25 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні:
візитів всього: 171818
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
29 серпня 2023 року

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Сьогодні міський голова Віталій Колісніченко, посадовці Гребінківської міської ради, працівники 5-го відділу Лубенського РТЦК та СП, старости старостинських округів поклали квіти на Алеї пам’яті Героїв та до могил загиблих земляків.

Покладання квітів є символом вдячності та поваги до тих, хто віддав своє життя за майбутнє України.

Ми схиляємо голови перед близькими та рідними захисників, в пошані до кожного нашого Героя, адже жодні слова не можуть вгамувати біль втрати.

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати.

29 серпня 2023 року

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять захисників України, які віддали життя за нашу свободу та незалежність.

Вічна пам'ять та шана, низький уклін всім захисникам та захисницям, які загинули, боронячи рідний край. Ми ніколи не забудемо їхнього подвигу. Пам’ятаємо і будемо пам’ятати!

Герої не вмирають!

28 серпня 2023 року

Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:

· роз’яснення можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на підконтрольну Уряду України територію; 

· отримання свідоцтва про народження дитини в умовах воєнного стану або його легалізації, якщо документ отриманий на непідконтрольній території; 

· встановлення контакту з дитиною, яку вивіз один із батьків за кордон; 

· заповнення форми розшуку дитини або заявки на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни;

· інші питання, пов’язані з порушеннями прав людини.

28 серпня 2023 року

П’ятий відділ Лубенського РТЦК та СП продовжує агітаційну роботу на військову службу за контрактом.

Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода.

Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

Особи сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом та мають освітній ступінь не нижче бакалавра, направляються на курс військової підготовки за напрямом, що відповідає профілю службової діяльності. З урахуванням потреби в офіцерах такої спеціальності, вони можуть призначатися на посади, що підлягають заміщенню особами молодшого офіцерського складу, з подальшим присвоєнням офіцерського звання.

Можливість навчання.

25 серпня 2023 року

6 серпня 2023 року набула чинності Постанова Кабміну № 437, яка вносить зміни до процедури першої реєстрації на території України нових авто. Завдяки цим змінам автосалони зможуть реєструвати транспортні засоби від імені покупця без необхідності нотаріального оформлення довіреності, а також необов’язковими тепер стають «транзитні» номерні знаки.

Покупець отримує можливість зекономити час і гроші. Автосалони отримали можливість генерувати довіреність на право представляти інтереси покупця. Тепер таку довіреність сторонам можна підписати просто в автосалоні й без нотаріуса. Довіреність, а також акт приймання-передачі транспортного засобу формується за допомогою Єдиного державного реєстру, на них можна накласти електронний цифровий підпис або підписати паперовий бланк – залежить від того, як зручно покупцеві.

25 серпня 2023 року

З 7 серпня в Україні можна онлайн обрати та забронювати номерний знак для транспортного засобу. Ця послуга доступна в Електронному кабінеті водія в розділі «Електронні послуги». За можливість вибору будь-якої комбінації цифр, крім визначеної, тепер існує оплата – 360 грн, раніше вона була лише за визначену комбінацію цифр – від 4 800 до 36 000 грн.

Тепер, якщо автовласник або покупець хоче отримати саме бажану комбінацію, то з’явилася можливість перед візитом до сервісного центру МВС не просто подивитись, які в цьому конкретному сервісному центрі МВС є вільні номерні знаки, а навіть вибрати та замовити бронювання номерного знака.

Як працює онлайн-послуга бронювання номерних знаків?

Для початку варто авторизуватись в Електронному кабінеті водія через один зі зручних способів: банкінг, Дія.Підпис або електронний підпис.

Онлайн-послуга дозволяє зарезервувати наявний в сервісному центрі МВС уже виготовлений номерний знак. Він там чекатиме до 10 днів, поки його закріплять за певним транспортним засобом.

24 серпня 2023 року

24 серпня, в день, коли усі ми відзначаємо одне з найголовніших свят нашої держави – День Незалежності України, у Гребінці відкрили Алею Пам’яті Героїв.

Війна забирає життя найкращих синів і доньок України, серед тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність, за свободу думки і цілісність нашої держави є і наші земляки.

Ми прагнемо зберегти пам’ять про наших славних Героїв. Алея Пам’яті відкрита в знак спомину, шани та поваги до Героїв, які віддали своє життя за рідну землю, волю та свободу України.

24 серпня 2023 року

Наша держава має тисячолітню історію, але раз у раз доводиться боротися та відновлювати її незалежність. Та ми, українці, сильні й незалежні душею, тож вибороли незалежність своїй країні. І боротимемось надалі.

Слава Україні!

Героям слава!

Разом переможемо!

23 серпня 2023 року

День одного з державних символів України.

Наш стяг у водах Дніпра та Олешківських пісках.

І насамперед у наших серцях, бо сміливість має жовто-блакитний колір!

19 серпня 2023 року

Прагнення бодай чимось долучитись до допомоги захисникам України сьогодні властиве кожному свідомому українцеві. Не залишаємось осторонь і ми – жителі Гребінківської громади. Продовжуємо проводити благодійні заходи та збирати кошти на підтримку наших захисників.

Цього разу придбали генератор, ремінно-плечову систему (розгрузку) та плитоноску для земляків, які зі своїми побратимами тримають східний напрямок фронту.

На запорізький напрямок поїхали набір інструментів для ремонту військової техніки та активні навушники. А ще, дякуючи Івану Лащу, нашим мужнім захисникам передали солодкий гостинець та дуже корисний продукт – мед.

Дякуємо кожному, хто долучається до збору коштів! Продовжуємо нашу боротьбу, нищимо ворога, рухаємось вперед!

18 серпня 2023 року

Щорічно літньої пори на території  громади всі аграрії активно проводять збирання сільськогосподарських культур.

На сьогодні дуже гостро стоїть питання  появи пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків впродовж та після завершення збирання врожаю.

Спалювання стерні, соломи і сухої рослинності або її залишків призводить до збіднення вмісту гумусу найбільш родючого поверхневого шару ґрунту, знищує безцінну біосферу ланів, яка могла б суттєво підвищити врожайність у наступні роки, тваринний світ, несе загрозу виникнення пожеж в полезахисних лісових смугах, лісах, а іноді й травмування або загибелі людей.

17 серпня 2023 року

Звертаємо вашу увагу на недопущення перевантаження транспорту під час переміщення зернових та технічних культур.

Для запобігання руйнування автомобільних доріг загального користування необхідно організовувати свою господарську діяльність з урахуванням вагових обмежень повної маси і осьового навантаження вантажних автомобілів.

Забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т автомобільними дорогами загального користування місцевого значення.

Сучасні транспортні засоби за своєю конструкцією спроможні перевозити вантажі, що значно перевищують несучу здатність автомобільних доріг.

Просимо Вас забезпечити під час збиральних робіт вимоги щодо граничних обмежень фактичної маси транспортних засобів і недопущення руху великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами та вулицями населених пунктів громади.

17 серпня 2023 року

У закладах торгівлі та громадського харчування на території Полтавської області продаж будь-яких алкогольних напоїв дозволено щоденно з 08.00 години до 22.00 години починаючи з 17.08. 2023 року. Відповідне рішення ухвалено на Раді оборони Полтавської області, засідання якої відбулося 15 серпня 2023 року.

Суб’єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері реалізації алкогольних напоїв, заборонено продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, працівникам правоохоронних органів та працівникам/військовослужбовцям сектору безпеки і оборони України.

17 серпня 2023 року

Основною причиною виникнення  пожеж в екосистемах є необережне поводження з вогнем людей, які безвідповідально ставляться до дотримання правил пожежної безпеки (необдумано викидають недопалки або сірники у суху траву), а у сукупності із спекотливою погодою та сильними вітрами отримуємо пожежі, які завдають значних збитків державі, а також несуть непоправну шкоду навколишньому середовищу. А те, що основною причиною виникнення пожеж на відкритих територіях є саме людський фактор — можна легко підтвердити вражаючими статистичними показниками.

Тож, зважаючи на загрозу виникнення загорянь під час підвищення температурних показників, Лубенське РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області звертається до населення з проханням не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час відпочинку на природі.

15 серпня 2023 року

Брифінг щодо Закону України 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Нещодавно в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова під час брифінгу в Полтавській військовій адміністрації з представниками Офіційного медіа центру «Новини Полтавщини» повідомила платників податків про набуття чинності Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон України № 3219-IX). 

14 серпня 2023 року

У свято Маковія відвідали наших захисників, які знаходяться на ротації. За кошти, зібрані під час благодійних заходів, придбали та відвезли гуму для військового автомобіля, що виконує бойові завдання. Передали овочі від Тополівського старостату. У свято Медового Спасу не обійтися без меду, тому пасічник із с. Стукалівки Іван Лащ передав солодкий гостинець на здоров'я нашим захисникам. У вдячність мешканцям Гребінківської громади земляки передали прапор з підписами військовослужбовців свого підрозділу.

Слава Україні! Слава її героям! Разом до перемоги.

14 серпня 2023 року

Особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»

У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) інформуємо про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265).

14 серпня 2023 року

Громадська організація “Зелена альтернатива України” підготувала правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної російської агресії.

Переглянути

14 серпня 2023 року

Мінмолодьспортом спільно з партнерами у 2023 році продовжено роботу щодо реалізації Національної програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA, мета якої сприяння процесам залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя у громадах, що постраждали від війни з росією.

Програма здійснюється шляхом молодіжних обмінів, які залучатимуть молодь з різних областей України. Програма 2023 року зшиває всю країну, від Заходу до Сходу – 24 обміни, 24 громади, 3 хвилі відбору: - І хвиля обмінів - червень - липень (набір закрито); - ІІ хвиля обмінів - липень - серпень (набір закрито); - ІІІ хвиля обмінів - серпень – вересень.

12 серпня 2023 року

Україна вже вдруге святкує це свято разом з іншими країнами Європи.

Сьогодні день тих людей, на яких покладаються надії, і з ким пов'язане майбутнє нашої громади та всієї країни і майбутнє кожного з нас.

Зараз українська молодь навчається, волонтерить, працює, шукає свій шлях в професіях і захищає Україну.

У цей день хочеться побажати, щоб Перемогою закінчилась ця страшна війна, коли ми оплакуємо наших дітей, тих, хто назавжди лишився молодим. Щоб молодь мала всі перспективи для розвитку і впевнено взялась за відбудову.

Бажаю молодим дівчатам та хлопцям мирного неба, здійснення мрій та бажань.

Наша молодь — гордість країни!

Цінуйте ці прекрасні роки і живіть щасливо.

З Днем молоді!

 

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

11 серпня 2023 року

Загальні правила поведінки на воді:

1. Відпочинок на воді (купання, катання на човнах) повинен бути тільки в спеціально відведених та обладнаних для цього місцях.

2. Не переоцінюйте своїх сил.

3. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби.

4. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду за швидкості вітру до 10 м/сек, при температурі води – не нижчою за +18°С, t° повітря – не нижчою за +24°С.

5. Заходити у воду необхідно повільно, дозволяючи тілу адаптуватися до зміни температури повітря та води.

6. У воді варто знаходитися не більше 15 хвилин.

7. Не рекомендується купатися поодинці біля крутих, стрімчастих і зарослих густою рослинністю берегів.

8. Перед тим, як стрибати у воду, переконайтеся, що дно безпечне, а глибині водоймища достатня.

9. Пірнати можна лише там, де є для цього достатня глибина, прозора вода, рівне дно.

11 серпня 2023 року

Робота займає значне місце в житті кожної людини. Починаючи з лютого 2022 року життя кожного українця і українки зазнало невиправних та прикрих змін, не виключенням стала й сфера праці.

Наразі рівень безробіття в Україні сягнув рекордних 33,3%, а тисячі українців втратили роботу з різних причин. Перед багатьма постає необхідність починати свій кар’єрний шлях з нуля, а роботодавці стикаються з нестачею кадрів, необхідністю перепрофілювання чи релокації бізнесу та пошуком нових працівників.

Для того, щоб допомогти українцям знайти роботу, а підприємствам закрити потребу в якісних та кваліфікованих кадрах, Маріупольська Спілка Молоді за підтримки Міжнародної організації з міграції оголошує реєстрацію на «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»: https://bit.ly/3q57hVn

Онлайн Ярмарок – це можливість для українців отримати роботу, ознайомитися з актуальними вакансіями, які будуть затребувані в найближчі роки, а для роботодавців - знайти вмотивованих і кваліфікованих працівників.

11 серпня 2023 року

Полтавська облвійськадміністрація формує Портфель інвестиційних пропозицій Полтавської області.

Запрошуємо всіх зацікавлених суб’єктів господарювання та ініціаторів Start-up долучитись та надати свої інвестиційні пропозиції та проекти різного ступеню готовності: від бізнес-ідей до готових інвестиційних проектів в різних галузях економіки!

Портфель інвестиційних пропозицій Полтавської області –  це база даних та сформований на її основі презентаційний каталог, який дасть змогу просувати та рекламувати активні інвестиційні можливості Полтавщини для пошуку та залучення потенційних партнерів та ресурсу для реалізації інвестиційних проектів.

Хто може взяти участь?

Вже існуючий бізнес, що прагне реалізувати нові проекти та масштабуватись і потребує залучення інвестиційних ресурсів (інвестиції у статутний капітал/кредитні ресурси/часткове грантове покриття);

Start-up , що шукає ресурсу для реалізації ідеї.

9 серпня 2023 року

З метою забезпечення принципів прозорості і відкритості у діяльності Держпродспоживслужби, профілактики правопорушень у сфері захисту прав споживачів та підвищення рівня поінформованості суспільства у відповідній сфері Держпродспоживслужбою створено та забезпечено функціонування телеграм-каналу «Захист прав споживачів» (посилання: https://t.me/zahust_prav). На каналі оприлюднюються актуальні новини, інфографіка, відео- і фотоматеріали у сферах захисту прав споживачів, торгівлі, товарознавства.

8 серпня 2023 року

Мар’янівська земля – батьківщина нашого славного поета-байкаря. На в’їзді до села стоїть пам’ятник Є.П.Гребінці. Скільки культурно-мистецьких заходів, свят та концертів починалося на цьому місці! Вдячні земляки приходили вклонитися Євгену Павловичу, покласти квіти до пам’ятника. Тут звучали вірші та поеми, присвяти та настанови…

Тепер на священному для гребінківців місці проводжають в останню путь Героїв…

Вся гребінківська громада зібралася біля пам’ятника Є.П.Гребінки 8 серпня, щоб попрощатися з захисником України – Миколою Володимировичем Харченком. Відважний воїн загинув 31 липня в боях за Україну.

7 серпня 2023 року

У нашій місцевості нецентралізоване водопостачання налагоджують за рахунок трубчастих та шахтних колодязів. Воду беруть з різних водоносних горизонтів і різної глибини, але здебільшого використовують ґрунтові води з другого і третього водоносних горизонтів, захищених від забруднення. Чим глибше розташований шар води, тим вона чистіша. При нецентралізованому водопостачанні вода повинна бути безпечною в епідемічному відношенні, мати нешкідливий хімічний склад і добрі органолептичні властивості. Найбільшим ризиком, що виникає під час споживання питної води є мікробіологічне забруднення і підвищений вміст нітратів.

6 серпня 2023 року

Традиційно на початку серпня жителі Гребінки відзначають день народження міста.

Цей день об’єднує всіх, кому дорога Гребінка, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті залізничників, з його особливими традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

Але зараз, коли у боях за незалежність гинуть наші захисники, не час для святкувань. Ворог зазіхає на нашу територіальну цілісність і суверенітет, вперто не визнає наше право на існування як нації зі своєю мовою, історією, звичаями і традиціями. Всі сили та молитви нашого народу спрямовані на захист своєї землі. Багато гребінківців боронять рідну землю. А жителі громади надають посильну допомогу на фронт, долучаючись до багатьох благодійних заходів, які проводять у місті та селах нашої громади.

Головна наша зброя – це бути єдиними у нашому прагненні вибороти Перемогу.

А після нашої Перемоги ми відсвяткуємо усі свята!

4 серпня 2023 року

Навички соціальної інженерії (наука про людську поведінкову реакцію) вони вправно втілюють в різні сфери життя, підлаштовуючись під обставини. Так, з появою виплат ВПО, з’явився великий вал фішингових схем: це всі ті повідомлення в месенджерах та соціальних мережах з текстом: «Уряд погодив нові виплати українцям». Текстову інформацію завжди супроводжувало посилання, яке вело потенційну жертву на сторінку, яка вимагала лишити дані свого карткового рахунку для здійснення виплат. Ці посилання розроблені шахраями і всі дані, які ви на них лишаєте, потрапляють прямісінько до рук злодіїв. 

4 серпня 2023 року

Слідчі слідчого управління міста Києва під процесуальним керівництвом столичної прокуратури спільно з прикордонниками припинили діяльність масштабної злочинної організації з продажу новонароджених дітей іноземцям.

Зловмисники вербували  малозабезпечених жінок для участі у програмі так званого «сурогатного материнства».

Правоохоронці встановили, що члени групи підшукували вагітних жінок в Харківській області, які перебували у скрутному матеріальному становищі.

3 серпня 2023 року

Шановні гребінківці!

У зв`язку із відсутністю пропозицій на перейменування від мешканців вулиць та провулків міста Гребінка, а саме:

вулиця Горького

вулиця Лізи Чайкіної

вулиця Кутузова

вулиця Лермонтова

вулиця Ломоносова

вулиця Маяковського

вулиця Мічуріна

вулиця Чернишевського

провулок Маяковського

провулок Суворова

термін подання пропозицій продовжено до 17 серпня 2023 року.

3 серпня 2023 року

Шановні мешканці Гребінківської громади!

Просимо взяти участь в опитуванні щодо створення Молодіжної ради у громаді за посиланням https://forms.gle/u6oNn9QpCXsQQ3Ft6 або за QR-кодом

3 серпня 2023 року

В теперішньому становищі неабияк важливо розуміти важливість роботи благодійних фондів. Кожен українець як ніколи раніше відчуває свою значимість та робить все, щоб наблизити перемогу якомога раніше. Але, крім того, велика кількість громадян боїться долучатись до донатів, натрапивши на інформацію про нові схеми шахрайств, що зародились на тлі самоусвідомлення українців та активізації волонтерства та благодійності. Чимало людей не займаються благодійністю, оскільки підозрюють, що прохачі намагаються їх ошукати. Отож, що вигадують шахраї та як відрізнити благодійний збір від промислу не правопорядних громадян? 

3 серпня 2023 року

Продовжуємо проводити благодійні заходи в громаді та збирати кошти для підтримки наших мужніх захисників. На замовлення  воїнів-земляків, які боронять рубежі нашої держави на Харківщині в складі зенітно-ракетної батареї самохідно-артилерійського дивізіону, були надіслані засоби гігієни.

Тільки в єднанні наша сила! Разом переможемо!

2 серпня 2023 року

Шановні мешканці громади!

На даний час не надійшли пропозиції на перейменування по таким вулицям та провулкам міста Гребінка:

вулиця 1-го Травня

вулиця Горького

вулиця Кутузова

вулиця Лермонтова

вулиця Ломоносова

вулиця Мічуріна

провулок 1-го Травня

провулок Маяковського

провулок Суворова

2 серпня 2023 року

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки і розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

2 серпня 2023 року

Урядовий проект “єРобота” передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Він спрямований на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць.

Проект включає 6 грантових програм, зокрема, українці зможуть отримати:

мікрогранти для створення власного бізнесу;

гранти для розвитку переробного підприємства;

державне фінансування закладки саду;

кошти для розвитку тепличного господарства;

грант на реалізацію стартапу, у тому числі в сфері ІТ;

кошти на навчання ІТ-спеціальностям.

Отримати гранти можуть як підприємці-початківці, так і люди, що вже мають досвід у бізнесі. Подача заявки на грант здійснюється через Портал Дія.

1 серпня 2023 року

Звертаємо Вашу увагу на те, що завтра, 2 серпня останній день подачі пропозицій на перейменування вулиць та провулків громади.

Просимо мешканців вулиць та провулків, які підлягають перейменуванню терміново подати свої пропозиції за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJIU7nNbDm2ktc8GFHuXnLeY0dBO9TF0c_3pLBtJ_4EuAu5A/viewform чи QR-кодом.

Перелік вулиць


Анонси подій

25 квітня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання постійних комісій з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та засобів масової інформації.

о 14.00 - спільне  засідання виконавчого комітету та постійних комісій з питань  планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури.

Згідно з розпорядженням міського голови № 439  від 22 квітня 2024 року засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання переноситься на 26 квітня 2024 року на 1000 годину (приміщення Гребінківської міської ради, пров. Олексія Припутня, 1).

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.327926 sec.)