Задля оперативного висвітлення законодавчих та інших змін, які стосуються діяльності підприємців в умовах пандемії, заходів державної підтримки бізнесу Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (далі - Мінекономіки) спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO) був створений загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину https://sme.gov.ua/covid19/.

1 листопада 2020 року

Шановні працівники соціальної сфери!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!

Відзначення в нашій державі Дня працівників соціальної сфери є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття.

Тож нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту та подальших професійних досягнень.

Зі святом Вас!

 

З повагою,

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.265908 sec.)