18 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 13
візитів сьогодні:
візитів всього: 171622
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 травня 2017 року

   Дорогі юні друзі!
   Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.
   Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.
   Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою  юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.
   Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.
   Бажаємо вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

 

З повагою і найкращими побажаннями до вас

Міський голова                                                                     В. Колісніченко

25 травня 2017 року

    Шановні школярі, вчителі , батьки та випускники!
   Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
  Сьогодні перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року учні долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання.
  Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.
   Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх учнів і дітей душу,  серце  і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
   Бажаю вам віри і впевненості у завтрашньому дні. Зичу вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.
 
 
З повагою
Міський голова                                                               В. Колісніченко

 

23 травня 2017 року

    На минулому тижні  відбулося засідання спільної робочої групи з питань формування проектів рішень об’єднаної громади.
   Як уже повідомлялося, відповідно до статті 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», об’єднана територіальна громада вважається утвореною за цим Законом з дня набрання чинності рішеннями всіх рад, що прийняли рішення про добровільне об’єднання територіальних громад. Такі рішення Гребінківська міська рада та Мар’янівська сільська рада прийняли 30 березня 2017 року а Слободо-Петрівська сільська рада 31 березня 2017 року. Відповідно до вище вказаного вважається, що 31 березня 2017 року є датою створення Гребінківської об’єднаної територіальної громади.
   На черговому засіданні спільної робочої групи, до складу якої входять представники всіх громад, що об’єдналися, обговорено питання встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2018 рік.  
23 травня 2017 року

Відповідно до міської Програми роботи з обдарованою молоддю, яка затверджена рішенням 10 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання 23.12.2016 року, Положення про грошові винагороди педагогічним працівникам та учням-переможцям та призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам міжнародних, всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, затвердженого рішенням 15 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 27 квітня 2017 року  - 30 учнів загальноосвітній шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів міста отримають грошові винагороди за свої досягнення до свята Останнього дзвоника. Підписане відповідне розпорядження міського голови  від 16 травня 2017 року №139 про виплату грошових винагород, які можна буде отримати у відділенні Полтава-Банк.

12 травня 2017 року

  На Гребінківщині плеяда заходів з нагоди Дня Європи розпочалася 11 травня. З нагоди схвалення Радою ЄС законодавчої пропозиції щодо запровадження безвізового режиму для громадян України на урочисте підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу завітали представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських організацій, шкільна молодь, жителі міста.
   Право підняти прапори було надано представникам молодого покоління – учням Гребінківської гімназії, Гребінківських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №1 та №4, переможцям та призерам ІІІ туру Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін: Анні Медвідь, Владиславі Шевченко, Дімі Язловецькому, Назарові  Яценку, Євгенії Юзупкіній, Жанні Солдатенко, Дарині Попович, Вікторії Баранівській.
11 травня 2017 року

   Підготовка до відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні розпочалась задовго до самої дати. Відповідно до затвердженого виконкомом Гребінківської міської ради плану заходів, напередодні святкових днів, працівники комунального підприємства «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» провели заходи з благоустрою пам’ятників загиблим воїнам, які розміщені на території міста, та прилеглих територіях.
   5-8 травня 2017 року керівництво міської ради разом з районною організацією ветеранів та районним військовим комісаріатом, відвідали ветеранів війни на дому. Час йде вперед і з кожним роком їх - ветеранів, залишається в живих все менше і менше. Тож нашим святим обов’язком завжди є пам’ять про тих, кого немає поряд, та піклування про тих, хто воював за нас, хто живий. За рішенням міської ради, 16 учасників бойових дій та інвалідів війни 1941-1945 років отримали матеріальну допомогу. Це всі хто залишився живими.
   9 травня в парку Слави проведено мітинг та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам. Всіх загиблих в роки війни 1941-1945 р.р., всіх ветеранів війни, хто не дожив до цього дня, присутні  вшанували хвилиною мовчання. Під час проведення мітингу біля пам’ятника чергувала почесна варта, яка була представлена учнями старших класів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.
   Із святом, 72-ю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, гребінківців привітав міський голова Віталій Колісніченко. З вітальним словом виступили також голова райдержадміністрації В. Роспопов, голова районної ради В.Зінченко, голова Гребінківської районної ради ветеранів В. Неруш. Зворушливо від учнівської молоді виступили учні 9 класу Гребінківської ЗОШ І –ІІІ ступенів № 1 - Інга і Марія Цвєткова.
11 травня 2017 року

  1 травня 2017 року розпочався п’ятий конкурс фотографій природних пам’яток України «Вікі любить Землю», що має на меті поповнення Вікіпедії та інших Інтернет-проектів Фонду Вікімедіа фотографіями природоохоронних територій світу, створення найповнішої бази фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду України, а також для привернення уваги до проблем захисту навколишнього середовища.
  «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth) – міжнародний фотоконкурс, метою якого є збір фотографій природних пам’яток під вільною ліцензією, для того, щоб цими світлинами можна було ілюструвати статті у Вікіпедії та інших вікіпроектах.
  «Вікі любить Землю» вперше було проведено в 2013 році в Україні, у 2014 році до нього долучилося 16 країн світу, у 2015 – понад 25, у 2016 році конкурс проходив у 24 країнах, у 2017 очікується участь 26 країн.
  Усього за чотири роки українського конкурсу, учасники сфотографували 2962 об’єктів природно-заповідного фонду України, загалом зібрано понад 47 тис. фотографій. Але ще близько 70% об’єктів, зазначених у конкурсних списках, не мають ілюстрації для Вікіпедії.
  Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Протягом травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у будь-який період часу і завантажені протягом визначеного періоду часу у Вікісховище (Wikimedia Commons).
  За результатами оцінок журі буде визначено переможців основних номінацій – «Найкраще фото», «Найбільша кількість сфотографованих об’єктів», а також у кількох спец номінаціях. Автори найкращих світлин та чисельних внесків будуть нагороджені цінними призами.
  Десять найкращих світлин українського етапу потраплять до міжнародного конкурсу. У вересні 2017 року буде визначено міжнародних переможців «Вікі любить Землю».
  Організатором та ініціатором міжнародного проекту є ГО «Вікімедіа Україна».
  Регламент конкурсу: https://ua.wikimedia.org/w/Вікі любить Землю 2017/Регламент
  Інфографіка «Як взяти участь»: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:WLE-How-To-ukr.jpg
  Сторінка у Facebook: www.facebook.com/wle.ua
  Сайт конкурсу: wikilovesearth.org.ua
  Електронна адреса оргкомітету: wle@wikimedia.in.ua.
8 травня 2017 року

Шановні  захисники та ветерани Другої світової війни!

Шановні жителі  та гості міста!

 

   72 роки відділяє нас від тих травневих днів, коли відлунали залпи найбільшої в історії людства війни. Цей день завжди викликає почуття великої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Усвідомлюючи, якою великою ціною завойовано Перемогу, ми схиляємо голови перед священною пам’яттю всіх, чиї життя забрала війна та висловлюємо шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
   Шановні ветерани! Ваш героїзм на фронті, у тилу - це все історія, золотими літерами вписана до літопису нашої Батьківщини. Ви зламали хребет нацизму, захистили весь світ. Ми маємо робити так, щоб Ви  відчували турботу. Це наш обов'язок. Ви - герої. Завойована вашим поколінням Перемога сьогодні надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі та йти вперед. Висловлюю свою безмежну вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довгоочікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін Вам за це! Ваш подвиг гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Пишаймося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність України від зовнішнього агресора.
   Зробімо усе, аби наш край був квітучим і заможним, а там, де сьогодні лунають вибухи снарядів та «градів», земля ожила і радувала нас щедрим колосом, а небо погожими днинами! Вірю, що в країні запанує мир, спокій, добро та процвітання, а в наших домівках завжди буде затишок, тепло і достаток!
   Від усього серця вітаю всіх з 72 річницею відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по мільйонах людських доль, буде  останньою на нашій землі, нехай злагода і добробут панують у кожній оселі, адже одвічна воля народу України до миру, свободи і кращого життя є непереможною!
   Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба і плідної праці на рідній землі!

 

З повагою

Міський голова                                                               В. Колісніченко


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.235918 sec.)