29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні:
візитів всього: 171158
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 березня 2018 року

30.03.2018р. в Гребінківському міському будинку культури відбувся концерт з нагоди зустрічі ветеранських організацій Гребінківського району Полтавської області та Драбівського району Черкаської області.

Зі сцени лунали вітання від Довбиш Віталіни, нородного аматорського хорового колективу "Берегиня", ансамблю шумових інструментів "Веселі музики", ансамблю народного танцю "Фантазія", хореографічного колективу "Забава", жіночого вокального тріо "Мальви" та гостей з Драбівщини. В фойє міського Будинку культури діяла виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва за участю Гребінківської дитячої музичної школи, Центру дитячої та юнацької творчості, художника Олега Макогона та майстрині Олени Наталенко.

29 березня 2018 року

29 березня 2018 року в приміщенні міської ради відбулася нарада за участю керівників та відповідальних осіб підприємств та організацій громади по питаннях цивільного захисту населення. Нараду проводили заступник міського голови Зінченко В.М. та начальник відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Гребінківської міської ради Зінченко А.В.

Ключовим питанням на нараді стала взаємодія між міською радою та суб`єктами господарювання на території об`єднаної громади в умовах створення Гребінківської міської ланки обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області.

29 березня 2018 року

28 березня 2018 року в міському Будинку культури відбувся районний огляд-конкурс художньої самодіяльності «Веселка» серед учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців позашкільних закладів освіти. Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої молоді, розвиток самодіяльності, творчості, популяризація високохудожніх творів мистецтва, створення умов для творчого естетичного і духовного розвитку учнівської молоді.

 

28 березня 2018 року

28 березня 2018 року відбувся навчально-практичний семінар на тему «Основи законодавства про запобігання корупції та конфлікту інтересів», у якому взяли участь депутати Гребінківської міської ради, керівники та працівників структурних підрозділів міської ради, в.о. старост. Семінар провів координатор програм Комітету виборців Полтавської області Янкевич Євгеній Григорович. У рамках проведення семінару було розглянуто систему антикорупційних органів України; коло осіб, на яких поширюється законодавство про запобігання корупції; механізми запобігання і протидії корупції. Детально зупинилися на проблемі реального і потенційного конфлікту інтересів. На практичних завданнях розібрали типові ситуації конфлікту інтересів та способи їх врегулювання, а також усунення наслідків вчинення дій та прийняття рішень в умовах конфлікту інтересів. Проведено анкетування та тестування з даних питань.

27 березня 2018 року

27 березня 2018 року відбулася щотижнева нарада за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних закладів громади, в. о. старост.

Провів нараду Зінченко В.М., заступник міського голови, який наголосив на необхідності розробки найближчим часом схеми санітарної очистки населених пунктів, що увійшли до складу Гребінківської ОТГ, та проведення конкурсу про надання послуг по вивезенню побутових відходів, а також внесення змін до Програми благоустрою.

26 березня 2018 року

Свято завжди створює піднесений і радісний настрій. А якщо це свято спортивне, то заряд бадьорості, енергії, позитиву забезпечено на цілий день. Адже займатися фізкультурою корисно, весело, модно і стильно.

Щоб позмагатися силою, спритністю, витривалістю 24 березня 2018 року у спортивному манежі міста Гребінки відбувся районний фестиваль «Тато, мама і я – спортивна сім’я».

26 березня 2018 року

24 березня 2018 року у культурному житті громади відбувся ряд заходів, спрямованих на популяризацію української пісні та танцю серед різних вікових категорій шанувальників цих видів мистецтва.

Народний самодіяльний колектив "Берегиня" Гребінківського міського будинку культури взяв участь у зйомках програми "Фольк-music" на Першому Національному каналі України в м.Києві.

На сцені Гребінківського міського будинку культури проведено ювілейний концерт тріо "Мальви" Гребінківської дитячої музичної школи.

Хореографічний ансамбль народного танцю "Фантазія" Гребінківського міського будинку культури взяв участь у VIII Міжнародному конкурсі мистецтв "Мелодія Весни" та отримав дипломи, кубки, подарунки.

24 березня 2018 року

23 березня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто ряд важливих питань. Серед них: про затвердження проектно-кошторисної документації щодо реконструкції повітряних ліній вуличного освітлення в с.Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області...

21 березня 2018 року

 21 березня 2018 року в Гребінківській міській публічній бібліотеці проведено вечір ліричного настрою «Поезія єднає серця» до Всесвітнього дня поезії. Вечір зібрав письменників Гребінчиного краю та шанувальників поетичного слова. 

Ніна Третяк, Микола Линовицький, Маргарита Карабут подарували присутнім свої прекрасні поезії, що торкали струни душі. Людмила Мірошниченко розповідала про творчість своєї улюбленої Полтавської поетеси Марії Бойко та декламувала її вірші. Нікого не залишили байдужими вірші Лубенської поетеси Наталії Баклай, які прозвучали у виконанні Олени Наталенко.

21 березня 2018 року

Наша Гребінківська земля багата талановитими, здібними та обдарованими дітьми. Учні та вихованці навчальних закладів Гребінківської ОТГ своїми знаннями, вміннями дарують хороший настрій та позитивні емоції.

20 березня у міському БК відбувся огляд – конкурс театральних колективів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ, який має на меті популяризацію театрального мистецтва серед молоді, виявлення і підтримку талановитих дітей, сприяння розвитку їх творчих здібностей. 

20 березня 2018 року

20 березня 2018 року під головуванням Віталія Колісніченка була проведена щотижнева нарада в якій брали участь заступник міського голови Волошин В.А., секретар виконкому Лисогор В.М., керівники відділів міської ради та комунальних закладів міста.

 

19 березня 2018 року

19 березня 2018 року в м.Гребінка з робочим візитом перебували Міністр молоді та спорту України Жданов Ігор Олександрович та Ігор Володимирович Мосійчук, народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка.

В ході зустрічі Міністр молоді та спорту та народний депутат відвідали комунальний заклад «Спортивний комплекс м.Гребінка».

16 березня 2018 року

16 березня міський голова Колісніченко В.І. привітав працівників комунального підприємства "Гребінківський комбінат комунальних підприємств" з наступаючим професійним святом  - Днем працівників житлово-комунального господарства, яке традиційно відзначається щорічно в третю неділю березня.

Віталій Іванович зазначив, що завдяки комунальникам з року в рік змінюється загальний вигляд нашого рідного міста: воно стає більш чистим, впорядкованим, освітленим. Міський голова висловив щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя. А також з нагоди професійного свята вручив Почесні грамоти кращим працівникам комунгоспу.

 

16 березня 2018 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

 

Від усієї Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади щиро вітаю Вас з професійним святом.

Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, медичних та навчальних закладів. Ми спільно працюємо над оновленням підприємств галузі, над тим, щоб якість і обсяг наданих послуг відповідали потребам мешканців об'єднаної громади.

Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міської об'єднаної територіальної громади без цілодобової роботи цієї служби. Працівники комунального підприємства невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці, двори і під’їзди. На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності громади.

Дорогі друзі! Багато, хто з ваших колег зустрічає цей святковий день на своєму робочому місці – така специфіка вашої роботи. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

 

З повагою

Міський голова                                                           Віталій Колісніченко

 

13 березня 2018 року

13 березня 2018 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу нараду за участю заступника міського голови Волошина В.А., секретаря виконавчого комітету Лисогор В.М., начальників структурних підрозділів, управлінь та відділів міськвиконкому, комунальних закладів міста. Під час наради обговорили поточні питання, відзвітували про роботу попереднього тижня.

 

7 березня 2018 року

Дорогі, любі жінки!

Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу.

Жінка одночасно може бути турботливою мамою, сильним керівником, лагідною дружиною, надійним професіоналом та воїном, здатним захищати рідну землю. Сучасній жінці підвладно все. Проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів.

Усе найдорожче, що є у нашому житті пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки! Попри складну ситуацію в Україні ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до дій задля єдності, цілісності, миру в нашій державі.

Шановні жінки, висловлюю вам вдячність за працю на благо нашої громади, за підтримку та душевну щедрість. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята! Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день – зігрітий щастям, присутністю рідних, близьких, коханих, наповнений новими відкриттями та здобутками! Нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, а весна дарує вам радість, впевненість, щастя і любов!

Зі святом вас, дорогі жінки! 

 

З повагою,

Міський голова                                         Віталій Колісніченко

 

7 березня 2018 року

Під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка у вівторок, 6 березня відбулася щотижнева нарада за участю заступників міського голови Зінченка В.М. і Волошина В.А., секретаря Гребінківської міської ради Цапенко Л.В., секретаря виконавчого комітету Гребінківської міської ради Лисогор В.М., керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних підприємств на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

 

7 березня 2018 року

05 березня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради  проведений конкурс на заміщення вакантної  посади головного спеціаліста відділу інфраструктури, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.

За підсумками іспиту та результатами співбесіди конкурсною комісією  переможцем конкурсу визнано та рекомендовано для призначення на посаду:

- ЖОВТОНОГ НАТАЛІЯ АНДРІЇВНА

5 березня 2018 року

4 березня 2018 року у Міському будинку культури на відкритій зустрічі міський голова Віталій Колісніченко прозвітував перед громадою про свою роботу та роботу виконавчих органів міської ради у 2017 році.

Як зазначив Віталій Іванович у своєму виступі, 2017 рік був вирішальним в історії Гребінківського краю, бо 31 березня звітного року було утворено Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду. До її складу увійшли м.Гребінка та 7 населених пунктів Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад. Збільшилися не лише кількість населення, територія управління та обслуговування, а й повноваження та зона відповідальності: в галузі освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, надання адміністративних послуг та прямі міжбюджетні відносини з Держбюджетом.

 

2 березня 2018 року

2 березня 2018 року в приміщенні міської ради відбулося пленарне засідання п’ятої сесії міської ради сьомого скликання. До порядку денного увійшло 23 питання, які попередньо розглядались на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

Відповідно до п.6, п.7 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова Віталій Колісніченко звітувався перед депутатами міської ради про свою діяльність та роботу виконавчого комітету міської ради. У своєму звіті міський голова зазначив, що 2017 рік був вирішальним в історії Гребінківського краю, бо 31 березня звітного року було утворено Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду. Це був рік напруженої роботи, прийняття компромісних рішень, закріплення позитивних тенденцій розвитку міста з єдиною метою – максимально реалізувати інтереси нашої громади. Міська рада, виконавчий комітет та всі структурні підрозділи працювали стабільно і послідовно, забезпечуючи розвиток міста за пріоритетними напрямками, розв’язуючи поточні питання життя громади.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.327744 sec.)