24 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 55
візитів сьогодні:
візитів всього: 171795
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
28 листопада 2023 року

Сервіс запрацював у місто Роццано (провінція Мілан), торговельний центр Фіордалісо Мілан (Centro Commerciale Fiordaliso Milan – Via Curiel, 25 20089 Rozzano (Mi) Italia).

Надання послуг здійснюється з понеділка до суботи з 9:00 до 18:00 у порядку живої та електронної черги.

Нагадуємо, що обмін та відновлення посвідчення водія для українців доступне в Польщі, Чехії, Німеччині, Іспанії та Туреччині. Наразі у Словаччині - лише обмін водійського.

Більше у новині http://surl.li/npqpm

28 листопада 2023 року

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу запровадження роздільної системи збирання побутових відходів та призначення управителя багатоквартирного будинку.

28 листопада 2023 року

В Україні триває війна - росія окупувала значну частину нашої території. В країні триває загальна мобілізація - військовозобов’язаних чоловіків призивають виконати їх обов’язок перед країною, благами якої вони користувалися все своє життя. Для більшості свідомих громадян вже стає очевидним, що кожен громадянин України повинен готуватися до захисту Батьківщини зі зброєю в руках. Виникає питання - яким чином?

В умовах сьогодення існує два варіанти проходження військової служби: за мобілізацією та за контрактом.

МОБІЛІЗАЦІЯ:

Військова служба за мобілізацією є основним способом комплектування Збройних Сил України в період дії воєнного стану. Відповідно, мобілізовані воїни складають значну частку в структурі Збройних Сил України.

27 листопада 2023 року

З метою профілактики захворювання на гепатит А Лубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській  області нагадує про заходи, які слід вживати для попередження  захворювання на вірусний гепатит А.

Гепатит А — це спричинене вірусом гепатиту А захворювання, що вражає печінку. Його також називають хворобою Боткіна. 

Вірус гепатиту А передається:

- внаслідок вживання забруднених харчових продуктів або питної води, що можуть містити фекалії інфікованих людей; 

- через брудні руки при  недотриманні особистої гігієни;

- при прямому контакті з інфікованою людиною, у сім’ях, коли інфікована людина готує їжу для всіх членів сім’ї;

- деякі види сексуальних стосунків

27 листопада 2023 року

Шановні жителі громади! На підставі рішення 36 сесії VIII скликання Гребінківської міської ради від 19.10.2023 «Про перейменування вулиць, провулків, які розташовані на території Гребінківської міської територіальної громади» в реєстрі територіальної громади відбулося перейменування вулиць та провулків громади. Отримати послугу «Видача витягу з реєстру територіальної громади» особа може у  відділі ЦНАП виконавчого комітету Гребінківської міської ради, або через засоби Єдиного державного веб-порталу електронних послуг. Витяги, які були отримані раніше (до перейменування назв вулиць та провулків), вважаються ДІЙСНИМИ.

25 листопада 2023 року

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

90 років тому кати українського народу намагалися знищити нас як націю. Для цього вони застосували найстрашніше — хотіли заморити українців голодом, зломити дух національного спротиву, вбити неповторну, самобутню культуру. Від голоду померли мільйони людей, що жили на території тодішньої Української СРР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці.

Що Сталін у 30-х, що Путін нині — обидва намагаються підкорити наш народ шляхом терорів та геноцидів. І в випадку зі злочинним керівництвом СРСР, і сьогоднішньої росії для приховування правди запущені потужні пропагандистські машини.

Та на цей раз нічого не вийде, адже Голодомор офіційно визнано геноцидом понад 28 парламентами, а в сьогоднішній визвольній війні поруч з Україною потужні союзники, які надають нам всебічну підтримку, з якою ми однозначно виженемо росіян геть з нашої держави.

Жива пам’ять про жах, який пережив наш народ тоді, не згасне ніколи. Саме вона дозволяє сьогоднішньому українському суспільству мобілізувати зусилля зі спротиву агресії рф.

Пам’ятаємо! Єднаймось! Переможемо!

24 листопада 2023 року

Відбулося чергове засідання робочої групи із оновлення Стратегії розвитку Гребінківської громади, де темою для обговорення була стратегічна ціль: «Культурно – освітній центр, місце для активного спортивного життя та дозвілля».

Під час цього зібрання обговорили проекти в галузі освіти, культури та спорту. Проаналізували кожен напрямок, вислухали думку експертів.

Секретар міської ради Людмила Василівна Цапенко, зауважила, що під час роботи робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку нашої громади, варто напрацювати завдання та розробити конкретні проекти в різних галузях для того, щоб наша громада і надалі була безпечною, комфортною, як для її жителів, такі для інвесторів та туристів.

24 листопада 2023 року

Інформуємо Вас, що 22.11.2023 року фахівцями ДП “Національні інформаційні системи” внесено зміни до словників вуличних покажчиків Гребінківської міської територіальної громади стосовно 37 вулиць та провулків на підставі рішення 36 сесії Гребінківської міської ради VIII скликання від 19.10.2023 року “Про перейменування вулиць, провулків, які розташовані на території Гребінківської міської територіальної громади”. Тобто назви вулиць та провулків змінено в усіх Державних реєстрах. 

23 листопада 2023 року

Відсьогодні майбутні кермувальники можуть складати теоретичний іспит в сервісному центрі МВС без навчання в автошколі. Раніше кандидатам у водії необхідно було обов’язково проходити теоретичну частину навчання в акредитованому навчальному закладі. А тепер вони мають вибір або самостійно готуватись до теоретичного іспиту, або опанувати навчання в автошколі.

23 листопада 2023 року

Стратегія є одним із ключових документів, що визначає стратегічне бачення громади та описує шляхи і засоби досягнення цілей. Громади, які мають стратегію – чітко знають, чого хочуть досягнути, де взяти ресурси та що для цього потрібно робити.

Як зауважила експертка проекту Надія Іванівна Єременко, Стратегія – це не просто стоси паперу, а це важливий стратегічний документ, котрий визначатиме подальший розвиток громади. І якщо враховувати стримано оптимістичний сценарій розвитку подій, то ми повинні вже сьогодні думати і дбати про майбутнє, наперекір усім труднощам та випробуванням. А її фаховій думці варто довіряти. Адже Надія Іванівна – не теоретик, а має великий практичний досвід роботи у органах самоврядування. Багато років працювала на керівних посадах у Прилуках. Тож може поділитися практичними напрацюваннями як розвивати рідний край.

22 листопада 2023 року

Шановні мешканці 

вулиць Горького, Зої Космодемянської, Кутузова, Лізи Чайкіної, Лермонтова, Ломоносова, Некрасова, Чернишевського та провулків Кошового, Маяковського, Суворова в місті Гребінка!

21 листопада 2023 року

10 років тому, 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє.

Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Цінності, про які у Європі не говорили, бо вважали їх очевидними, про які в росії мовчали, бо вважали їх небезпечними.

Міський голова Віталій Колісніченко разом з керівництвом міської ради вшанували пам’ять Героя Небесної Сотні Андрія Черненка, поклавши квіти на Алеї пам’яті Героїв.

Гідність і Свобода – це те, за що ми боремося і що надає нам силу. Те, що нас єднає і що ми виявляємо навіть у найважчі періоди нашої історії. Те, що втримало нашу оборону в найскладніші часи і що дасть нам силу вибороти Перемогу. Адже наша зброя, як і ми, заряджена нашою Гідністю і жагою Свободи.

17 листопада 2023 року

Відповідний договір підписали заступниця Міністра оборони Наталія Калмикова та голова організації Lobby X Владислав Грезєв. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

«Проєкт дозволить людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де його/її цивільний досвід буде найбільш корисним. В найближчий час в рамках проєкту ми плануємо підписати наступні угоди з рекрутинговими компаніями», - наголосила Наталія Калмикова.

У свою чергу, Владислав Грезєв зауважив, що компанія Lobby X має великий досвід у пошуку кадрів для Збройних Сил України. «Армії потрібні люди різних професій – від гранатометників і мінометників, до програмістів і кухарів. Співпраця із Міністерством оборони дозволить масштабувати ту роботу, яку ми проводили», - говорить він.

17 листопада 2023 року

Шановні мешканці

вулиць Горького, Зої Космодемянської, Кутузова, Лізи Чайкіної, Лермонтова, Ломоносова, Некрасова, Чернишевського та провулків Кошового, Маяковського, Суворова в місті Гребінка!

16 листопада 2023 року

Полтавське казенне експериментальне протезно -ортопедичне підприємство буде проводити прийом 22.11.2023р.

Лікар- ортопед  буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття,ортези ,протези ).

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний рахунок).

Місце прийому м. Гребінка пров.Спортивний,11Територіальний центр соціального обслуговування.

Час прийому з 9:30 до 10:30

За детальнішою інформацією звертатися по тел. 067-530-21-00050-470-24-00

16 листопада 2023 року

Для армійців розробили «Путівник у сфері ментального здоров’я в умовах війни».

Центр адаптації та реабілітації «ЯРМІЗ» спільно з міжнародним фондом «Відродження» та компанією «Прямуємо разом» розробили «Путівник у сфері метального здоров’я військовослужбовців в умовах війни». До розробки путівника також долучилися експерти Науково-дослідницького центру гуманітарних проблем ЗС України.

Його розробили з метою упорядкування сучасних наукових розробок та джерел інформації щодо психології бою, реакцій на бойові стресові чинники, методів допомоги та відновлення тощо.

— Путівник містить 46 джерел та анотацій до навчально-методичних посібників, практикумів, психоедукаційних і навчальних відеоматеріалів. Він буде корисний для фахівців сфери психічного здоров’я, які працюють з військовослужбовцями, ветеранами та членами їхніх родин, — зазначають працівники реабілітаційного центру.

16 листопада 2023 року

Як самостійно підготуватися до служби у війську? Де брати навчальні матеріали з військової справи? Що треба знати піхотинцю?

Управління підготовки (G7) штабу Командування Сил територіальної оборони ЗСУ викладає ось тут у вільний доступ чимало матеріалів з військової справи: https://sprotyvg7.com.ua/

Цей інформаційний ресурс містить, мабуть, найбільшу в інтернеті базу знань з військової справи. На сайті ви також знайдете законодавчу базу та добірку військових настанов.

14 листопада 2023 року

На виконання протокольного рішення  №10 від 01.11.2023 року засідання оперативного штабу з оборони Лубенського району Полтавської області з метою вшанування загиблих захисників України, виконавчий комітет Гребінківської міської ради прийняв відповідне рішення за №208 від 10.11.2023р. “Про встановлення Дня жалоби день проведення церемонії прощання та поховання загиблих захисників України”. Детальніше https://www.hrebinka.org.ua/data/laws/doc2023-11-10-1.pdf

14 листопада 2023 року

Нещодавно Кабмін дав старт реалізації цього пілоту і зараз Мінсоцполітики спільно з Міноборони, Генштабом та командуванням військових частин активно займається налагодженням процесу запуску послуги.

Що це за послуга?

Соціальний супровід на базі військових частин – це низка заходів для військових та їхніх родин для підтримки у цивільному житті. Коли людина розпочинає службу в Збройних Силах, її родина може потребувати допомоги та підтримки у цивільних питаннях. Наприклад, лишаються без допомоги літні батьки, вагітна дружина чи діти з інвалідністю. Тому мета цієї послуги – створити надійний тил військовому чи військовій, допоки триває служба.

Які заходи передбачені послугою?

14 листопада 2023 року

Чи потрібно платити за протез?

Протезування в Україні - безоплатне!

Щоб отримати якісний протез, не потрібно збирати кошти та їхати за кордон. Держава забезпечує протезом кожного, хто його потребує. Гроші на це кожного року передбачені у бюджеті. Держава також покриває й обслуговування та ремонт протезу.

Хто має право на безоплатний протез? Чи тільки військові?

На безоплатний протез мають право усі українці, не тільки військові.

14 листопада 2023 року

Системою військового обліку є сукупність узгоджених за завданнями державних органів, підприємств, установ та організацій, які ведуть військовий облік та забезпечують її функціонування із застосуванням засобів автоматизації процесів та використанням необхідних баз даних (реєстрів), визначених законодавством.

Військовий обов’язок громадянина України включає «дотримання правил військового обліку».

Щодо військового обов'язку громадяни України поділяються на такі категорії:

• допризовники - особи, які підлягають приписці до призовних дільниць;

• призовники - особи, приписані до призовних дільниць;

• військовослужбовці - особи, які проходять військову службу...

13 листопада 2023 року

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

Вимоги до кандидатів:

вік від 18 до 45 років;

бути придатним за станом здоров`я за рішенням ВЛК...

13 листопада 2023 року

В Україні стартував новий експериментальний урядовий проект, за яким учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти професійне навчання.

Тож, ветерани мають можливість незалежно від рівня їх освіти пройти підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ). Навчання може здійснюватися як за очною (денною, вечірньою), так і дистанційною, дуальною формами, або їх поєднанням. Строк навчання – до 6 місяців.

Під час навчання забезпечується безкоштовне проживання, як учаснику бойових дій, так і супроводжуючій особі (якщо навчання проходить особа з інвалідністю І групи), а також компенсація їх проїзду.

Заявку на навчання можна подати онлайн: https://edveteran.dcz.gov.ua/

11 листопада 2023 року

Сьогодні, 11 листопада, – річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Цехоні Олега Олексійовича - жителя с.Світанок.

Під час повномасштабного ворожого вторгнення з 17 травня 2022 року Олег став на захист України та воював в складі 58 окремої мотопіхотної бригади військової частини А 4427 на посаді старшого водія. Мав звання солдат.

Загинув герой 11 листопада 2022 року в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Керівники міської ради вшанували пам’ять Героя та поклали квіти на алеї пам’яті.

Герої не вмирають, пам’ять про них живе вічно в наших серцях!

Слава Україні! Героям Слава!

9 листопада 2023 року

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Гребінківської громади! Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом.

В такий тяжкий для країни та для кожного українця час Ви даєте щиру віру у хороше майбутнє, надихаєте на боротьбу, звеличуєте нашу Україну! Культура в час війни – це справжня надія, неоціненний скарб народу, який необхідно плекати та берегти.

З нагоди свята хочу висловити свою вдячність за вашу незламну силу духу, посмішку крізь сльози і нескінченний запас патріотизму, який ви проявляєте, організовуючи благодійні заходи.

Бажаю вам нових досягнень, присвячених Україні та рідній Гребінківщині, на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Нехай здоров’я, добробут та благополуччя будуть вірними супутниками життя!

 

З найкращими побажаннями

міський голова                                                                              Віталій Колісніченко

9 листопада 2023 року

Через повномасштабне вторгнення російських військ в Україні було введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Загальній мобілізації підлягають військовозобов’язані громадяни, які не мають права на відстрочку та були визнані придатними чи обмежено придатними до військової служби. Призов за мобілізацією на сьогодні є основним способом комплектування Збройних Сил України, а військовий облік є, очевидно, однією з основних складових підготовки і проведення мобілізації. Проте деякі несвідомі громадяни не лише самостійно не прибувають до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем військового обліку у випадку зміни військово-облікових даних, як того вимагають Правила військового обліку, що затверджені постановою кабінету міністрів, а й відмовляються прибувати до ТЦК та СП навіть після виклику (вручення повістки). Звичайно ж подібні порушення несуть за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

Зокрема, якщо військовозобов’язаний відмовляється отримувати сповіщення про необхідність прибути до ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних (повістку), або не прибув до ТЦК у визначений у повістці час – громадянин підлягає адміністративному покаранню – стаття 210 КУпАП передбачає штраф у розмірі 850-1700 гривень. Якщо ж подібні дії повторюються, настає відповідальність за статтею 337 Кримінального кодексу України, - штраф від 3400 до 8500 гривень або рік виправних робіт.

8 листопада 2023 року

Процес стратегічного планування відбувається завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», який реалізується ГО «Ендшпіль». Члени робочої групи, у складі якої представники громадськості, освітяни, активна молодь, представники міської ради, старости, представники бізнесу  активно працюють над важливим для громади документом.

7 листопада 2023 року відбулося друге засідання робочої групи на якому презентовано соціально-економічний аналіз (профіль) громади, а також заслухано та обговорено результати проведеного опитування мешканців та представників бізнесу.

8 листопада 2023 року

«Я вас ніколи не осоромлю, ви будете мною пишатися!»

Так сказав син Віталій своїй матері, коли йшов на війну. Катерина Панасівна Веніславська згадує синові слова сьогодні. Щемить материнське серце, сльози ллються рікою.

Сьогодні керівництво Гребінківської громади запросило рідних Віталія Миколайовича Веніславського отримати військову нагороду.Начальник відділення рекрутингу та комплектування п’ятого відділення Лубенського РТЦК та СП Ігор Білоцерківець зачитав присутнім Указ Президента України Володимира Зеленського про нагородження В.М. Веніславського медаллю «За військову службу України».

8 листопада 2023 року

В нашій громаді ще одна важка втрата – помер захисник України Коровіцин Олександр Михайлович.

Полеглий захисник міг би встигнути багато чого, якби не війна, яка безжалісно перервала нитку його долі.

7 листопада, підступна хвороба забрала життя нашого земляка, мужнього воїна Коровіцина Олександра Михайловича.

Олександр Коровіцин народився 5 червня 1968 року в м.Гребінка. Навчався в Гребінківській ЗОШ №1, яку закінчив у 1985 році. Майже всю свою трудову діяльність Олександр присвятив підприємству хімічного виробництва «Азот» в м.Черкаси, з якого пішов на пенсію на пільгових умовах.

З квітня 2023 року добровольцем пішов захищати рідну Україну. Небезпека його не лякала – служив сапером на Куп’янському напрямку Харківщини, отримав контузію.

Світла пам’ять про цю добру людину назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним працювати, дружити та спілкуватися.

Схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна та світла пам’ять захиснику України Олександру Коровіцину. Ніколи не забудемо!

Слава Героям!

8 листопада 2023 року

Сьогодні, 8 листопада, – річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Гойденка Станіслава Анатолійовича - жителя с. Покровщина.

З першого дня повномасштабного вторгнення в Україну Станіслав пішов на захист нашої держави. Мав звання солдат та служив на посаді стрілець-помічник гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону.

В жовтні 2022 р. на фронті отримав тяжкі поранення у боях на Донеччині. Помер 8 листопада 2022 року в Олександрійській лікарні міста Києва від тяжких поранень.

Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

Міський голова Віталій Колісніченко разом із керівниками міської ради вшанували пам’ять загиблого земляка на Алеї пам’яті.

Вічна пам’ять Героям!

Слава Україні! Слава українським Героям!

7 листопада 2023 року

Хто може укласти контракт на проходження військової служби в лавах Збройних Сил України?

Громадяни України віком від 18 до 45 років, які мають відповідний стан фізичного здоров’я.

Що необхідно для укладання контракту?

Прийти до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мати при собі військово-обліковий документ, успішно пройти медичну комісію та заходи професійно-психологічного відбору. Після цього кандидат направляється до навчального центру, де проходить військову підготовку. Контракт укладається вже в обраній військовій частині.

7 листопада 2023 року

Для випускників рано чи пізно настає час вибору життєвого шляху, а саме - відповідальний нелегкий вибір майбутньої професії.

Однією з найпрестижніших в Україні є професія військового і в той час, як весь український народ покладається на Збройні Сили України, самі ЗСУ покладаються на своїх офіцерів.

Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з кар’єрою військового та отримати офіцерське звання пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів, в яких є можливість отримати, додатково до військової, ще й цивільну спеціальність.

Перевагою у вищих військових навчальних закладах сьогодні лишається те, що навчання проводиться за найвищими державними стандартами, до того ж – абсолютно безкоштовно.

7 листопада 2023 року

Маємо пропозицію для батьків випускників 2024 року

- безкоштовна освіта

- повне державне забезпечення

- гарантоване працевлаштування

- можливість вступу відразу на третій курс закладів вищої освіти

- менш ніж за 2 роки навчання:

- здобуття сучасної актуальної спеціальності

- отримання наукового ступеня "молодший бакалавр"

7 листопада 2023 року

Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». Громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу "Варто: Єднання". Старт прийому заявок – 1 листопада 2023 року

Останній день прийому заявок – 16 листопада 2023 року (до 23:59 за київським часом).

Сума фінансування проєктів:

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 800 000 грн

Максимальна запитувана сума на проєкт – 2 500 000 грн

6 листопада 2023 року

Держава всіляко заохочує бізнес не зупинятися та продовжувати працювати на благо України в умовах війни. Яскравим прикладом є анансований на днях урядом запуск грантових  програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання.

Задля реалізації отримання грантів Кабмін запустив проєкт “єРобота”, в рамках якого українці можуть подавати заявки через портал “Дія”.

Урядовий проект “єРобота” передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Він спрямований на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць. Проект включає 6 грантових програм, зокрема,  українці зможуть отримати...

4 листопада 2023 року

Сьогодні у Почаївці прощалися і проводжали у останню путь мужнього воїна, молодого захисника – земляка Едуарда Андрійовича Ошурка, котрий загинув 21 жовтня неподалік селища Білогорівка, що на Луганщині. Загинув у бою солдат, стрілець – помічник гранатометника 4 аеромобільного відділення І аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти. Йому назавжди буде 21рік…

Едуард Ошурко залишився вірний військовій присязі, завжди проявляв стійкість і мужність. Був справжнім патріотом і захисником нашої держави.

Під час траурного мітингу зі словами щирих співчуттів до рідних і близьких звернулися міський голова Віталій Колісніченко, староста Почаївського старостинського округу Володимир Шкарбан, директор Почаївської гімназії Сергій Степаненко, начальник відділення рекрутингу та комплектування 5 відділу Лубенського РТЦК та СП Ігор Білоцерківець. Так багато було сказано теплих слів про земляка, про мужнього і такого ще молодого захисника. Едуард був хорошим другом та братом, люблячим сином, материною надією та батьковою опорою. Був…

Страшна ціна війни… Непоправна втрата для всіх нас…

Розділяємо біль скорботи та приносимо щирі співчуття родині й близьким полеглого Героя! Вічна, світла пам’ять…

4 листопада 2023 року

Шановні працівники залізничного транспорту!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника!

Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників Гребінківської громади.

І сьогодні, в умовах воєнного стану, Ви робите все для нашої Перемоги. З початком повномасштабного вторгнення залізничники допомогли мільйонам людей евакуюватися у безпечні місця, перевозять важливі і такі необхідні вантажі. Також намагаються одразу відновити залізничну інфраструктуру на деокупованих територіях, щоб з’єднати їх зі всією Україною. Дякуємо за Вашу нелегку, але таку необхідну роботу.

Ми шануємо Вашу працю і у день професійного свята бажаємо всім залізничникам Гребінківської громади міцного здоров’я, миру, нових професійних здобутків, успіхів на всіх життєвих магістралях.

 

З повагою

міський голова                                                                              Віталій Колісніченко

2 листопада 2023 року

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом здоров’я мають достатній рівень фізичної підготовки, вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту та не досягли граничного віку перебування на військовій службі.

2 листопада 2023 року

Нагадаємо, що пам'ятка розроблена громадською організацією «Юридична сотня» спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України, Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства оборони України та Генерального Штабу Збройних Сил України з метою забезпечення військовослужбовців базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також надання рекомендацій про порядок діи? у певних ситуаціях.

Які питання оновлено:

Проходження ВЛК при мобілізації.

Військова служба обмежено придатних та ступені придатності військовослужбовців у певних випадках.

Відомості щодо можливості доставки військовозобов’язаних до ТЦК та СП.

Додаткова винагорода для всіх категорій військовослужбовців.

Супровід військовослужбовців членами сім’ї за кордон при реабілітації.

2 листопада 2023 року

На початку жовтня Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» (№ 3384-ІХ), який передбачає відновлення електронного декларування.

Зважаючи на соціальну значущість цієї теми для військовослужбовців ЗС України, кореспондент АрміяInform звернувся до фахівців Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України з проханням надати роз’яснення щодо деяких положень цього законодавчого акта, які стосуються особливостей подачі декларацій захисниками й захисницями.

2 листопада 2023 року

Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів затверджено постановою КМУ №1487 від 30.12.22 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1487-2022-п#Text ) відповідно до пункту 34 з метою ведення персонального військового обліку державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації здійснюють:

перевірку громадян України під час прийняття на роботу (навчання) наявності військово-облікового документа, визначеного у пункті 20 цього Порядку, або відображення в електронній формі інформації, що міститься в таких документах, які можуть пред’являтися (надаватися) з використанням мобільного додатка Порталу Дія. Приймання на роботу (навчання), взяття на персональний військовий облік призовників, військовозобов’язаних та резервістів здійснюється тільки після взяття їх на військовий облік у районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, органах СБУ, підрозділах Служби зовнішньої розвідки...


Анонси подій

25 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

о 14.00 - спільне  засідання виконавчого комітету та постійних комісій з питань  планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури.

Згідно з розпорядженням міського голови № 439  від 22 квітня 2024 року засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання переноситься на 26 квітня 2024 року на 1000 годину (приміщення Гребінківської міської ради, пров. Олексія Припутня, 1).

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.337501 sec.)