19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 9
візитів сьогодні:
візитів всього: 171653
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Новини
20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 серпня 2022 року

У зв'язку із необхідністю проведення ремонтних робіт доводимо до Вашого відому, що з 8-00 год. 06.09.2022 року до 15-00 год. 07.09.2022 року буде припинено газопостачання м.Гребінка та сіл громади: Корніївка, Березівка, Горби, Рудка, Овсюки, Покровщина, Загребелля, Слободо-Петрівка, Оржиця, Тополеве, Почаївка, Олександрівка, Високе, Сімаки, Сотницьке, Польове, Світанок, Відрадне, Бесідівщина, Новоселівка.

Включення газу буде проведено без попередження.

30 серпня 2022 року

За останній тиждень до Державного аграрного реєстру приєдналися ще понад 2 тисячі аграріїв. Загалом від початку запуску платформи на ній зареєструвалися 5 190 агровиробників, кількість реєстрацій щодня зростає. Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.

Він нагадав, що з 1 вересня у ДАРі розпочнеться прийом заявок у межах двох програм допомоги малим агровиробникам на загальну суму понад 1,5 млрд грн. Перша – це виплата на гектар у розмірі 3100 грн на 1 га (максимальний розмір – до 120 га), друга – допомога тим, хто утримує від 3-х до 100 корів (виплата – 5300 грн на корову).

29 серпня 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають в м.Гребінка, та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати продуктові набори від наших добрих друзів - організації World Central Kitchen. Кожна родина має право отримати продуктовий набір (вагою ~12 кг) , якщо родина більше 4-х осіб - видається два продуктових набори.

Дата:30.08.2022р.

Година: 12.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури)

Внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в старостинських округах Гребінківської міської ТГ отримають продуктові набори з 31.08.2022р. в приміщеннях старостатів з 9.00. Для цього прохання уточнити вашу реєстрацію в старостатах.

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження, довідок ВПО.

ПРИМІТКА: З метою уникнення черг та для швидкої видачі продуктових наборів розпочнеться попередня реєстрація внутрішньо переміщених осіб 30.08.2022р. о 08.30, в Гребінківському міському будинку культури, де внутрішньо переміщені особи отримають талони на продуктові набори.

29 серпня 2022 року

Сьогодні, 29 серпня - День пам‘яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме в цей день у 2014 році, в ході Іловайської операції, відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

В ті роки загинули і наші земляки В'ячесла?в Лисенко — учасник боїв за Іловайськ та боїв за Донецький аеропорт та Євген Лукаш, що трагічно загинув 1 липня 2014 р. в районі с. Криниці, Олександрівський район, Донецька область.

На жаль російська орда не полишила своїх амбітних планів скорити український народ, вбити в ньому жагу до свободи та незалежності.

Війна триває.

Гребінківська громада втрачає на війні своїх земляків, нещадний ворог забирає життя кращих синів України – наших мужніх захисників:

Писаренко Дмитро – загинув на Харківщині;

Іванченко Роман – загинув на Ізюмському напрямку Харківщини;

Назарко Олександр – поклав своє життя в жорстоких боях під Сіверськом Донецької області;

Мороз Руслан - поліг під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Цапівка Богодухівського району на Харківщині;

Аронов Яким - загинув в с. Клинове, Донецької області.

Тож у цей день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

Вічна пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

26 серпня 2022 року

З 08:00 год 29 серпня 2022 року по 16:00 год 02 вересня 2022 року будуть проведені ремонтно-профілактичні роботи на запірній арматурі по будинках вул. Незалежності 11А, 13, 15, 17, 18.

У зв'язку з чим можуть бути перебої з газопостачанням.

26 серпня 2022 року

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України українці переживають велику кількістю випробувань. Необхідність покинути свої домівки та шукати притулку закордоном в незнайомому середовищі нелегко. Тож експерти(-ки) лінії допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» зібрали інформацію для людей з інвалідністю, які виїхали в Угорщину, рятуючись від війни.

Лінія допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану» діє для допомоги людям з інвалідністю, їх близьким родичам та опікунам(-кам), які знаходяться закордоном чи в Україні. Допомога може надаватись як дорослим, так і за потреби дітям.

26 серпня 2022 року

У січні-липні нинішнього року послуги обласної служби зайнятості отримали 45,9 тисячі громадян, які шукали роботу. Із них 40,3 тисячі –  зареєстровані безробітні.

Від 3,5 тисячі роботодавців за сім місяців року надійшло 14,8 тисячі  пропозицій роботи.

 

Працевлаштовані понад 11 тисяч людей    

За допомогою обласної служби зайнятості за сім місяців поточного року отримали роботу загалом 11,1 тисячі осіб. Зокрема працевлаштовані 10,1 тисячі зареєстрованих безробітних.

26 серпня 2022 року

Хто може отримати психологічну та правову допомогу?

Люди з інвалідністю, близькі родичі та опікуни(-ки), які знаходяться закордоном чи в Україні. Допомога може надаватись як дорослим, так і за потреби дітям.

Яку допомогу можна отримати?

• Індивідуальні психологічні онлайнові консультації;

• приєднатись до психотерапевтичних онлайнових груп підтримки, де люди зі схожими проблемами діляться своїм досвідом та зі спеціалістами(-ками) знаходять шляхи їх подолання;

• консультації з правових питань, які виникають на території України та закордоном щодо соціальних гарантій для людей з інвалідністю.

26 серпня 2022 року

Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості. Такими є дані від МОП. 

Так, наш ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Однак це ще не перемога над безробіттям. Адже є українці, яким довелося евакуюватися в більш безпечні райони без можливості працювати дистанційно. Також зник попит на певні категорії послуг та робіт. Таких прикладів можна згадати чимало. Але всіх їх об’єднує одне – людям потрібна допомога. 

Тому спеціально для них ми зібрали найактуальніші послуги на Гіді.

26 серпня 2022 року

За 1,5 тижні з моменту запуску Державного аграрного реєстру в ньому вже зареєструвалося понад 3 тисячі аграріїв. Серед лідерів – Львівська, Київська, Кіровоградська та Вінницька області.

Про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик під час брифінгу у Медіацентрі Україна.

«Державний аграрний реєстр — це “Дія” для агровиробників. Платформа створена не для податкового чи іншого контролю, а виключно для того, щоб зробити процес підтримки наших фермерів максимально комфортним», — підкреслив він.

24 серпня 2022 року

Шановні жителі Гребінківської громади! Дорогі земляки!

 

Вітаю Вас з 31 річницею Незалежності України!

Це свято кожного з нас – і тих, хто зміцнював суверенітет держави протягом останніх десятиліть, і молодих людей, ровесників Незалежності, які далі розвиватимуть Україну.

2022 рік став роком випробувань та значних втрат. Ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет та території. Проте у загарбників нічого не вийде, бо наша сила – у нашій єдності!

Не опустимо рук! Майбутнє України залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці.

Щиро бажаю усій громаді добра і миру, нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави.

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова                                                                        Віталій Колісніченко

24 серпня 2022 року

Полтавське казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство буде проводити прийом 30.08.2022р.

Лікар-ортопед  буде вести прийом та безкоштовну консультацію стосовно можливості безкоштовним забезпеченням протезно-ортопедичними виробами (ортопедичне взуття, ортези, протези).

Також є можливість замовити устілки індивідуального замовлення (за власний рахунок).

Місце прийому:

м.Гребінка, пров.Спортивний, 11

(Тер.центр соц.обслуговування)

Час прийому: 14.00-15.00

За детальнішою інформацією звертатися по тел.067-530-21-00, 050-470-24-00

23 серпня 2022 року

24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

23 серпня 2022 року

Данська рада у справах біженців (DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні.

Головною метою такого партнерства є зменшення негативних наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва з одного боку, а з іншого залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

Проєкти, які DRC планує реалізувати разом з партнерами, мають покращити умови життя місцевого вразливого населення та збільшити їхній прибуток.

23 серпня 2022 року

Проект "Коло Турботи турботи. Психологічне здоров'я кожної родини" пропонує підтримку в ці важки часи батькам, яких хвилює психічний стан їх дитини.

Якщо ваша дитина:

· лякається сирени чи гучних звуків;

· не може пристосуватися до нового місця;

· боїться відійти від близьких навіть на крок;

· замкнулася у собі чи проявляє нетипову для себе поведінку, пережила травмуючий досвід;

телефонуйте та отримайте професійну консультацію дитячого психолога.

Гаряча лінія психологічної підтримки

0800-331-391

Щодня з 16:00 до 20:00

22 серпня 2022 року

Всеукраїнський марафон «Сила Кожного» до Дня Незалежності України - це онлайн-захід під час якого можна буде познайомитися із українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу!

Організатори – ГО «Молодіжна організація «Молоде Покоління», БО «БФ «Відсоток Небайдужих» за підтримки ДУ «Всеукраїнського Молодіжного Центру».

«Наша сила в наших голосах та ідеях, у вмінні знаходити рішення та не опускати руки, прагнути, захищати, виборювати та перемагати! Тож всі ми, хто зараз разом, пліч-о-пліч, кожного дня обробляє тисячі запитів про допомогу, працює в тилу та боронить нашу Батьківщину і є та рушійна сила, яка зветься нація, – зазначають організатори. – Напередодні Дня Незалежності України ми вирішили показати цю силу. Пропонуємо доєднатися до трансляції, де ми познайомимо вас з нашими українцями, які щодня, кожен на своєму «фронті» наближає перемогу».

22 серпня 2022 року

Росія вторглася в Україну, веде повномасштабну війну й обстрілює мирні українські міста. Тисячі людей терміново евакуюються до більш безпечних регіонів, але не мають житла і потребують прихистку. В Україні запустили кілька проєктів із розміщення українців, які вимушені переїхати із зон бойових дій:

- портал для пошуку житла як в Україні, так і за кордоном «Прихисток» (https://prykhystok.in.ua/find);

- ініціативу «Допомагай!», яка пропонує безоплатне тимчасове житло в безпечних містах України або за кордоном https://shelter.dopomagai.org/

19 серпня 2022 року

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочали проект «Армія дронів»!

Це комплексна програма, що включає в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту – а це близько 2 470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Перекажіть кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 – і організатори куплять дрони самі. Або задронатьте свій дрон. 

18 серпня 2022 року

Мабуть, неможливо залишатися байдужим до всього, що відбувається на нашій землі. Щоб підтримати наших воїнів, ми об’єднуємося та збираємо кошти. Сьогодні кожен на своєму місці робить все можливе заради спільної перемоги.

Продовжуємо постачати необхідне для наших земляків, що боронять Україну. За кошти, зібрані на благодійних заходах, які проходять у нашій громаді, придбано:

 тепловізор вартістю 57755 грн.

 шини для автобуса (2 шт) – 10730 грн.

запасні частини для військового автомобіля, який здійснює бойові завдання MITSUBISHI PAJERO SPORT – 8579 грн.

Наша допомога – наша Перемога! Віримо у Збройні сили України! Слава Україні!

17 серпня 2022 року

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям – сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.

Для всіх, хто бажає діяти, зібрали добірку необхідних держпослуг на Гіді.

17 серпня 2022 року

Сьогодні у всіх українців одна мета, одна ціль, одна мрія – Перемога. Наші захисники та захисниці жертвують своїм життям задля нашого спокою, тому ми повинні якомога більше допомагати і підтримувати ЗСУ.

Короваївська громада завжди була багата на таланти. Учасники художньої самодіяльності Короваївського сільського будинку культури впродовж всього благодійного туру «З вірою у Перемогу» дарували свої пісні жителям нашої громади. У рідних Короваях односельці зустріли їх бурхливими оплесками. Також глядачі могли насолодилися виступами аматорів сцени Гребінківської громади, відвідати ярмарок та отримати заряд позитивних емоцій, але головою метою цього вечора став збір коштів на потреби наших захисників. Спільними зусиллями вдалося зібрати 26 тис. 567 гривень.

15 серпня 2022 року

«Ми з різних населених пунктів, але життєва історія у нас одна», - так говорять внутрішньо переміщені особи, які були змушені покинути свої домівки і знайти прихисток у нашій громаді.

Гребінківська міська територіальна громада почала приймати внутрішньо переміщених осіб із перших днів повномасштабного вторгнення  російської федерації до України. Категорії внутрішньо переміщених осіб прибували різні: від громадян з новонародженими дітками до осіб похилого віку.

Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Гребінківської міської ради вивчає потреби та забезпечує соціальними послугами, як мешканців громади так і внутрішньо переміщених осіб, з числа громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. 

14 серпня 2022 року

У цей нелегкий і тривожний час гребінківці та гості громади відчули себе на вершині позитивних емоцій. І причина цьому - благодійний концерт братів Лобачів, який відбувся в парку Гребінківського міського Будинку культури.

Брати Владислав та Віталій виконали популярні українські пісні, кавер-композиції, пісні на український лад. Альона Москаленко з Чернігівщини своїми піснями підтримала запальний темп концерту, а ведучі Руслан Цвіркун та Андрій Шпак тримали усіх на хвилі позитиву.

Учасників концерту та глядачів привітав міський голова Віталій Колісніченко і запропонував усім, хто може бодай скільки покласти на добру справу, долучатися до збору коштів на підтримку наших захисників. 

12 серпня 2022 року

У цьому році вперше в історії нашої країни, відповідно до Указу Президента України №333/2021 від 28 липня 2021 року, День молоді в Україні відзначають в Міжнародний день молоді – 12 серпня.

Наша молодь сьогодні воює за вільну та незалежну Україну й працює, щоб допомогти нашим захисникам перемогти у цій війні. Своєю хоробрістю українська молодь показала світові що таке справжня боротьба вільних людей.

Пишаємося вагомими успіхами та здобутками наших молодих спортсменів і талановитої молоді громади на загальноукраїнському і міжнародному рівні.

Маємо завжди пам’ятати про наших молодих Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу.

Бажаю всім мирного неба над Україною, сил та енергії будувати життя й сміливо йти до здійснення мрій і сподівань, життєвого позитиву та креативних ідей. А ще – наполегливості у здобутті знань і умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху.

Добра, щастя, віри в щасливе майбутнє України! З Днем молоді!

 

З повагою

міський голова                                                                   Віталій Колісніченко

11 серпня 2022 року

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує внутрішньо переміщених осіб, із числа вразливих категорій, які зареєструвались на території Гребінківської міської територіальної громади після 24.02.2022 року, на прийом до представників Благодійного Фонду«Право на захист» 15 серпня 2022 року з 9.00 до 17.00 за адресою м.Гребінка, вул. Євгена Гребінки, 13 (приміщення Гребінківського міського Будинку культури) для оформлення разової фінансової допомоги. 

9 серпня 2022 року

Гребінківський район газопостачання АТ”Лубнигаз” доводить до Вашого відому, що з 8-00 год. 11.08.22р. до 17-00 год. 12.08.22р. буде припинено газопостачання м.Гребінка по вул.Локомотивна у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Відновлення газопостачання буде проведено після виконання всіх запланованих робіт.

 

8 серпня 2022 року

Громадська організація STEM is FEM за підтримки програми «Єднання заради дії» запускає у Полтаві інтеграційні клуби для підтримки підлітків-переселенців 14-18 років. Перша зустріч у рамках проєкту «Наука єднання» відбудеться 10 серпня у конференц-залі «Аристократ» з 15:00 до 18:00.

Учасники зустрінуться із співзасновницею громадської організації «Аква Віта», організаторкою музичних і поетичних фестивалів, поетесою і письменницею Юлією Бардіною. Вона розповість про свою діяльність у сфері громадського сектору, організацію музичних і літературних фестивалів, як працює авторське право та як розібратись з емоціями у некомфортній ситуації.

Після цього учасники доєднаються до клубу психологічної підтримки. Підлітки пропрацюють свої поточні запити з психологом та отримають поради щодо адаптації до нових умов.

6 серпня 2022 року

Як зазвичай в першу неділю серпня Гребінка відзначає День міста. Це свято улюблене і шановане всіма містянами протягом багатьох років. Але безжалісний агресор позбавив нас можливості зібратися у родинному колі та повноцінно відсвяткувати.

Сьогодні гребінківців та осіб, які знайшли прихисток в нашій громаді, вихованці та викладачі Гребінківської дитячої школи мистецтв вітали своєю творчістю в рамках благодійного туру «З вірою у Перемогу».

«Пісня про Гребінку», яка відкрила концертну програму - гімн нашого міста, авторами є талановиті землячки Ніна Третяк та Наталія Гринь.

4 серпня 2022 року

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які проживають в м.Гребінка, та які набули статус, починаючи з 24 лютого 2022р.

Запрошуємо усіх Вас отримати продуктові набори від штабу гуманітарної допомоги Полтавської ОВА, наданих за умовами  Всесвітньої продовольчої програми (WFP). Кожна родина має право отримати продуктовий набір ( вагою ~17 кг) , якщо родина більше 4-х осіб - видається два продуктових набори.

Дата: 05.08.2022р.

Година: 15.00

Адреса: м.Гребінка, вул.Євгена Гребінки буд. 13 (Гребінківський міський будинок культури).

Внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в старостинських округах Гребінківської міської ТГ отримають продуктові набори з 08.08.2022р. в приміщеннях старостатів з 9.00. Для цього прохання уточнити Вашу реєстрацію в старостатах.

При собі мати оригінали паспортів, свідоцтв про народження , довідок ВПО.

ПРИМІТКА: З метою уникнення черг та для швидкої видачі продуктових наборів розпочнеться попередня реєстрація внутрішньо переміщених осіб 05.08.2022р. о 13.00, в Гребінківському міському будинку культури, де внутрішньо переміщені особи отримають талони на продуктові набори.

3 серпня 2022 року

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

Потрібні документи

Пенсійне посвідчення

Заміна (переоформлення) пенсійного посвідчення...


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.446825 sec.)