29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні:
візитів всього: 171155
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 червня 2023 року

У День Конституції України, в парку міського Будинку культури відбувся благодійний звітний концерт «Звучи, рідна мово!».

На території парку розгорнулися книжкові та фотовиставки, виставки – продажі ляльок, оберегів, прикрас, вишиванок, виробів з мила та різних смаколиків. Перед сценою стояла скринька для збору коштів для наших військових. Адже всі культурно-мистецькі заходи у Гребінківській громаді присвячуються нашим захисникам. Лише завдяки воїнам, що боронять нашу Україну, можливі такі зібрання.

Працівники культури та аматори сцени підготували чудовий концерт, де співали солісти та дуети, грали та співали ансамблі та самодіяльні хорові колективи, танцювали дівчатка з хореографічної студії «Максимум».

Гребінківці зібрали на цьому концерті 17 тисяч 177грн на потреби Збройних Сил України.

28 червня 2023 року

Пам'ятаймо про наші права, та не нехтуймо нашими обов'язками.

Конституція, як рентген, показує сильні та слабкі сторони народу. Наші принципи, наші цінності, наші ідеали. Рівень свободи і права, які ми готові захищати. Рівень зрілості й обов’язки, які готові виконувати.

Україна починається з кожного з нас!

Віримо у міцність Збройних Сил України!

Миру та Перемоги Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко

27 червня 2023 року

Сьогодні, 27 червня Гребінківська громада провела в останню дорогу свого земляка - Сергія Миколайовича Ставицького. Живим коридором вишикувалися люди, щоб провести Героя. Рідні, друзі, односельці прийшли попрощатися з мужнім солдатом, який віддав своє життя за Україну. Перед присутніми виступив міський голова В.І. Колісніченко. Віталій Іванович назвав поіменно всіх наших земляків-героїв, що загинули, захищаючи нашу країну. Присутні вшанували їх Хвилиною Мовчання.

Теплими спогадами про Сергія Ставицького поділилися колишній директор Олександрівської школи, де він навчався; командир артилерійської бригади, де служив воїн. Про військовий шлях Героя розповів І.Білоцерківець, представник п’ятого відділу Лубенського РТЦК та СП. Співчуття рідним Героя висловив староста Олександрівського старостату С. Плахтир. На сільському кладовищі чин відспівування загиблого воїна провели священники ПЦУ.

26 червня 2023 року

«Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Visionest Institute (Естонія) оголошено набір на міжнародну програму для представників МСБ  з індустрій, які задіяні у відбудові України!

  Ukraine Rebuilding Task Force - це підвищення навичок малих та середніх підприємств у доступі до західних ринків та співробітництві з міжнародними компаніями щодо відбудови України з акцентом на цифровізації та сучасних know-how в розвитку бізнесу. Чисельним міжнародним організаціям та компаніям, які фінансуватимуть та братимуть участь у відбудові нашої держави, будуть потрібні надійні та кваліфіковані партнери в усіх регіонах. Під час навчання на програмі ви отримаєте знання та практичні навички для інтернаціоналізації своєї діяльності, грамотної роботи з цифровими медіа, пошуку партнерів та встановлення ділових відносин, і багато чому ще. Ви створите план для свого підприємства та долучитесь до спільноти однодумців, з якими зможете реалізувати спільні проєкти з відбудови України.

26 червня 2023 року

Команда «Це Крафт» вже три роки, а АРР ТОТГ - від 2012 року займається розвитком та підтримкою мікропідприємництва у сільських територіях України для розвитку економіки територіальних громад. Команда залучає та реалізує грантові програми, надає безкоштовні консалтингові послуги з дизайну, упаковки продукції, сприяє залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій, впроваджує проєкти щодо розвитку виробництва крафтової продукції в громадах України.

23 червня 2023 року

Мінцифри створено та забезпечено функціонування єдиного державного вебпорталу цифрової освіти, що призначений для реалізації права кожного на якісну та доступну освіту шляхом забезпечення створення можливості дистанційного навчання через Інтернет. Це освітні серіали, що дозволяють українцям відкрити нові кар’єрні можливості та зробити перший крок до нової професії. Користувач Дія.Освіта може створити персональну траєкторію навчання, вибравши ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. Для тих, хто ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професії – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних вакансій. Тематика освітніх серіалів надзвичайно широка, пріоритет на професіях, що мають попит на ринку праці. Також на Дія.Освіта можна переглядати освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Усі вони є безоплатними та доступними всім охочим і завжди такими залишатимуться.

23 червня 2023 року

Шановні державні службовці Гребінківської громади!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем державної служби!

Професія державного службовця – це нелегка, клопітка та відповідальна праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Саме на державних службовців покладається велика відповідальність у вмінні реагувати на непрості виклики сьогодення, а особливо під час війни.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів у вашій важливій і відповідальній справі. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Міцного здоров`я вам, найскорішої перемоги, благополуччя, успіхів та нових здобутків в ім’я майбутнього України!

Бажаємо, щоб кожен день вашого життя був щасливим, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку перед нашою країною!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

22 червня 2023 року

Національна соціальна сервісна служба України спільно з Центром демократії та верховенства права розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування / органами державної влади та волонтером.

Цей договір створено для полегшення комунікації в співпраці між волонтером та організаціям в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Ознайомитися зі зразком договору можна за посиланням: https://nssu.gov.ua/volonterstvo/zrazky-dohovoriv-pro-volontersku-diialnist

22 червня 2023 року

Наприкінці травня за участі громадської організації «Центр психологічної допомоги «Конфіденс» стартував новий масштабний багатофункціональний проєкт «Зупинка: Я» – спільна ініціатива програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), держави і громадських організацій для надання комплексної психологічної допомоги та психоедукації для зміцнення психічного здоров’я, попередження виснаження та відновлення ресурсу українців.

Проєкт охоплює дві області – Полтавську й Сумську, і є унікальним за своєю суттю, адже передбачає всебічну підтримку учасників, зокрема консультації з психологом, за потреби – з психіатром, довготривалий супровід, роботу онлайн та наживо, роботу мобільних психологічних команд, які працюватимуть у різних населених пунктах, навіть найменш доступних. Учасники мають можливість долучатися до вебінарів, майстер-класів, лекцій, ретритів тощо. Також у межах проєкту передбачена видача гуманітарної допомоги.

До проєкту можуть доєднатися батьки, батьки й опікуни дітей з ООП, жінки з дітьми до 18 років, у сім’ях яких загинули годувальники, спеціалісти професії «Люди-люди», які зіткнулися з вигоранням.

21 червня 2023 року

На виконання термінового доручення заступника начальника Полтавської облвійськадміністрації від Лубенського району формується дві бригади, які будуть почергово відправлятися до Херсонської області для виконання робіт з ліквідації наслідків підтоплення територій.
Термін перебування бригади орієнтовно 2 тижні.
Одна бригада повинна включати:
10 прибиральників,
2 електрика,
2 сантехніка,
2 слюсаря.
Звертаємося до жителів громади бути солідарними, не стояти осторонь біди херсонців та долучитись до ліквідації наслідків підриву дамби на Каховському водосховищі!
За довідками звертатися за телефоном: +380 (95) 7051938, Анатолій Сидоренко.

19 червня 2023 року

Шановні аграрії та фермери Гребінківської громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем фермера!

Це свято об'єднує всіх, хто незважаючи на обставини, незважаючи на військові дії та постійну небезпеку, продовжує виконувати свою повсякденну роботу, щоб наш народ, в цей нелегкий час, був з хлібом і мав до хліба!

Війна об'єднала народ України, аграрії Гребінківської громади, як його невід'ємна частина, теж активно долучились до допомоги Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам.

Бажаю Вам щедрих ужинків, фінансових здобутків, економічного зростання, нехай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

Миру та Перемоги нам усім!

 

З повагою

міський голова                                                                                       Віталій Колісніченко

16 червня 2023 року

На прохання військовослужбовців з 93 окремої механізованої бригади, в якій служить наш земляк, перераховано кошти для придбання бойового автомобіля;

для захисника із військової частини А4895 закуплено засоби гігієни та тактична аптечка також придбана гума для автівки А4219, на якій наші військові здійснюють бойові завдання.

Тільки разом ми здолаємо ворога!

Наша сила – у єдності, боротьбі та вірі у Перемогу!

15 червня 2023 року

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) запрошують осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту та які мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність українських компаній на практично-освітню програму Export Consultants Mastery.

Export Consultants Mastery - це інтенсивна навчальна програма (попередня назва Train the Trainers), яка ставить на меті розвинути експортні та консалтингові навички учасників та допоможе вийти на новий рівень, розпочавши кар’єру консультанта.

Протягом навчання учасники також отримають покрокову інструкцію зі створення власної консалтингової компанії або початку індивідуальної консалтингової діяльності у сфері експорту.

14 червня 2023 року

Обміняти українське посвідчення водія на українське за кордоном можна в шістьох країнах: Польщі, Словаччині, Туреччині, Чехії, Німеччині та Іспанії. Цю послугу надають у десятьох центрах «Паспортного сервісу», розповів начальник Лубенського сервісного центру МВС Сергій Шапошніков.

Обміняти посвідчення водія за кордоном можна у випадку:

непридатності посвідчення для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо);

зміни персональних даних власника (прізвище, ім’я, по батькові);

закінчення терміну дії посвідчення водія (зокрема, для посвідчень, виданих вперше на 2 роки, обмін відбувається без складання іспитів, якщо водій протягом двох років з дня видачі такого посвідчення вчинив не більше двох адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху);

за бажанням власника.

13 червня 2023 року

Протягом весняно-літнього періоду спеціалісти управління фітосанітарної безпеки здійснюють моніторинг поширення та шкодочинності багатьох шкідливих організмів: бур'янів, шкідників та хвороб сільгоспкультур. Серед яких такий злісний бур'ян як Амброзія полинолиста, який щороку захоплює все більші площі, особливо необроблювані.

В Україні амброзія вперше зафіксована в 1914 році, в якості лікарського засобу – замінника хіни, її культивував німець, на прізвище Крікер. Пізніше амброзія була повторно завезена на південний схід з фуражем для армії Денікіна. Третя хвиля поширення відбулася у другу світову війну з колесами вантажного транспорту. 

12 червня 2023 року

6 червня на апаратній нараді в Гребінківській міській раді урочисто вручили нагороду Захиснику Вітчизни – Муравському Юрію Валерійовичу.

Юрій Муравський народився в місті Гребінка. Закінчив Гребінківську ЗОШ №3, працював у Дарницькій дистанції колії 10 років. Проходив строкову військову службу в Національній гвардії України з 18.12.1995 р. по 9.01.1997р.

Проходив військову службу за контрактом у 30-й механізованій бригаді імені Костянтина Острозького з 23.08.2017 р. по 25.08.2020 р. на посаді сапера. Учасник бойових дій. Призваний по мобілізації в 93-у механізовану бригаду “Холодний яр” 22.03.2022 року. 20 вересня 2022 року, під час виконання бойового завдання з відбиття агресії окупаційних військ російської федерації, в результаті обстрілу з артилерії та міномету отримав поранення. 10 березня 2023 року звільнений за станом здоров’я.

10 червня 2023 року

Спільна біда – війна, яку розпочала рф проти України, не залишила нікого байдужим. Наша громада згуртувалась і всіляко допомагає внутрішньо-переміщеним особам. Трагедія, яка сталася на Каховській ГЕС, позбавила багатьох жителів Херсонщини життєво-необхідних речей. Працівники Гребінківського міського будинку культури дбайливо спакували одяг, який небайдужі гребінківці принесли для тимчасово-переміщених осіб, та сьогодні через Нову Пошту посилки з дорослим та дитячим одягом вже відправлені до південного регіону.

9 червня 2023 року

Щодня війна приносить сумні звістки, за свободу і незалежність гинуть найкращі. Трагічна звістка чорним крилом облетіла Гребінківську громаду… І знову втрати наших земляків. 5 червня обірвалося життя мужніх воїнів: молодшого сержанта КОЗІНА Сергія та солдата МІНЧЕНКА Сергія.

Сьогодні жителі громади провели їх в останню земну путь, помолившись і вклонившись низько їхній вічній пам’яті…

Козін Сергій Олександрович народився 19 вересня 1991 р. в м. Гребінка, закінчив Гребінківську ЗОШ №4. За освітою електрозварник, навчався у навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти. У 2012 р. проходив службу в ЗСУ. З 2012 по 2019 р. працював монтером колії у “Гребінківській дистанції колії”. Учасник антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Мобілізований навесні 2022 року та проходив військову службу молодшим сержантом, навідником 1 відділення спеціального призначення 2 взводу спеціального призначення 1 роти військової частини А4118.

7 червня 2023 року

З 1 червня в роботі сервісних центрів МВС передбачені чотири зміни й одна з них – впровадження цифрових проєктів. Зокрема йдеться про цифровізацію документів: посвідчення водія або свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу в застосунку Дія стає не просто рівнозначним до фізичних документів, а може повністю їх замінювати. Це означає, що громадянин може відмовитися від пластикових документів і мати їх лише в цифровому форматі, пояснив начальник Лубенського сервісного центру МВС Сергій Шапошніков.

Оформлення посвідчення водія в електронному форматі вже доступне для клієнтів. Послуга запрацювала 23 травня й за цей час Лубенський сервісний центр МВС отримав 40 заявок. Загалом в області таких заявок оформлено понад 500.

За словами Сергія Шапошнікова, отримати виключно електронний документ, без використання пластикового бланка, можна не лише через Дію, а й звернувшись безпосередньо до сервісного центру МВС.

6 червня 2023 року

Міністерство юстиції України ініціювало інформаційну кампанію системи безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Мета кампанії – висвітлити проблему насильства в умовах війни, проінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе. Розголос важливий – це спонукає інших звертатися по допомогу.

6 червня 2023 року

Відтепер ви зможете подати онлайн-заявку на отримання ваучера безпосередньо на порталі Державного центру зайнятості - https://www.dcz.gov.ua/ і ваша заявка буде опрацьована фахівцями служби зайнятості протягом 3 робочих днів!

На сьогодні завдяки ваучеру можливе навчання за 123 професіями та спеціальностями. Серед робітничих професій - такі затребувані у роботодавців, як: бетоняр; штукатур; муляр; продавець непродовольчих товарів, продавець продовольчих товарів, молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими; монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; слюсар будівельний; електромонтер з ремонту та обслуговування апаратури та пристроїв зв’язку; електромонтер з експлуатації розподільних мереж; оператор котельні; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування; провідник пасажирського вагона; службовець на складі (комірник); дорожній робітник тощо.

6 червня 2023 року

Шановні працівники засобів масової інформації!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення вашого професійного свята – Дня журналіста!

Ваша професія – одна з тих, в які приходять за покликом небайдужого серця. Саме ви формуєте громадську думку та відстоюєте інтереси людей, допомагаєте аналізувати проблеми і знаходити ефективні шляхи їх вирішення.

Щиро дякуємо вам за вірність своєму покликанню, послідовність та принциповість у висвітленні актуальних питань життя нашої громади.

Бажаємо вам міцного здоров'я, миру, добра, щастя, сімейного затишку і благополуччя. Творчого вам натхнення, вагомих здобутків у професійній діяльності, зростання аудиторії ваших шанувальників.

Закликаємо всіх мешканців Гребінківської громади підтримати нашу газету «Гребінчин край» і передплатити до кінця року для себе і своїх рідних. З другого півріччя газета буде виходити на 8 сторінках. Оформити передплату можна в редакції або на пошті.

2 червня 2023 року

Зловмисники у телефонних розмовах випитували дані банківських карт потерпілих, видаючи себе за працівників банків або правоохоронців. Жертвами правопорушників були громадяни Ізраїлю. Шахрайську схему викрили в ході міжнародної поліцейської операції. 

Протиправну діяльність організатора call-центру, 40-річного громадянина України, викрили співробітники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчим управлінням поліції Запорізької області, працівниками Офісу Генерального прокурора та правоохоронцями держави Ізраїль.

2 червня 2023 року

Міжнародна гуманітарна організація Меrсу Соrрs розпочинає прийом заявок на отримання фінансової допомоги від сільськогосподарських підприємств, зокрема фермерських господарств у розмірі 40 000 доларів США. 

1 червня 2023 року

У Центрі надання адміністративних послуг Гребінківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 35) ви зможете:

- зареєструвати народження дитини,

- отримати свідоцтво про смерть.

1 червня 2023 року

День захисту дітей - світле свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радістю, теплом перших літніх днів. Але в Україні, на жаль, цьогоріч це свято, як і дитинство мільйонів українських дітей, обпалене війною

Нехай наші діти якомога довше залишаються безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим.

Любі дітки - ваше завдання на сьогодні - продовжувати навчатись, здобувати нові знання, вивчати нашу історію, любити і пишатися Україною. Ці знання у майбутньому вам обов’язково знадобляться для розвитку і відновлення нашої держави! Впевнені, вже найближчим часом ми всі разом відбудуємо Україну, зробимо її ще сильнішою, могутнішою та щасливою!

Ми бажаємо вам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, вірних друзів та сяючих посмішок. А батькам побажаємо терпіння, доброти і мудрості. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.366855 sec.)