29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171156
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 серпня 2017 року

Дорогі діти! Шановні вчителі, батьки!

Швидко промайнуло літо і на порозі – місяць вересень, який скликає всю багатотисячну учнівську громаду для підкорення вічної дороги знань.   Здається, всі квіти вклоняються нині навчальним закладам, які відкривають двері назустріч новому навчальному року. І серед цього барвистого моря велично лунає заклична симфонія всенародного свята молодості та надій - Першого дзвоника, як символу нових стремлінь і почуттів, ідей і творчого пошуку, перспектив і можливостей. Кожен з вас, дорогі учні, чекав початку навчання з особливим трепетом у  душі, адже цей знаменний день дарує зустрічі друзям, сприяє новим знайомствам, народжує заповітні мрії.

 Любі наші першокласники! Віднині ви крок за кроком будуватимете свій власний світ, яким пишатиметься вся ваша родина, учителі, а в майбутньому - й наша країна. Нехай же ваше життя в школі  буде яскравим та змістовним, адже світ пізнання цікавий і по-справжньому нескінченний. Вирішальним у виборі подальших життєвих планів цей рік стане для наших одинадцятикласників.

Дорогі одинадцятикласники! Не зупиняйтесь на досягнутому, розвивайте свої здібності, вчіться долати труднощі й впевнено крокувати до власної мети.

Шановні колеги! Якість освіти, яку отримують наші діти, це – результат вашої наполегливої праці. Віддаючи свої знання, ви вкладаєте в учнів частку свого серця. Дякую всім, хто входить до класу, гуртка або секції, за високе почуття професійного обов’язку, терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту доступною для кожної дитини, цікавою, потрібною для молодого покоління.

Зичу всім  школярам наполегливості в навчанні, ґрунтовних знань, цікавих і змістовно насичених днів. Хай вашими успіхами, діти, пишаються батьки, що, безумовно, додаватиме їм здоров’я та життєвих сил.

Закликаю молоде покоління шанувати батьків, учителів і наставників, вивчати українську мову, історію, культуру і традиції. Без національної гідності і пам'яті людина втрачає Богом дану індивідуальність та унікальність.

Бажаю всім  міцного здоров'я, щастя, благополуччя, мирного неба, успішного навчання в ім'я процвітання рідного міста, краю,України.

Зі святом вас!

З повагою

Міський голова                                                                       В.І. Колісніченко

30 серпня 2017 року

Команда Гребінківської міської ради взяла участь в естафеті «З Україною в серці»,  присвяченій 26-ій річниці Незалежності України, яка пройшла вулицями нашого міста (вул.Євгена Гребінки - вул.Магістральна - вул. Незалежності - вул.Миру - вул. Євгена Гребінки), та зайняла 4 місце з 12 команд учасників. Перемогу здобула команда Гребінківської гімназії.

24 серпня 2017 року

ШАНОВНІ ГРЕБІНКІВЦІ!
 
     Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Сьогодні місто Гребінка постає осередком суспільної стабільності, нових трудових досягнень. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного міста, територіальної громади, Гребінчиного краю та всієї України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

Зі святами вас, дорогі гребінківці!

 

З повагою

Міський голова                                                                         В.І.Колісніченко

14 серпня 2017 року

Заходами обласної цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017-2020 роки передбачено проведення конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

   Метою конкурсу є виявлення у Полтавській області перспективних інвестиційних проектів в пріоритетних галузях економіки та їх подальше представлення потенційним українським та іноземним інвесторам шляхом формування пакету інвестиційних пропозицій та належного промоційного середовища.
   До участі у конкурсі запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці, студентство, науковці, громадяни України, які мають власну оригінальну бізнес-ідею, реалізація або розвиток якої потребує залучення інвестиційних ресурсів, забезпечить створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту.
   Пріоритетні галузеві напрями проектних пропозицій: молодіжний старт-ап; охорона здоров’я; освіта і наука; спорт, розваги, дозвілля; туризм; інфраструктура та транспорт; альтернативна енергетика та енергоефективні технології; агропромисловий розвиток; промислове виробництво.
   Детальна інформація про умови участі та положення конкурсу доступна на офіційному сайті облдержадміністрації (тематичний банер на головній сторінці, http://www.adm-pl.gov.ua/page/konkurs-investiciynih-proektiv-gorizonti-poltavshchini).
   Заявки приймаються до 18 серпня 2017 року через заповнення електронної заявки за лінком http://goo.gl/gGAXoV.
9 серпня 2017 року

Стало гарною традицією  в першу неділю серпня місяця святкувати День міста Гребінка – міста поета. 6 серпня 2017 року Гребінка відзначила свій 122 День народження. Уже з ранку в парку районного будинку культури розпочалася розважальна програма для дітей. Тим часом, на території Спортивного комплексу міста тривали спортивні змагання. Переможцями та призерами у спорті стали:

-  у змаганнях з волейболу:  перше місце зайняла команда з м. Пирятин, друге місце команда з смт. Драбів та  третє місце команда з м. Гребінка.

-  у змаганнях з баскетболу: переможцями стала команда Гребінка – 1, друге місце у команди з смт Оржиця, третє місце посіла команда Гребінка – 2;

- у змаганнях з гандболу перше місце зайняли гандбольний клуб «Гребінка», друге місце посіла команда Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи;

-  призерами  турніру з шахів стали: Борзенков Віталій, Скаржинський Роман та Неживий Юрій;

-  призерами турніру з тенісу стали: Запорожець Руслан, Дикий Валерій та Тюнніков Віталій;

- призерами з настільного тенісу серед чоловіків стали: Чорута Леонід, Тютюнник Сергій та Барабаш Олександр, а серед жінок Кулікова Євгенія, Прогрущенко Аліна, Крикун Надія.

Переможцям та призерам спортивних змагань були вручені грамоти міської ради та грошові винагороди.  

Протягом  дня в  парку проводились майстер-класи з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня запрошує…», працювали дитячі атракціони та заклади торгівлі. Традиційно діяли виставки виробів декоративно-ужиткового, прикладного, образотворчого мистецтва народних майстрів. Всі присутні отримали масу задоволення від виступу естрадно-духового оркестру. Колектив підібрав для гребінківців та гостей міста цікавий репертуар різножанрових творів, починаючи від музики українських та світових композиторів-класиків, закінчуючи джазовими творами. Програма святкувань була насичена і цікава. Щасливі та веселі обличчя дітей та дорослих, повітряні кульки, атракціони, смаколики та сувеніри. Погода також порадувала ясним небом.

Урочистими словами усіх присутніх  привітав зі святом голова міста Віталій Колісніченко. Він побажав усім миру та добробуту, міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи, щоб Гребінка була справді європейським містом, ще більш красивим та затишним. А також висловив сподівання, що серед гребінківців завжди пануватиме суспільна злагода, взаємна повага та довіра. 


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.192677 sec.)