29 березня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 7
візитів сьогодні:
візитів всього: 171150
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
27 квітня 2018 року

На виконання Закону України «Про увічнення Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 р.р.» та Указу Президента України №85/2018 «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні» відділ культури і туризму Гребінківської міської ради розробив план заходів. На виконання плану в закладах культури Гребінківської об’єднаної територіальної громади проходять культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи.

27 квітня 2018 року

Шановні працівники казначейської служби!

 

27 квітня - визначна дата для всіх українських фінансистів. Становлення і розвиток казначейської системи України тісно пов'язані з історією нашої незалежної держави. Казначейство стало одним з головних фінансових інститутів країни, надійно захищаючи державні інтереси, здійснюючи контроль за проведенням операцій з коштами бюджетів усіх рівнів.

Від грамотної і професійної роботи службовців казначейства залежить ефективна реалізація фінансової політики, зміцнення бюджетної дисципліни та законності у сфері використання державних коштів. Вчасна виплата заробітних плат і пенсій, виплати допомоги по безробіттю та сім'ям з дітьми, інвалідам та ветеранам війни, ефективне фінансування закладів освіти та охорони здоров'я, діяльності органів державної та місцевої влади, будівництва та ремонту житла, доріг, пам'ятників - це далеко не повний перелік щоденних справ і турбот українських скарбників. Державне казначейство є повноважним учасником бюджетного процесу.

Бажаю Вам і всім, хто забезпечує реалізацію державної політики у сфері казначейського обслуговування, високого професіоналізму, вагомих здобутків, принциповості, відповідальності в повсякденній роботі. Міцного здоров'я Вам і Вашим родинам, злагоди, добробуту та душевного комфорту.

 

З повагою

Міський голова                                                            В.І. Колісніченко

27 квітня 2018 року

Нещодавно відбулась навчальна поїздка представників ОТГ Полтавської області до Херсонської області. Вивчали досвід об’єднаних громад Херсонщини щодо особливостей розвитку, забезпечення фінансової спроможності, ефективного управління бюджетними ресурсами. Відвідали Великокопанівську та Виноградівську ОТГ, де ознайомились з досвідом управління фінансами в соціально-культурній, освітній сферах, розвитку цих галузей та галузі охорони здоров’я.

26 квітня 2018 року

З нагоди 32 річниці Чорнобильської трагедії міський голова Колісніченко В.І. 26 квітня провів зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС та потерпілими від наслідків аварії. Обговорено ряд актуальних питань соціального захисту даної категорії населення, наданню їм допомоги, будівництва каплички поблизу пам`ятного знаку та його впорядкування.

25 квітня 2018 року

 

Шановні земляки! Дорогі друзі!

 

Минуло 32 роки, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився пізніше. Цей день не минув безслідно, він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

Трагедія 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС в одну мить стала чорною сторінкою в історії України, перетворивши мальовничі землі в огороджену колючим дротом територію смертельної небезпеки. Світ ще не знав такого масштабного та тривалого за наслідками техногенно-екологічного лиха.

Навіть сьогодні жодна статистика не скаже, скільки людських доль покалічено чорнобильським смерчем.

Із кожної трагедії людство повинно винести урок на майбутнє, аби ніколи більше не зміг повторитись «Чорнобиль».

Відлуння біди стихне ще не скоро. Її наслідки відчують на собі і майбутні покоління. Проте ми маємо з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, зробити все можливе, аби подібне не повторилося, берегти тих, хто жертвував своїм життям, здоров’ям, рятуючи світ.

З глибокою пошаною схиляємо голови перед Вами, шановні учасники – ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за подвиг, під час якого Ви віддали своє здоров'я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише рідну землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.

Щиро бажаємо Вам щастя, довгого життя без проблем і хвороб, благополуччя і добробуту, мирного неба.

 

З повагою

Міський голова                                                            В.І. Колісніченко

25 квітня 2018 року

25 квітня об 1130 від пам’ятника «Танк» рушила урочиста хода до пам’ятного комплексу «Тим, хто врятував світ», де відбувся мітинг-реквієм «Долі, розщеплені на атоми» з нагоди 32 річниці від дня Чорнобильської катастрофи, в якому взяли участь керівники міста та району, гості з Пирятинського, Лохвицького, Гадяцького, Чорнухинського районів Полтавської області та народний депутат України Руслан Богдан. Учасники театральної студії «Еміст» міського Будинку культури підготували зворушливу літературно-музичну композицію «Летіть, журавлики, летіть…». Після хвилини мовчання відбулася панахида та покладання квітів.

25 квітня 2018 року

Час невпинно йде вперед. Віддаляється чорна дата Чорнобиля, про яку з болем і сльозами згадуємо нині. І хочеться, щоб більше ніколи і ніде не повторилося подібне лихо.

Цьогоріч виповнюється 32 роки від дня Чорнобильської катастрофи, яка сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Як відомо, ця масштабна аварія відбилася негативними наслідками у багатьох країнах світу, особливо в Україні. Кожного року ми вшановуємо пам’ять людей, які ціною власного життя зупинили екологічну катастрофу...

25 квітня 2018 року

24 квітня 2018 року відбулось засідання 6 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації, голова районної ради. Порядок денний сесії узгоджено на спільному засіданні виконкому та постійних депутатських комісій. До розгляду було представлено 34 питання порядку денного, які попередньо були детально обговорені на засіданнях постійних депутатських комісій.

24 квітня 2018 року

Стан виконання рішення про проведення місячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста та сіл Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади став основною темою щотижневої оперативної наради, яка пройшла 24 квітня 2018 року. Провів нараду міський голова Віталій Колісніченко. Заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, начальники комунальних підприємств прозвітували про наведення порядку на території міста, в.о. старост – на території Слободо-Петрівського та Мар’янівських старостатів. Всі роботи планують завершити до 9 травня. Міський голова просив звернути особливу увагу до оновлення пам'ятних знаків і стел на честь загиблих воїнів Другої світової війни.

24 квітня 2018 року

24 квітня в Гребінківській дитячій музичній школі відбувся щорічний шкільний конкурс ансамблевої гри «Граємо разом», в якому взяли участь 18 ансамблів різного складу.

23 квітня 2018 року

23 квітня відбулося спільне засідання виконкому та постійних депутатських комісій Гребінківської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг, за участі заступника міського голови В.Зінченка, секретаря міської ради Л.Цапенко та керуючої справами виконкому В.Лисогор.

23 квітня 2018 року

21, 22 квітня викладачі та учні Гребінківської дитячої музичної школи взяли участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Перлини Поділля», який відбувся у мальовничому місті Кам’янець – Подільський...

23 квітня 2018 року

З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю у Гребінківській гімназії було організовано та проведено День довкілля. З лопатами, граблями та мітлами 20 квітня відзначала цей день уся шкільна громада. Учні разом з учителями прибирали територію свого навчального закладу від минулорічного листя, сухої трави, сміття, наводили лад на клумбах...

20 квітня 2018 року

19 квітня у Шишацькій об'єднаній територіальній громаді Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Нормативно-правове забезпечення роботи старост». Захід організовано в рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

20 квітня 2018 року

17-18 квітня у Гребінківській дитячій музичній школі завершили «естафету» творчих звітних концертів класи викладачів Цюка Юрія Миколайовича (духові інструменти і гітара), Кравченко Лариси Андріївни (скрипка), Палянички Лариси Григорівни, Москаленко Світлани Василівни та Однороженко Наталії Володимирівни (фортепіано). У концертах взяли участь учні 1-8 класів. Невеличкий зал дитячої музичної школи зібрав багато гостей батьків, учителів, учнів...

18 квітня 2018 року

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» з метою впорядкування прилеглих територій навчальних закладів району та приведення їх у належний естетичний вигляд у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з 10 квітня 2018 року розпочато весняний місячник благоустрою та поліпшення санітарного стану території ЗЗСО.

17 квітня 2018 року

Сьогодні, 17 квітня відбулась щотижнева оперативна нарада з начальниками відділів, керівниками комунальних підприємств, в.о. старост. Нараду провів міський голова Віталій Колісніченко, який одразу поставив завдання по активізації робіт з благоустрою Гребінківської ОТГ.

17 квітня 2018 року

Шановні працівники

 мужньої та самовідданої професії – відважні пожежники, прийміть найщиріші побажання з нагоди професійного свята!

 

Ви щодня, щогодини стоїте на варті збереження людського життя, майна та природних багатств. Саме пожежникам притаманні такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу та здатність до самопожертви. Навіть у найскладніших ситуаціях відважні вогнеборці проявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну. За першого сигналу про небезпеку герої-пожежники готові зупиняти безжальну стихію та рятувати людське життя. Для багатьох із них це – не професія, це – сенс життя. І навіть у день професійного свята, пожежники перебувають на варті безпеки громадян.

У день професійного свята адресую вам слова вдячності за нелегку справу порятунку людей та природних багатств, за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до захисту населення і території.

Тож прийміть найщиріші побажання. Міцності духу, наснаги, спокою та терпіння вам і вашим родинам. Нехай злагода та достаток завжди панують у оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, любов’ю та добром.

 

З повагою

 Міський голова                                                           В. Колісніченко

16 квітня 2018 року

14 квітня в Гребінківській дитячій музичній школі відбулися творчі звітні концерти класу фортепіано викладачів Кір’ян Дар’ї Олександрівни та Кравченко Аліни Віталіївни. В концерті взяли участь учні 1-8 класів...

13 квітня 2018 року

13 квітня 2018 року в приміщенні Гребінківської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету. Одними з важливих  питань було розглянуто питання про оголошення місячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою міста та сіл Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади; про закріплення територій в населених пунктах Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями, об'єктами торгівлі, сфери послуг незалежно від форм власності, підприємцями щодо утримання їх у належному санітарному стані; про щорічний огляд-конкурс на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

13 квітня 2018 року

До Міжнародного дня пам’яток і визначних місць відділ культури і туризму міської ради започаткував акцію «Люби і знай свій рідний край». 12 квітня завідувач міським народним краєзнавчим музеєм Безвиненко Людмила Андріївна та учні 1 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №4 під керівництвом Литвиненко Валентини Андріївни здійснили  пішохідну екскурсію по місту та ознайомились з пам’ятниками та історичними місцями нашого краю.

13 квітня 2018 року

11, 12 квітня  в Гребінківській дитячій музичній школі  відбулися творчі звітні концерти класів бандури, гітари та фортепіано  викладачів Сахно Лариси Олексіївни,  Шорох Людмили Валентинівни, Швидкої Світлани Віталіївни. В концерті взяли участь учні 1-8 класів.

12 квітня 2018 року

Охорона і зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінний фізичний розвиток є невід’ємною частиною освітньої роботи в закладі дошкільної освіти. Одне з найважливіших завдань у цій роботі – задовольнити потребу дітей у русі, зміцнити здоров’я кожного вихованця.

Педагогічний колектив проводить низку системних заходів, спрямованих на збереження та зміцнення здоров’я дошкільнят.

 

12 квітня 2018 року

12 квітня 2018 року відбулося засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування. У ньому взяли участь секретар міської ради Л. Цапенко, заступник міського голови В. Волошин, члени постійної комісії: В. Хижняк, М. Мисак, Т. Лазоренко, керівники структурних підрозділів міської ради. 

11 квітня 2018 року

11 березня 2018 року відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки проекту Стратегії розвитку Гребінківської ОТГ. На засіданні робочої групи були присутні представники органів влади, бізнесу, громадськості міста та сіл, які увійшли до складу ОТГ, представників різних галузей: освіти, охорони здоров’я, культури, виробничої сфери, с/г виробництва, підприємництва і т. д. Засідання провела Цапенко Л.В., секретар міської ради. На засіданні обговорено стратегічні напрями та стратегічні цілі розвитку Гребінківської об’єднаної громади. Обговорено та проведено рейтинг оперативних цілей Стратегії.

11 квітня 2018 року

11 квітня в міському народному краєзнавчому музеї відбувся урок пам'яті, який проведено в рамках Всеукраїнської Естафети Пам'яті «Слава визволителям України», присвячений 75-ти річчю визволення України від фашистських загарбників, в якому активну участь взяли учні 2 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 (вчитель Бондаренко І.П.), голова районної ветеранської організації Неруш В.М.

 

11 квітня 2018 року

11 квітня 2018 року в читальній залі абонементу для дорослих Гребінківської міської публічної бібліотеки відбулась робоча нарада бібліотечних працівників, яку провела тимчасово виконувач обов’язків директора бібліотеки Оксана Вельбой. Під час наради працівники структурних підрозділів Гребінківської міської публічної бібліотеки звітували про проведену роботу у І кварталі 2018 року. Робота бібліотек була спрямована на реалізацію основних завдань: залучення користувачів, вдосконаленні послуг, популяризація книги, збереження бібліотечних фондів. За результатами наради була спланована робота на ІІ квартал 2018 року.

11 квітня 2018 року

Цьогоріч Великдень буде пам’ятним і для наших захисників, тих, хто вдень і вночі вартують наш спокій і сон.

Учні шкіл, вихованці дитячих садочків і позашкільних освітніх закладів Гребінківської ОТГ та їх вчителі збирали «Великодній кошик». Дитячі малюнки, аплікації, продукти харчування, ліки – все це наповнило святкові кошики. Наші діти з великою любов’ю готували подарунки, вкладали в них свою щиру душу і велике серце.

10 квітня 2018 року

10 квітня 2018 року відбулась традиційна нарада, яку провів заступник міського голови Володимир Зінченко, за участю керівників відділів міської ради, керівників комунальних підприємств, в.о. старости.

Під час наради керівники звітували про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.

Одними із найактуальніших питань наради стали питання щодо впорядкування та благоустрою міста та сіл Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади; моніторингу стану доріг та планування поточного ремонту дорожнього покриття; встановлення дитячих майданчиків на території громади.

6 квітня 2018 року

Шановні жителі Гребінківської об'єднаної територіальної громади!

 

Щиро вітаю вас із світлим Воскресінням Христовим! У цей непростий час Великдень ще більше об'єднує нас у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

У цей величний день ми покладаємо глибоку надію на Бога у перемозі добра над злом, молимо Всевишнього про радість і благодать для найрідніших. Для кожного з нас це свято очищення душі, духовного зміцнення і великої віри. Нехай Світле Христове Воскресіння принесе кожній родині мир, щедро обдарує міцним здоров’ям і вірною любов’ю.

У Великодні дні ми щиро дякуємо Богу за хвилини радості, але водночас просимо сил у випробуваннях.

Від усього серця бажаю вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день. Я хочу, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої громади та рідної України.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

Міський голова                                                            Віталій Колісніченко

5 квітня 2018 року

3 квітня 2018 року в Гребінківському Центрі дитячої та юнацької творчості керівниками гуртків «Народна творчість» Бутурлим Надією Олександрівною та «Умілі руки» Колісніченко Аллою Григорівною було проведено майстер-клас по виготовленню великодніх сувенірів.

У вступній частині вихованці гуртків, учасники майстер-класу, були ознайомлені з історією української писанки, різними видами техніки їх виготовлення, особливостями техніки розфарбування виробів з солоного тіста. Після цього вихованці Бутурлим Н.О. та Колісніченко А.Г. показали на практиці техніку розфарбовування писанок, їх декорування кондитерською присипкою і розфарбовування виробів з солоного тіста.

5 квітня 2018 року

5 квітня спільно з фахівцями Гребінківського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області та працівниками 21-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Полтавській області в Гребінківському міському Будинку культури проведено позапланову перевірку закладу, з метою контролю за дотриманням вимог нормативно–правових документів у сфері пожежної та техногенної безпеки.

3 квітня 2018 року

3 квітня з нагоди 100–річчя від дня народження українського письменника, літературного критика, громадського діяча, Героя України Олеся Терентійовича Гончара в Гребінківській міській публічній бібліотеці проведено літературну годину «Зодчий душі людської…» для учнів 11 класу Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 та учасників театральної студії «ЕМІСТ» Гребінківського міського будинку культури.

 

3 квітня 2018 року

3 березня 2018 року, під керівництвом заступника міського голови Володимира Зінченка проведено традиційну щотижневу нараду, в ході якої розглядались та обговорювалися наступні питання:

- стан виконання завдань по нараді минулого тижня;

- підготовка до проведення 6 пленарного засідання Гребінківської міської ради;

- стан виконання робіт по вуличному освітленню с.Слободо-Петрівка та стан вуличного освітлення в місті Гребінка;

- підготовка проектів встановлення ставок місцевих податків і зборів;

- уточнення плану соціально-економічного розвитку Гребінківської ОТГ;

- стан виконання бюджетних надходжень.


Актуально

Підсумковий протокол засідання комісії по результатах проведення громадського обговорення кандидатури Сікач Олени Валеріївни на посаду старости Майорщинського старостинського округу.

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

Про проведення громадського обговорення на території Майорщинського старостинського округу.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

29 грудня 2023 року

Повідомлення про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.289067 sec.)