28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні:
візитів всього: 171149
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 березня 2023 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради повідомляє, що відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.03.2023 року № 35 «Про закінчення опалювального сезону 2022-2023 років» надано дозвіл керівникам теплопостачальних організацій, які надають послуги з централізованого опалення, та керівникам підприємств, установ та організацій на закінчення опалювального сезону 2022 – 2023 років з 24.00 годин 31.03.2023 року.

31 березня 2023 року

Із 01 квітня 2023 року по 31 травня 2023 року (відповідно до рішень виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 27.03.2023. 36) в населених  пунктах Гребінківської міської територіальної громади триватиме двомісячник чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою.

Мета двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою на території Гребінківської міської  територіальної громади: поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів громади, створення нових насаджень, очищення водних джерел, упорядкування сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

30 березня 2023 року

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

Передусім вони стосуються фізичних осіб-підприємців, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членів фермерських господарств. Саме їм з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану дозволено не нараховувати та не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування...

29 березня 2023 року

Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

28 березня 2023 року

17 березня набула чинності постанова Кабінету міністрів України від 14 березня 2023 року № 228, що передбачає спрощену процедуру отримання українського посвідчення водія для деяких категорій громадян. Йдеться про іноземців та осіб без громадянства, які уклали контракт і проходять військову службу в Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту чи Національній гвардії, пояснив начальник лубенського сервісного центру МВС Сергій Шапошніков.

Укладаючи контракт на службу, вони отримують військовий квиток та статус особи, яка тимчасово проживає на території України й відтепер ці документи дозволяють отримати спрощений доступ до державних послуг. Це дає можливість пройти навчання в автошколі з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів та отримати посвідчення водія вперше, а також відновити своє іноземне посвідчення чи обміняти на українське, після складання теоретичного та практичного іспитів у сервісних центрах МВС.

28 березня 2023 року

В області розпочата робота по внесенню змін до Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021 - 2027 роки та до регіональної програми підтримки підприємництва.

З метою вивчення потреб підприємців та напрацювання пропозицій для внесення змін до зазначених програм, Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій обласної військової адміністрації проводиться опитування підприємців Полтавщини за посиланням http://surl.li/frlpp.

Кінцевий термін заповнення анкет: до 20 квітня 2023 року.

27 березня 2023 року

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

З початком повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, створення механізмів підтримки для організації підприємницької діяльності і здобуття економічної самостійності для таких родин набуло особливої актуальності.

В рамках цієї політики Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи.

Програму було розроблено спільно зі Світовим банком, у 2016 -2018 рр. вона була пропілотована у Львівській, Полтавській, Харківській, Донецькій, Житомирській, Чернігівській областях і зарекомендувала себе як успішний соціальний проєкт. За цей період 237 підприємців змогли започаткувати власну справу.

22 березня 2023 року

Нагадуємо, що під час воєнного стану на території Гребінківської громади продовжують діяти обмеження на торгівлю алкогольними напоями. Так із 15 грудня 2022 року, відповідно до рішення Ради оборони Полтавської області, алкогольні напої на Полтавщині у закладах торгівлі й громадського харчування можна придбати з 10:00 до 21:00 години.

Дільничні офіцери, з метою виявлення фактів порушень вимог чинного законодавства та відповідних рішень проводять відповідні рейди. У разі виявлених порушень вживаються заходи згідно  чинного законодавства. За порушення вимог даного рішення передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 6800  до 13 600 гривень.

21 березня 2023 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають у м.Гребінка. Просимо з’явитися до відділу соціального захисту Гребінківської міської ради за адресою: м.Гребінка вул.Ярослава Мудрого,35 для уточнення даних.

Внутрішньо переміщені особи з вищезазначеної категорії, які проживають у старостинських округах, зверніться, будь ласка, до старостатів.

21 березня 2023 року

Залишилося лише 2 тижні, щоб зробити свій остаточний вибір на користь боротьби та свободи.

Гвардія наступу – це вісім штурмових бригад МВС України, шість з яких створюються в складі Національної гвардії України й по одній бригаді – в складі Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Призначення новостворених бригад – остаточне звільнення окупованих територій нашої держави від російських загарбників.

Найкращі серед найбільш мотивованих уже тренуються, команда Гвардії наступу щодня більшає і стає сильнішою. Не втрачайте свій шанс приєднатися до тих, хто звільнить Україну. Долучайся до Гвардії наступу!

19 березня 2023 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства й побутового обслуговування населення Гребінківської громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Ваша щоденна праця завжди була надзвичайно важливою, а в умовах воєнного стану робота працівників ЖКГ стала справжнім подвигом, і не лише трудовим, адже залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тому і усі працівники комунальної сфери нашої громади – герої. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення їх найнеобхіднішим.

Ваша повсякденна праця для когось здається непомітною. Однак будьте певні, що громада цінує вашу роботу, яку ви сумлінно виконуєте, не зважаючи на складності в непростий час. Ваші зусилля допомагають усім нам жити в чистоті, затишку та красі.

Дякуємо Вам за таку цінну роботу, де кожен із вас – на своєму місці.

Тож бажаємо Вам міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях, витримки, оптимізму та віри в майбутнє! Нехай результати вашої невтомної праці завжди отримують добрі відгуки та щиру вдячність позитивних і доброзичливих споживачів! Довгих щасливих та квітучих вам літ, мирного неба над головою!

 

З повагою

міський голова                                                                                      Віталій Колісніченко

16 березня 2023 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, в сім’ях яких виховуються  діти з інвалідністю та проживають у м.Гребінка. Просимо терміново з’явитися до відділу соціального захисту Гребінківської міської ради за адресою: м.Гребінка вул.Ярослава Мудрого,35 для уточнення даних.

Внутрішньо переміщені особи з вищезазначеної категорії, які проживають у старостинських округах, зверніться, будь ласка, до старостатів.

14 березня 2023 року

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Дев’ять років поспіль справжні патріоти, добровольці, сильні, мужні й сміливі, стоять на захисті України. Серед них багато наших земляків, ми вдячні кожному воїну, кожному захисникові, які сьогодні боронять нашу землю від лютого загарбника.

Україна переживає найбільше випробовування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Українські добровольці – це взірець героїзму та відваги, самовідданого служіння Батьківщині.

Дорогі наші добровольці! Нехай Господь охороняє кожного з вас, дарує міцне здоров’я, невичерпні духовні і тілесні сили, терпіння і мужність. Ми завжди молимося за вас. Слава людям доброї волі! Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                    Віталій Колісніченко

11 березня 2023 року

В Гребінківському міському будинку культури за адресою вул. Євгена Гребінки, 13, продовжується видача бувшого у вжитку одягу та взуття  для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих на території громади.

Отримати допомогу можна щоденно, крім вихідних, з 9.00 до 16.00.

9 березня 2023 року

Уже понад два століття немає з нами великого Шевченка, Кобзаря та Пророка, але кожен рік ніби наближає його до нас. Його творчість у контексті останніх подій не дає нам змоги засумніватись у правдивості його пророцтв. Більш свідомо вчитуємося у рядки його творів і переконуємося, що всі вони звернені до нас, українців XXI століття:

І вам слава, сині гори,Кригою окуті.І вам, лицарі великі,Богом не забуті.Борітеся — поборете!Вам Бог помагає!За вас правда, за вас славаІ воля святая!

(Т.Г.Шевченко «Кавказ»)

8 березня 2023 року

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляємо про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Місцевий план управління відходами Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року» з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Місцевий план управління відходами Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року розробляється з метою створення та забезпечення належного функціонування комплексної системи управління відходами, яка забезпечить мінімізацію навантаження на довкілля, зумовленого утворенням відходів, шляхом дотримання ієрархії управління відходами, з урахуванням економічних можливостей як держави, області, громад, так і основних утворювачів відходів. Впроваджений системний підхід в управлінні відходами, як очікується, у свою чергу, призведе, до створення умов для підвищення стандартів якості життя населення.

Зауваження та пропозиції громадськості до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 15 днів з дня оприлюднення Заяви до відділу земельних відносин та охорони навколишнього природногосередовища Гребінківської міської ради, на адресу: вул. Ярослава Мудрого, 35, м. Гребінка Лубенського району Полтавської області, електронна адреса:13956282@mail.gov.ua, контактний телефон: 0535991680. Відповідальна особа – Карабут Сергій Миколайович. 

Ознайомитися з Заявою можна за посиланням.

8 березня 2023 року

В останню путь провели воїна ЗСУ Рубана Олега, героя, який загинув 2 березня 2023 року від кулі снайпера, виконуючи бойове завдання із захисту суверенітету та незалежності України поблизу населеного пункту Ямпіль Донецької області. Прощання з загиблим воїном проходило в селі Короваї, де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі Гребінківської громади. Небесний легіон наших захисників поповнився ще одним янголом охоронцем, який оберігатиме нас з небес.

Співчуваємо рідним та близьким, розділяємо ваш біль втрати найдорожчої вам людини. Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу! Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України! Світлий, добрий спогад про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах! Вічна слава і світла пам'ять нашому Герою.

8 березня 2023 року

Дорогі жінки! Сердечно вітаю вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня!

Ми, чоловіки, шануємо вас та низько вклоняємося за вашу доброту, любов , ніжність, терпіння і вірність, здатність навіть у скрутні часи не залишатися осторонь важливих подій суспільного життя, і при цьому дбати про домашній затишок та родинне благополуччя.

Сьогодні в лавах Збройних Сил України служать понад 50 тисяч жінок. Бойові медики, зв’язківці, артилеристки, розвідниці, службовці сфер логістики та десятки інших посад та спеціальностей. Усі вони щоденною клопіткою працею сприяють наближенню Перемоги.

Щиро вітаю вас зі святом, дорогі захисниці. Вітаю і тих жінок, що сьогодні працюють в тилу, дбають про дітей, людей поважного віку. Сердечно бажаю натхнення і щастя, вагомих успіхів у всіх справах, високих професійних досягнень, здійснення заповітних мрій, оптимізму, добра і благополуччя, миру та злагоди!

Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                 Віталій Колісніченко

7 березня 2023 року

З 3 березня обміняти українське посвідчення водія можна в Туреччині, повідомила заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.

Послугу надають мобільні програмно-технічні комплекси у Стамбулі, розташовані за адресою: Londra Asfalti E-5 Karayolu Üzeri, Airport AVM, 34158 Bakirköyi Istanbul, Türkiye. Вони працюють за графіком:

вт-пт – з 10:00 до 17:00;

сб – з 10:00 до 15:30.

7 березня 2023 року

З 2 березня у Словаччині почали надавати послугу обміну українського посвідчення водія. Його можна обміняти в мобільно-технічних комплексах ДП «Документ», що працюють за адресою: Братислава, 821-09, Mlynské nivy 5A (територія автостанції –1 поверх ТЦ «Nivy centrum»).

Заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко розповіла, що документ можна замінити, якщо закінчився термін його дії, змінилися анкетні дані власника або ж за бажанням обміняти старе посвідчення на нове. Для цього потрібно надати наступні документи:

паспорт громадянина України із зазначеним у ньому зареєстрованим місцем проживання, а якщо паспорт у форматі ID-картки без наявних відомостей про реєстрацію місця проживання, то разом надається витяг про реєстрацію місця проживання особи...

7 березня 2023 року

Увага! Реєстрація ВПО на фінансову допомогу 6660 грн. для кожного члена сім’ї (до 4-х членів в сім’ї разом із представником) від "Карітас Полтава"

Громада: Гребінківська міська

Дата: 10.03.2023

Час: 11:00 -15:00

Місце: м. Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 Гребінківський міський будинок культури)

7 березня 2023 року

В Україні формується «Гвардія наступу». «Азов», «Буревій», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Сталевий кордон», «Кара-Даг», «Лють». Вмотивованим добровольцям пропонують 8 бригад на вибір. Нові підрозділи посилять наступальний потенціал країни.

Отримати детальну інформацію про бригади і подати заявку онлайн можна на сайті «Гвардії наступу», офлайн – у шести центрах надання адмінпослуг в області:

Полтава, вул. Соборності, 36;    

Кременчук, вул. Покровська, 14;    

Миргород, вул. Гоголя, 171/1;   

Лубни, просп. Володимирський, 23;    

Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;    

Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.  

Час повертати своє! Переможемо! Слава Україні та її героям! 

7 березня 2023 року

Зважаючи на воєнний стан в країні, для працездатних осіб можуть запроваджувати трудову повинність та залучати їх до виконання суспільно корисних робіт.

Відповідно до пункту 3 Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753 (далі – Порядок № 753), суспільно корисні роботи - види тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану, які провадяться для виконання робіт, що мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення.

6 березня 2023 року

Станом на 28.02.2023 фахівцями підрозділів ГУ ДПС у Полтавській області включено до Реєстру волонтерів АТО та/або здійснення заходів із забезпечення НБО 116 громадян, в тому числі,  з початку дії правового режиму воєнного стану – 108.

Верховною Радою України прийнято Закони України від 16 листопада 2022 року № 2747-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами» (далі - Закон № 2747) та № 2757-ІХ «Про внесення змін до пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» щодо вдосконалення порядку включення благодійників - фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації» (далі - Закон № 2757), які набрали чинності з 11.12.2022.

3 березня 2023 року

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи.

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

Програма дає можливість непрацюючим працездатним особам з числа членів малозабезпеченої сім’ї отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. грн для відкриття чи розвитку власного бізнесу.

На що дається фінансова допомога?

На придбання обладнання та матеріалів, необхідних для розвитку власної справи.

2 березня 2023 року

Попри свою щоденну роботу в цей надскладний час продовжуємо працювати та допомагати військовим.

Вчора разом з Ярославом Трипузом, Олександром Ільчуком та Валерієм Волошиним для підрозділів Харківського напрямку, в яких воюють наші земляки, доставили відремонтований автомобіль для виконання бойових завдань, крім того відвезли домашні страви і смаколики, окопні свічки, газові балони, теплі речі та багато іншого.

Дякую всім, хто долучився цього разу: Кулажинсько-Олексіївському, Короваївському, Овсюківському старостатам, Слободо-Петрівській школі, Гребінківському ІРЦ, Ірині Ворончіхіній за власноруч приготовлені супові набори швидкого приготування, Анатолію Комару за допомогу в ремонті автомобіля та кожному мешканцю нашої громади.

2 березня 2023 року

За інформацією Мінветеранів за участі Червоного Хреста України розпочато спільний проєкт з підтримки ветеранів, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни шляхом надання грошової допомоги на суму 16 тисяч гривень.

З 16 лютого 2023 року через платформу https://eveteran.gov.ua/ можна подати заявку на отримання грошової допомоги.

Покрокова інструкція викладена в інфографіці, а також доступна у відео-форматі за посиланням https://youtu.be/7LGOIzH6_H8 .

Хто може подати заявку на отримання допомоги?

Проєкт поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.299655 sec.)