19 квітня 2024 року
37400, Полтавська обл., Лубенський р-н, м. Гребінка, пров. Олексія Припутня, буд. 1, e-mail: 13956272@mail.gov.ua
Головне меню
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 8
візитів сьогодні:
візитів всього: 171650
Ми в соціальних мережах
Кол-центр АТ "Полтаваобленерго"
Корисні посилання
Запобігання домашньому насильству
Актуальні гранти
Свята та події
Українське ділове мовлення. Календар свят
Пошук по сайту
 
Якісна освіта - вимога XXІ століття!
29 листопада 2019 року 14:30

У листопаді 2019 року відділом освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради був проведений ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Вже традиційно школярі, змагаючись в особистій першості, виявляють таланти, нестандартні підходи до розв’язання творчих завдань і вміння застосовувати набуті знання. В рейтингу найкращих варто відмітити такі заклади загальної середньої освіти як Гребінківська гімназія, Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 та Слободо-Петрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

З метою підтримки літературно обдарованих дітей та учнівської молоді громади 7 листопада 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 було проведено І етап Обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів. Учасниками конкурсу стали юні письменники, а також вихованці літературної студії “Ліра”. У номінації «Відеоролики і презентації на власні поетичні та прозові твори»  І місце здобула  Науменко Маргарита, учениця Гребінківської гімназії, яка представила твір «Дві чашки кави» (керівник Устіловська Т. О.), ІІ місце  посіла учениця філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Міснікевич Ірина з відео  на власний твір «Провінційний етюд» (керівник Кузьменко Л.С.) Учень Гребінківської гімназії Желага Максим та учень Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Купрій Богдан презентували відеоролик про книгу «Моя, твоя і наша казка», створену колективом учнів та викладачів закладів загальної середньої освіти громади, здобувши перемогу в номінації «Буктрейлер» (керівники Ільчук А. І., Устіловська Т. О., Калина Т. П., Мельник В. В., Макота І. І.).

А вже 20 листопада 2019 року на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді  відбувся V Обласний конкурс відеороликів, презентацій та буктрейлерів,  метою якого було виявлення і підтримка талановитих дітей та учнівської молоді, розвиток їх обдарованості, обмін досвідом, розвиток медіаосвіти, виховання любові до рідного слова.

Тож, переможцями V-го ювілейного конкурсу стали і були нагороджені Дипломами I ступеня:

- у номінації «Відеоролики та презентації на власні поетичні та прозові твори»:

Науменко Маргарита (ІІ вікова група) – вихованка літературної студії «Ліра» Гребінківської гімназії Гребінківської міської ради;

- у номінації «Буктрейлер»:

колективна робота закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ (І вікова група).

До проведення різноманітних цікавих заходів у навчальних закладах Гребінківської ОТГ долучилися педагоги, які взяли участь у конкурсі учительських проєктів «На хвилі сучасності». Так, 5 листопада 2019 року вчитель інформатики філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Вовкодав А.А. презентувала відкритий захід для членів гуртка з інформатики “WordOk” на тему “Узагальнення та систематизація знань та вмінь з теми “Робототехніка”.

Розвиток сучасного світу потребує ґрунтовних знань у IT-галузі, робототехніці, нанотехнологіях і, відповідно, з’являється потреба у підготовці кваліфікованих фахівців у даній сфері. А це зумовлює необхідність викладання предметів природничо-математичного циклу з використанням новітніх засобів і прийомів, які б відповідали сучасним запитам суспільства. Навчання робототехніки надає можливість учням вирішувати реальні життєві проблеми, які потребують знань STEM-предметів.

У Гребінківській гімназії продовжується робота над проєктом «Література як частина нашого життя». 12 листопада 2019 року вчителем української мови та літератури Гребінківської гімназії Щербаком В.О. було проведено засідання «круглого столу» для учнів 8-10 класів на тему «Якою має бути українська книга для підлітків». Даний захід мав на меті популяризувати читання серед учнівської молоді, визначити читацькі вподобання школярів відповідної вікової групи. Важливим є те, що сучасні учні цікавляться літературою, мають певні читацькі орієнтири.  Залишається сподіватися, що це їм стане в нагоді у подальшому житті.

Також у Гребінківській гімназії відбувся захід під назвою «Гарбуз fest +» (вчитель Шевченко С.О.). Мова йшла про культуру здорового та раціонального харчування, оскільки це є основою повноцінної життєдіяльності людини, збереження молодості та довголіття тіла й розуму. Цікавою та  пізнавальною для учнів стала інформація про корисні і цілющі властивості гарбуза, про різноманіття смачних страв, які можна з нього приготувати.

З 19 до 27 листопада 2019 року відділом освіти виконавчого комітету міської ради був проведений  І тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”. Цьогорічне свято професійної майстерності та педагогічної творчості педагогів відбулося в номінаціях «Історія» та «Початкова освіта». В результаті проведених конкурсних етапів, де вчителі могли виявити креативність та творчість у вирішенні поставлених педагогічних завдань, було визначено лауреатів І туру конкурсу. Вчитель початкових класів Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 4 Мельниченко Людмила Миколаївна виборола ІІІ місце, а вчитель історії Гребінківської гімназії Глібовець Наталія Миколаївна - ІІ.

Відділ освіти виконавчого комітету оголосив 2019/2020 навчальний рік  «Роком національно-патріотичного виховання». Цю важливу ініціативу підтримали усі  заклади освіти Гребінківської громади.

Так, 21 листопада, у закладі дошкільної освіти Веселка” відбувся семінар на тему:  “Формування патріотичної особистості дошкільника як першооснова виховної роботи в закладах дошкільної освіти”. Під час заходу маленькі вихованці ознайомилися із традиціями і культурою українського народу. 28 листопада у цьому ж закладі був проведений захід на тему: «Ми- маленькі українці».

У Опорному закладі Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 був проведений семінар на тему «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього», до якого залучилися учні старших класів. Пригадати трагічні сторінки нашої історії, вшанувати пам'ять жертв голодомору, знати та поважати минуле і сучасне буття нашої країни - такою була мета заходу.

21 листопада 2019 року в Україні відзначали День Гідності та Свободи. В цей день у Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар вчителів громадянської освіти Гребінківської об’єднаної територіальної громади, відбулися заходи з національно-патріотичного виховання для учнів, які сприяли формуванню почуття патріотизму, національної приналежності та поваги до символів Української держави.

У листопаді усі заклади освіти Гребінківської ОТГ провели «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності». Основна мета такого заходу  –  сформувати у дітей та підлітків свідоме ставлення до свого здоров’я, оволодіти основами здорового способу життя, навичками безпечної поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій. До співпраці долучилися працівники пожежної служби і поліції, які пояснювали правила поводження на дорозі, під час надзвичайної ситуації, а також розповідали про надання першої медичної допомоги.

9-10 листопада 2019 року  у приміщенні  КЗ «Спортивний комплекс»  м. Гребінка проходили тренувально-атестаційні збори Федерації Kyokushinkai Karate під керівництвом Президента  Полтавської обласної Федерації Kyokushinkai Karate Олександра Костенка за сприяння Гребінківської міської ради. 30 спортсменів з м. Гребінки та м. Пирятин взяли участь у зборах. Також відбулася  атестація для 17-ти спортсменів. В результаті 13  із них отримали  10-й  кю  і четверо – 9-й кю.

24 листопада 2019 року у Польщі м. Дебіца відбувся 2-й Відкритий кубок Європи кіокушин карате, де взяли участь 624 учасника із 21 країни. Ми пишаємося перемогою 13-річної гребінчанки Петриченко Поліни, як стала бронзовим призером чемпіонату Європи з Kyokushinkai Karate.

У КЗ «Спортивний комплекс» (м. Гребінка) відбулися обласні зональні змагання Гімназіади з футзалу серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодших. Чотири команди  юнаків змагалися за коловою системою. Наша команда Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи перемогла своїх однолітків з Пирятина (9:1), Оржиці (7:2) і Чорнух (2:1), посіла перше місце та вийшла у фінал Гімназіади Полтавської області з футзалу.

Суперниками дівчат-вихованок ГДЮСШ була лише команда Оржицького району, яку гребінчанки перемогли з рахунком 9:0 і вийшли у фінал змагань.

20-24 листопада 2019 року в м. Львів проходив І тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу сезону 2019-2020 років серед юнаків і дівчат 2008 року народження. В змаганнях взяли участь 20 команд дівчат та 38 команд юнаків. Наші вихованки ГДЮСШ Чумарна Софія та Пелих Юлія грали у складі команди «Гребінка-Жовква-Нікополь». Спільно зі спортсменками із Нікополя вони вибороли І місце.

На цих змаганнях дебютували юні тенісисти Мусенко Даніїл, Мовчан Іван та Тютюнник Назар (2011 та 2012 р. н.). Хлопці вибороли 32 місце. Це були перші кроки юних спортсменів. Ми  віримо, що їхні перемоги ще попереду, адже є на кого рівнятися.

28-29 листопада у КЗ «Спортивний комплекс» (м. Гребінка) відбувся перший відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2007-2008 р.н. та молодших. Участь брали вихованки Гребінківської спортивної дитячо-юнацької школи, а також юні спортсменки з м. Черкаси та м. Кобеляки. За результатом ігор наші спортсменки пройшли до наступного етапу, який відбудеться у січні 2020 року.

Триває робота з покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти Гребінківської ОТГ: для Опорного закладу Гребінківська ЗОШІ-ІІІ ст. №4 придбано телевізор, а для Гребінківської гімназії – телевізор і кольоровий принтер.

Сучасна освіта ставить нові вимоги до викладання навчальних предметів із використанням різноманітних технічних засобів. Гребінківська міська рада працює в напрямку покращення рівня навчальних досягнень учнів та поліпшення матеріально- технічної бази закладів освіти громади.

Від здатності української освіти дати гідну відповідь на виклики ХХІ століття залежатимуть долі мільйонів поки що маленьких українців, та й, власне, майбутнє самої України.


Анонси подій
16 квітня 2024 року

Згідно з розпорядженням міського голови № 406  від 16 квітня 2024 року, 30 квітня 2024 року о 1000 годині в приміщенні Гребінківської міської ради (пров. Олексія Припутня, 1) відбудеться засідання 42-ї сесії Гребінківської міської ради восьмого скликання.

Актуально
16 квітня 2024 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів  Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

16 квітня 2024 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Гребінківської міської ради та Рудківської гімназії Гребінківської міської ради».

Тарифи з 01.05.2024 року КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на управління та обслуговування багатоквартирних будинків у м. Гребінка...

Для ознайомлення пропонуються проект Стратегії розвитку Гребінківської міської територіальної громади до 2030 року, проект Плану реалізації стратегії, Профіль територіальної громади та документи щодо стратегічної екологічної оцінки...

Графік зустрічей представників Гребінківської міської ради та КП «КПП Гребінківський» з мешканцями багатоквартирних будинків м. Гребінка з приводу призначення управителя багатоквартирного будинку, його тарифу за надання послуг та запровадження роздільної системи збирання побутових відходів.

1 березня 2024 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку «Стратегія розвитку Гребінківської міської територіальної громади на період до 2030 року».

Запрошуємо до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Гребінківської міської територіальної громади.

20 лютого 2024 року

Виконавчий комітет Гребінківської міської ради оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків.

9 лютого 2024 року

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 09.02.2024 р.

Про встановлення комунальному підприємству «Мар’янівське, 1» тарифу на послугу водопостачання.

Типові договори про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (за адресами).

Додаткове інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань в рамках громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 24,3251 га, кадастровий номер земельної ділянки 532088900:00:003:1161 для нового будівництва відділення приймання, доробки та відвантаження зерна за межами населених пунктів (поблизу села Слободо-Петрівка) Гребінківської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області».

Для громадських слухань надається проєкт “Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області”.

До відома платників податків!

Відповідно до Закону України від 16 січня 2020 № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» на території Гребінківської міської ради ставки місцевих податків і зборів на 2024 рік залишились без змін. 

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту «Внесення змін до Детального плану території, обмеженої провулком Пирятинським та залізничними коліями в м. Гребінка Полтавської області».

До відома керівників установ, організацій, комунальних підприємств та всіх зацікавлених сторін громади

Полтавською обласною військовою адміністрацією розробляється Програма комплексного відновлення території Полтавської області. Пропозиції до Програми надсилати відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради на електрону адресу: grebinka16-rada@ukr.net.

Карта фонду захисних споруд цивільного захисту.

Контакти осіб, відповідальних за проведення моніторингу, інформування та надання інформації щодо реалізації державних та міжнародних програм підтримки бізнесу.

Рішення 32 сесії 8 скликання Гребінківської міської ради від 27.04.2023р. №2066 "Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки"

11 квітня 2023 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

11 квітня 2023 року

Інформаційна довідка до проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про ліквідацію закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради»

29 листопада 2022 року

Повідомлення щодо встановлення тарифів на послугу водопостачання кооперативу «Водник».

Контакти Головного управління національної сервісної служби України в Полтавській області.

Рекомендації населенню щодо дій в зонах з підвищеною небезпекою перебування, а також зонах з відносно безпечним перебуванням. 

Інформація про укриття населення Гребінківської міської територіальної громади та порядок оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.

Про запобігання можливим терористичним актам, актам незаконного втручання в діяльність залізничного транспорту та недопущення накладання сторонніх предметів на залізничну колію.

4 листопада 2021 року

У відповідності до внесених змін  Постановою  КМУ №1022 від 08.09.2021 року  до Постанови КМУ  №830 від  21 серпня 2019 року  «Про правила надання послуг з постачання  теплової енергії»  у частині зміни договірних відносин  між надавачем послуг та споживачем ТОВ «КП ТЕПЛО» надає типовий індивідуальний договір про надання послуги з постачання теплової енергії та заяву приєднання до договору.

28 жовтня 2021 року

На виконання вимог Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення»...

11 серпня 2021 року

Держпраці звертається до роботодавців, суб`єктів господарювання та громадян Полтавщини.

30 вересня 2020 року

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Гребінківської міської ради Полтавської області «Про затвердження Положення про оренду майна Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

Інформація про Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

На військову службу за контрактом у Збройні Сили України запрошуються громадяни України, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, віком від 20 до 45 років і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.


© 2024 Гребінківська міська рада Powered By AMCMS v5.0 (0.290515 sec.)