28 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 11
візитів сьогодні:
візитів всього: 171142
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
30 червня 2020 року

30 червня 2020 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулась щотижнева апаратна нарада. Міський голова розпочав нараду з інформації щодо стану захворюваності населення на COVID-19, подовження дії адаптивного карантину до 31 липня 2020. На щастя на території об’єднаної громади не виявлено жодного підтвердженого випадку захворювання на коронавірус.

Далі підвели підсумки роботи за минулий тиждень та заслухали інформацію про стан справ по структурних підрозділах міської ради та по комунальних підприємствах.

28 червня 2020 року

Шановні жителі громади!

 

Щиро вітаємо вас з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

День Конституції є одним з тих свят, яке об'єднує всіх громадян України в прагненні бачити нашу країну розвиненою, благополучною та процвітаючою.

Попереду всіх нас чекає чимало змін і зусиль, спрямованих на соціально - економічний розвиток країни та громади, зокрема, і наскільки успішним він буде - залежить від кожного з нас.

Нехай скінчиться війна і запанує злагода на нашій землі. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

І нехай демократичні засади, що були закріплені Конституцією, стануть реаліями нашого сьогодення.

З нагоди визначного державного свята щиро зичимо всім впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України, а кожне нове досягнення сприяє процвітанню нашої громади!

 

З повагою

міський голова                                                                                             В. Колісніченко

28 червня 2020 року

Шановні юнаки та дівчата Гребінківської громади!

 

Сердечно вітаємо вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!

У нашій громаді прекрасна молодь: розумна, активна, цілеспрямована. Вона сміливо заявляє про себе і в навчанні, і в спорті. Для молодості немає нездійсненних планів і недосяжних цілей.

Дорогі юнаки та дівчата! Ви заслуговуєте на те, аби вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

Шануємо ваші патріотичні якості, громадську позицію, готовність примножувати духовні та культурні надбання та бути в авангарді в найвідповідальніші моменти національної історії.

В цей прекрасний літній день бажаємо вам наснаги, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх ваших мрій та планів. Вірте в свої сили! Творіть! Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

 

З повагою

міський голова                                                                                  Віталій Колісніченко

26 червня 2020 року

25 червня 2020 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради. 

На порядок денний було винесено питання про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будиинку.

Також, розглянуто питання про затвердження зведених кошторисних розрахунків.

З розглянутих питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

26 червня 2020 року

У Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді виконуються всі вимоги до підвезення учнів 11-х класів ЗЗСО до пунктів ЗНО.

ЗНО 2020 року має свої особливості: по-перше, воно відбувається в умовах карантину; по-друге, учні звільняються від обов’язкового проходження ДПА (як у закладі освіти, так і у формі ЗНО).

Проводиться велика робота, щоб убезпечити учасників ЗНО від інфікування коронавірусом. Для цього автобуси, що залучаються для підвезення учнів, проходять обробку дезинфікуючими засобами у КП Гребінківський ККП, кожному учаснику ЗНО, супроводжуючим та водіям надаються засоби індивідуального захисту (маски) та проводиться температурний скринінг.

25 червня 2020 року

Нагадуємо, що 13 квітня 2020 року на позачерговому засіданні Верховної Ради народні депутати ухвалили законопроект „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)‘‘. Закон передбачає підвищення розмірів штрафів за забруднення атмосферного повітря, знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу, порушення вимог пожежної безпеки в лісах та самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків.

Забруднення або інша зміна природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров’я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи для довкілля, караються штрафом від 1800 до 3600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого.

24 червня 2020 року

23 червня 2020 року міський голова Віталій Колісніченко провів пленарне засідання чергової 35 сесії міської ради сьомого скликання. У засіданні взяли участь 19  депутатів, розглянули 36 питань порядку денного, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій.  Задля дотримання карантинних заходів сесія відбулася у глядацькій залі міського будинку культури.

Рішенням сесії встановлено місцеві податки і збори на 2021 рік. Проєкти винесені на розгляд сесії були попередньо погоджені з державною регуляторною службою та розглянуті на громадських слуханнях та на  спільному засіданні депутатських комісій та виконкому. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, встановлено на рівні 0,25% від мінімальної заробітної плати за 1кв.м.

24 червня 2020 року

Нагадуємо, триває щорічний огляд-конкурс на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади у номінаціях:

Кращий благоустрій прилеглої території серед підприємств, установ та організацій;

- “Кращий двір серед багатоквартирних будинків;

- “Кращий будинок серед багатоквартирних будинків;

- “Кращий благоустрій будинків приватного сектора”.

24 червня 2020 року

23 червня Гребінківську об'єднану громаду відвідав перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

В ході візиту разом з міським головою Віталієм Колісніченком оглянули Спортивний комплекс міста. Після візиту на своїй сторінці в Facebook Дмитро Сергійович відмітив: "Будемо це питання обговорювати з депутатами обласної ради. Я особисто бачу в цьому багато перспектив. У спорткомплексі можна проводити навчально-тренувальні збори спортсменів із різних куточків України. До Гребінки зручно діставатися з Полтави, Києва, Кременчука, а також із Черкаської та Чернігівської областей. Тим паче є залізниця. Крім того, місто може стати базою тренування для якоїсь національної чи обласної команди. Комерційну складову теж не варто відкидати. Тож є над чим поміркувати. Такі спорткомплекси ми просто зобов’язані зберігати".

Сподіваємося на позитивне вирішення питання фінансування унікальної спортивної споруди.

23 червня 2020 року

Шановні державні службовці!

 

Вітаємо вас з Днем державної служби!

Кожен державний службовець на своєму місці має бути посередником між владою і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння та практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку країни, а родинне тепло, злагода та достаток допомагають у виконанні повноважень.

Бажаємо вам щасливих днів і плідних справ, легких життєвих доріг, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України.

 

З повагою

міський голова                                                                                Віталій Колісніченко

22 червня 2020 року

Сьогодні 22 червня міський голова Віталій Колісніченко спільно з активістами Гребінківської організації ветеранів висадили дерева Павловнії на дитячому майданчику біля міського будинку культури.

Закликаємо жителів міста шанобливо ставитись до молодих зелених насаджень.

22 червня 2020 року

Щороку 22 червня в Україні відзначають День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Цього дня розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 років, як складова частина Другої світової війни. Найжорстокіша та найкривавіша війна в історії людства.

Сьогодні міський голова Віталій Колісніченко спільно з представниками ветеранської організації та керівництвом району поклали квітів до підніжжя пам’ятників «Слави», «Танк», «Воїнам визволителям» та Герою Радянського Союзу Г.С. Кагамлику.  Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих в боях, закатованих у концтаборах, померлих у тилу від голоду.

22 червня 2020 року

22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася на територію України, перетворивши наші землі на криваве поле бою.

Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – таке назавжди залишиться в пам’яті людській. Чотири роки жахливих подій забрали життя більше десяти мільйонів українців.

Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі та соціального стану, були втягнуті у жорстокий вир війни, а територія України стала одним із вирішальних плацдармів бойових дій.

Сьогодні ми згадуємо тих, хто у жорстокій битві виборював перемогу та поліг смертю хоробрих на фронтах, в катівнях, таборах смерті. В цей день ми вшановуємо визволителів – фронтовиків, працівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав перемогу. Схиляємо голову перед вами, дорогі ветерани, за подароване мирне життя, за підняту з руїн і відбудовану країну.

На жаль, знову в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються населені пункти. І знову тисячі знедолених людських життів. Але наші мужні захисники, як і багато років тому їх діди та батьки, виборюють свободу та територіальну цілісність рідної землі.

Ми щиро віримо в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.

Щиро дякуємо мужнім оборонцям рідної землі різних часів за самовіддане служіння Вітчизні. Миру, єдності, сили та стійкості всім нам.

У цей скорботний день віддаємо шану всім загиблим та закатованим невинним людям та схиляємо голови перед їх неоціненним подвигом. Світла їм пам’ять!

 

З повагою

міський голова                                                                           Віталій Колісніченко

21 червня 2020 року

Шановні медичні працівники та ветерани медичної галузі!

 

Прийміть найщиріші вітання з Днем медичного працівника!

Професія медика є однієї з найшляхетніших, адже ви оберігаєте найцінніший дар– людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

Вдень і вночі ви поруч, аби вчасно допомогти хворому. Хоча у суспільстві медичну галузь оцінюють по-різному: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики, та попри все, ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок. І хоч сьогодні відбувається кардинальне реформування галузі, віримо, що незважаючи на всі труднощі та перешкоди, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці.

Щиро вдячні всім медикам, господарським та адміністративним працівникам, всім, хто несе почесну вахту на сторожі здоров'я і життя громадян, за милосердя, доброту й щедрість душі. Висловлюємо повагу і вдячність ветеранам медичної галузі, які віддали часточку своєї душі людям, які звертались за медичною допомогою.

Особлива подяка, тим медикам, які зараз у наш загрозливий для країни час, працюють на сході України, рятуючи життя захисників Вітчизни та тим, хто працює в умовах пандемії коронавірусу.

Шановні медичні працівники! Нехай здійснюються ваші мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками у житті, а праця завжди приносить радість і задоволення.

Успіхів вам на професійній ниві, щоб у боротьбі із хворобами ви завжди виходили переможцями.

Зичимо вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку, щастя, злагоди в родинах .

З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, докладаючи всіх зусиль, щоб допомогти хворим, задля збереження життя і зміцнення здоров’я народу України.

 

З повагою

міський голова                                                                                    Віталій Колісніченко

19 червня 2020 року

Протягом цього тижня відбулися засідання постійних депутатських комісій, на яких розглядали прєкти рішень, що виносяться на розгляд чергової 35 сесії міської ради, яка відбудеться 23 червня о 14.00 у Міському будинку культури.

18 червня комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг узгодила порядок денний 35 сесії та розглянула 4 проєкти рішень. Зокрема обговорили актуальне питання зняття з балансу багатоквартирних житлових будинків. Відповідно до нового законодавства, багатоквартирні житлові будинки будуть знімати з балансу комунальної власності у подальше спільне управління мешканцями даним майном особисто, або уповноваженими на це – ОСББ, управителями, іншими уповноваженими особами. Також розглянули питання передачі інженерної інфраструктури «Лубнитеплоенерго» у власність міської ради.

19 червня 2020 року

Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, який буде відзначатись цієї неділі, міський голова Віталій Колісніченко завітав до медичних закладів, що розташовані на території Гребінківської об’єднаної громади.

Віталій Іванович привітав медиків з професійним святом та передав «скриньку здоров’я». Це набір необхідних медичних засобів від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України» у рамках проєкту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19 за підтримки Програми «U-LEAD» з Європою. Отримані засоби захищатимуть лікарів від небезпечних вірусів та хвороб, адже саме медики є найбільш уразливими, тому що першими зустрічають та надають допомогу хворим громадянам. 

19 червня 2020 року

Шановні фермери, аграрії, господарі землі!

 

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем фермера.

Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.

Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.

Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Здоров’я вам, наснаги, терпіння і мирного неба над головою!

 

З найкращими побажаннями

міський голова                                                                                                   Віталій Колісніченко

17 червня 2020 року

17 червня 2020 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва. 

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово розглянуто проєкти рішень 15 питань, які будуть винесені на розгляд 35 сесії Гребінківської міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 23 червня 2020 року, та рекомендовано сесії прийняти відповідні рішення.

16 червня 2020 року

Обслуговування в закладах громадського харчування здійснюється відповідно до законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, санітарних норм та правил і з урахуванням цих тимчасових рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

1. Перед початком зміни проводиться температурний скринінг усім працівникам.

Працівники, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань не допускаються до виконання обов'язків.

16 червня 2020 року

Під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка 16 червня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підсумували події попереднього тижня та обговорили нагальні питання та першочергові завдання.

Розпочато поточний ремонт доріг на території об’єднаної громади. Зокрема по вулиці Городищенській та провулку Пирятинському. Також найближчим часом планується виконання робіт з другої черги капітального ремонту по вулиці Євгена Гребінки.

Триває підготовка до 35 сесії Гребінківської міської ради, яка відбудеться 23 червні о 14 годині у приміщенні Міського будинку культури. Протягом цього тижня заплановані засідання постійних депутатських комісій на яких розглянуть проєкти рішень, що виносяться на розгляд сесії.

11 червня 2020 року

10 червня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

На порядок денний було винесено ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому прийняли рішення про зняття деяких обмежувальних карантинних заходів на території Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, зокрема, про відновлення з 10 червня 2020 року діяльності закладів культури та бібліотек, у тому числі культурних заходів з прийманням відвідувачів за умови дотримання вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

10 червня 2020 року

Дитинство – це щаслива сторінка нашого життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою і поруч – щасливі посмішки дітей.

Сьогодні 10 червня 2020 року у парку МБК відбулося справжнє дитяче свято, сповнене радості та дитячого сміху — відкриття сучасного дитячого ігрового комплекса. Існуючий дитячий майданчик доповнили новими та сучасними гірками. Для його облаштування з бюджету об’єднаної громади були виділено 52 268 гривень.

В різних куточках Гребінківської об’єднаної громади встановлено вже більше 10 нових дитячих майданчиків. Міський голова Віталій Колісніченко запросив дітей погратися на новому ігровому комплексі та висловив переконання, що маленькі жителі громади та їх батьки будуть цінувати і доглядати за ним.

9 червня 2020 року

9 червня 2020 року відбулася щотижнева апаратна нарада, яку провів міський голова Віталій Колісніченко. На початку наради підсумували події попереднього тижня та окреслили заходи та плани на найближчий період.

В ході наради прозвучали актуальні питання життя об’єднаної громади, які стосувалися житлово-комунальної сфери, медицини, культури, а також освіти. Зокрема, триває підготовка до проведення чергової 35 сесії міської ради, яка запланована на 23 червня 2020 року. На сесії планується затвердити місцеві податки і збори на 2021 рік.

9 червня 2020 року

“У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити”, – вважав Сократ. Думки відомого філософа дотримується і директор Гребінківської гімназії Олександр Отченко разом із колективом професійних, далекоглядних та небайдужих педагогів. Можливо тому досить часто на рівні району та області звучать прізвища їх вихованців на різних змаганнях, предметних олімпіадах, конкурсах-захистах робіт МАН.

А цього року – особливий випадок: учень 11 класу Олександр Розанов виборов І місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з екології з проєктом “Концепція екологічної переробки пластику піролітичним методом”. Керівником цієї дослідницької роботи є вчитель біології Гапон Людмила Олександрівна,   яка й відіграла вирішальну роль у становленні Олександра як поціновувача природничих дисциплін. Адже на обласній олімпіаді з екології учень цьогоріч здобув ІІ місце за підтримки свого наставника.

6 червня 2020 року

Шановні мешканці громади!

Прийміть щирі вітання з величним святом Трійці, що символізує сходження Святого Духа на апостолів. У цей день Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi: Бога-Отця, Бога-Сина i Святого Духа. Це світле свято єдності і християнської любові.

Нехай в цей день разом зі свіжою зеленню у ваші домівки входить мир та висока Божа благодать, серця наповнюються добром, любов'ю, щирістю і всепрощенням.

Це величне свято є торжеством віри у Бога. Нехай свято Трійці надає всім силу жити, боротися зі злом, бути впевненим, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.

Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів! Щиро бажаю вам любові до Бога, один до одного, добра, миру, здоров'я, щастя і достатку. Зі святом!

 

З повагою

міський голова                                                                                                                В. Колісніченко

5 червня 2020 року

Поняття часткового безробіття не є новинкою українського законодавства. Надання допомоги по частковому безробіттю було запроваджено Законом України "Про зайнятість населення" ще в 2012 році для подолання наслідків фінансової кризи 2008-2010 років. Саме тоді держава запропонувала такий вид гарантії зайнятості працівникам і водночас – фінансову підтримку роботодавцям, щоб зберегти робочі місця і стабілізувати економіку країни.

Норма закону, що регулює питання надання допомоги по частковому безробіттю, знову набула актуальності на час пандемії короновірусу (COVID-19). Тому наприкінці березня 2020 року Верховною Радою був прийнятий Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" № 540-IX, який доповнив Закон «Про зайнятість населення» ст.47-1 «Допомога по частковому безробіттю на період карантину». З часом до даної статті були внесені зміни Законом України  № 553-IX  і Законом України № 591-IX .

3 червня 2020 року

Важливою проблемою в трудових відносинах між роботодавцем і найманим працівником є легалізація найманої праці. Як свідчить практика, багато роботодавців (в основному це малий та середній бізнес) не укладають трудові договори з найманими працівниками.

Можна з упевненістю сказати, що не лише роботодавець винен у такому стані справ, а й сам працівник не завжди розуміє на що він погоджується.

Незважаючи на роз’яснення в ЗМІ та вимоги діючого законодавства, оформлення найманих працівників належним чином на сьогодні є серйозною проблемою. Громадяни погоджуються на будь-які умови роботодавця, при цьому втрачають можливість користування державними гарантіями. 

2 червня 2020 року

2 червня 2020 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева оперативна нарада. На початку наради підвели підсумки запроваджених карантинних обмежень на території об’єднаної громади. Міський голова Віталій Колісніченко подякував колегам за надану допомогу медичним закладам, а комунальникам за роботи з дезінфекції, що регулярно проводилися на території Гребінківської ОТГ. На щастя на території об’єднаної громади не виявлено жодного підтвердженого випадку захворювання на COVID – 19. 

2 червня 2020 року

1 червня 2020 року у приміщенні Міського будинку культури відбулося нагородження учнів-переможців та призерів III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учнів-переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, переможців та призерів II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України, учнів — переможців та призерів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів (обласний етап) з базових дисциплін, учнів-переможців та призерів Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, фестивалів, експедицій, акцій, виставок-конкурсів та спортивних змагань.

Завдяки реалізації Програми роботи з обдарованою молоддю на території Гребінківської міської ОТГ  проводяться різноманітні заходи для обдарованої учнівської молоді, запроваджуються нові освітні проекти. Також досить важливим є матеріальне заохочення дітей до всебічного розвитку. В цьому році випускник Гребінківської гімназії Олександр Розанов, ставши переможцем конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України, отримав сертифікат від Гребінківської міської ради на 50 тис. грн. – це максимальна винагорода, яка передбачається Програмою роботи з обдарованою молоддю.

2 червня 2020 року

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує роботу щодо інформування про актуальні правові питання та новації у законодавстві. До Вашої уваги вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

Серед гарячих тем випуску інтерв’ю з головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким про бюджет участі у 2020 році, особливості подачі проектів, умови, особливості визначення переможців та втілені ініціативи.

Про децентралізацію на Полтавщині та історії успіху територіальних громад на прикладі Щербанівської ОТГ розповідає Ігор Процик, голова однієї із найпотужніших ОТГ області.

1 червня 2020 року

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це особливе свято, адже діти – це наше майбутнє! У Гребінківській об’єднаній громаді це свято традиційно проводилося масштабно з великою кількістю заходів, театралізованих вистав, різноманітних конкурсів, розваг і, звичайно, відзначенням дітей переможців обласних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань та врученням їм грошових сертифікатів.

Цього року через введення карантинних обмежень масові заходи не проводилися, окрім вручення грошових сертифікатів нашим юним обдаруванням міським головою Віталієм Колісніченком.

Також міський голова Віталій Колісніченко відвідав сім’ї загиблих воїнів АТО, привітав дітей зі святом та вручив святкові подарунки.


Анонси подій
11 березня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 246  від 11 березня 2024 року, 28 березня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 41-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.324217 sec.)